Şimdi Ara

2016-2017 de ygs/lys Kalkacak mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Halen kesin bir şey yok ama kesine yakın şimdiden söyleselerde ona göre çalışsak bari.

• Sanmıyorum. Ama hazırlıklı olmak lazım.
  • Maalesef osym nin sagi solu belli olmuyor. O yuzden kesin bir sey soyleyememekle birlikte %99 kalkmayacak diyebiliriz. Cunku oyle lap diye kaldirmazlar kolay degil. Yerine gelecek mevcut bi sistem yok. Planlamalar yapiliyor.3-4 yil icinde degisebilir. O da belki. Bakicaz gorucez. Ayrica bu sene istedigi yeri kazanamayip seneye hazirlanacak olan mezunlari da dusunmuslerdir herhalde. Tepki toplamak isteyeceklerini dusnmuyorum. Ayrica burasi universite beyler. Lise gibi teog modeli gelemez. Mufredatta ufak tefek degisiklikler olabilir fakat sistem oyle lak diye degisecek bir sey degil. Ne kadar begenmesek de elimizdeki en iyi mevcut sistem lysygs. Bunu onlar da biliyor. O yuzden herkes isine baksin. Calismaya devam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım seneye 9. sınıfa başlayanlar için değişecekmiş
  • Sadece müfredat hafifletildi belki adı degişir o kadar. Geri kalanı şehir efsanesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeter be açmayın şu konuyu artık
    Her gün düzenli olarak açılıyor.

• Her sene aynı konular açılıyor Değişmez büyük ihtimal , dert etmeyin dersinize bakın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bro değişse bile yürürlüğe girdiği sene 9 a geçenler için geçerli oluyor ilk kez. Yani şuan 10 veya 11 sen etkilemez artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KALKARSA DISARDAN GIREN 1 MILYON INSANIN OSYM'YE TEPKISI OLUR HERALDE.

O yüzden kalksa da ismi değişir yani teog gibi olacağını sanmıyorum.

• 2 milyon öğrenciyi sınavsız yerleştirebiliyorlarsa buyursunlar kaldırsınlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.