İkisine de girmiş biri olarak düşüncem böyle < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2015 YGS 'Den sonraki en zor sınav 2025 TYT

-
-
Matematikte çok zorlandım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mat zor infosu geldi, trollere inanmayınız
-
2015 YGS mi kaldı a
Dinozors
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 kez yks'ye girdim (2.si fantezi olarak). matematikte 159 doğru 1 yanlışım var. matematik dehasıyım galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26D038039 -- 21 Haziran 2025; 13:49:54 > -
2014-2025 arası tüm sınavlara girdim. bu tek dersi zor olan o da zorluk değil uğraştırıcılık bu yönden baktığında bu sınav son yılların en kolay sınavıydı. yarın ayt için başka şeyler konuşuruz belki
-
Deme öyle deme
ben yarın aytnin geçen seneden daha zor olacağını düşünüyorum
Hepsine girmişsen dediğin gibidir benim o kadar tecrübe yok ya
problemler baya uğraştırıcıydı ayt daha önemli moralinizi bozmayın tytyi kötü yaptığınızı düşünüyorsanız bile
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ortalama bir 20. yüzyıl Y kuşak boomer: 2015 YGS zordu yha
Herhangi bir 2015 YGS sorusu:
-
Bilmiyorum ya denemelerden 20 net eksik yapmıştım sadece ben değil o zamanki çoğu kişi
2015 yılında çok duymuştum bunları. Tabi şu an bu sorular basit geliyor. Yani o zamana göre yargılamak gerekiyor.
-
Hakkısın hocam
Tyt
Türkçe 20 net
Mat 30
Sosyal 5
Kaç k gelir
Fen 10
Valla şimdiden kestirmek zor. TYT sıralama hesaplama sitelerindeki 2024 sıralamallarından belki biraz daha kötü gelebilir diye düşünüyorum ama ne olacağı belli olmaz.
-
Hocam bir aralık versen
Yarın AYT ye gitmicem tyt ile girebileceksem bir 2 yıllığa
Çok zorladı sınav
Tansiyonum düştü
Bu kondisyon kalmamış yaşlanmışım
250K civarı olur gibi.
Tansiyon falan düşmesine rağmen yine de gayet iyi yapmışsın.
-
ygs-lys sistemi daha iyiydi soru sayısı fazla diye.
ben hepsini çözdüm öss dahil, araya çok kolay 3-5 soru serpiştiriyorlar ama genel olarak öyle herkesin fulleyeceği kıvamda değil. 2021 mat'ı bile çözerken fulledim ama 2013 lys matematiğini fulleyemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26D038039 -- 21 Haziran 2025; 23:10:7 > -
Sağ ol hocam
Şimdi baktım da 25 ayt mat falan yaparsam
istediğim yer geliyo yarın gideyim en iyisi
Bu arada ben 2015 te ygs 3k yapmıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X