Şimdi Ara

2015 Ygs Türkçe 35 üzeri yapanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
5
Favori
1.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene ygs turkceden 35 üstü yapanlar türkçe adına ne yaptilar, hangi sbleri çözdüler? Henüz türkçe adına adamakilli bi calisma yapmadim. Sadece kitap okumaya calisiyorum su siralar. Bir de 40 türkçe sorusunu bi anda çözmekten sıkılıyorum sonuna yaklaşırken dikkatim dağılıyor siz nasıl yapiyordunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5E982D063 -- 19 Mayıs 2015; 0:23:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 35 yaptim bu sene.en büyük haram 6 bin civarı dil bilgisi cozdum dört soru çıktı tavsiyem birey,fem ve istediğin bir yayindan üç kitap olarak dil bilgisi çöz.onun dışında ise 100 tane türkçe denemeni al zamanın varsa son iki ayda çöz yoksa üç aya yay.konstanrasyon konusunda birşey diyemeyeceğim

• Yok 1000 tane deneme al 3000kitap oku 200 soru bankası çöz tamamdır

• palme denemesi var 15li. Mutlaka al ve coz. Coz iyi yapmadim 32d 6y fakat denemelerde de bu civarlarda yapiyordum. Denemeyi son hafta yarida biraktigima pisman oldum. Eger yarida birakmasaydim denemeyi ve sinavda stresime biraz engel olabilseydim 37-38 yapardim. Tabi biraz sansti bu sinav

• Kardeş piyasadaki denemeler hikaye gerçekten geçen seneki sorularla kıyaslayınca. Ales Türkçe'yi çöz iyiyim diyosan. Sonuçta onları da ösym hazırladı ve hiçbir Türkçe sınavında bu kadar ters köşe olmamıştım gerçekten. Ales Türkçe'leri çözmediğim için gerçekten pişmanım. Kpss Türkçe çözdüm ama pek faydası olmadı kolaydı kpssdekiler. Fem kapsülde 39d 1y bile görmüştüm, bazı denemeleri söylemiyorum bile. Kolay deneme çözme yani Türkçe açısından mesela 40 dakikada 35 net çok rahat çıkarıyodum bazı kolay denemelerde çünkü okuyosun ilk cümleden tak diye ne anlatmak istediğini anlıyosun. Bir de 2015 güvender Türkçe'yi çok mutlak. Benzer sorular vardı ve okuyup hiçbir şey anlamadığın şıklar da vardı. Geçen seneden sonra ennn az 30 yaparım şeklinde kendime güveniyodum. 2015 ygs'de 19 net geldi. 2014'e de girdim 30 net çıkardım. Ama 2014'te yaptığının doğru veya yanlış olduğunu kestirebiliyodun soru kafana takılmıyodu. Ben ve çoğu arkadaşım sınavdan sonra Türkçe 20 de gelebilir 30 da diyorduk. Bazen parçayı okuyodum anladım diyodum 5 şık sanki eş anlamlı kelimeler kullanılmış kadar yakındı birbirine. Sonuç olarak Türkçe kalemdi ve yıkıldım. Zorlayıcı denemeler çöz yani yeri gelsin hiçbir şey anlayama sınav stresini yaşa, bir de süreyi iyi kullanmak gerek 40 dakika o paragraf ve şıklar için az bence. Tüm olasılıkları düşün deneme çözerken. Ulan sınav anında terslik oldu Türkçe 60dk sürdü de kendi kendine, denemeye devam et mat ve fende o yetişmeyecek stresini yaşa.

• 35 d 4 y yaptım ben , sene boyunca 30-35 arası gitti netlerim . Deneme çözdükçe 35-40 a yükseldi . Pek bir şey yapmadım anlıyacağın. Gene girsem bu kadar iyi yapamam. Ygs de Türkçemin iyi gelmesinin bence en büyük nedeni mattan başlayıp , matımın çok iyi geçmesinden sonra o gazla fene ve Türkçe'ye dalmam. 😊😊 şans yani .

• Güvender denemelerinde 35 in altına dusmuyodum. Sinavda 27 net geldi. Türkçe okuduğunu anlama diyip hiç soru Bankası cozmedim. Sen benim yaptığım yanlısı yapma en kalitelisinden en az iki soru Bankası bitir. Ve guvender denemesi çok basitti. Alma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FİZİK'te 5+ net yapanlar
    5 yıl önce açıldı
    TYT +90 için
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • razorrazor R kullanıcısına yanıt
    afferim len sana
  • piykam P kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim alacağım

• Azaz475 A kullanıcısına yanıt
    Aynen:D ben de mattan basliyorum denemelerde sınavın kaderini belirliyo resmen o iyi geçerse butun sinav iyi geciyor. Tebrik ederim bu arada ygs sıralaman nasil?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5E982D063 -- 19 Mayıs 2015; 8:43:27 >
  • Matematikten başlamak akıllıca bir seçim yine de kendi yaptığın denemelerde farklı sıralamalar kullanıp en iyi sonuç aldığın sıralamayı bul. Bazen matematikle başlayanlar soruyu yapamayınca inatla devam ediyor ve vakit kaybediyor sınavı yetişmiyor, böyle yapılmadığı takdirde matematiği seven birisi için matematik çözerek başlamak müthiş derecede motive edici oluyor.

• Aynen ama matematigi bitirince de rahatliyorum. Dediğinin de etkisi var tabi uğraşıp zaman kaybettigim de oldu çokça. Mat-fen-tr-sos siralamasiyla cozuyorum

• Ygs 1 1.600 😊

• kitap okuma sonra forumda linç ediliyorsun.
  • Eşit ağırlık olduğum için feni sona bırakıyordum :D Umarım bir sayısal öğrencisi olarak bu sıralama senin için en iyisi olur. :)

• İster 10 kitap bitir ister 1000 deneme çöz 35 yapacağım garanti değildir. Bak ben 4 soru bankası sınav Fem yayın denizi karekök soru bankası bitirdim 5 denme çözdüm yine aynı yayın artı çıkmış sorular falan denemelerde 32+ yapardım gerçekte 19 yaptım

• 10 soru bankası + 200 deneme çözdüm anca 31 net yaptım

• Neden?

• Sınav anı da önemli. çok mu heyecanlı ya da stresliydiniz?

• 35-4 yaptım deneme dışında hiçbir şey yapmadım koca sene türkçe çalışıp harl harıl soru bankası çözen arkadaşlarım 25-30 net arasına sıkıştı biraz kapasite ile alakalı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.