Şimdi Ara

2015 WORK AND TRAVEL [Ana Konu] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.130
Cevap
53
Favori
69.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ChadSmith

wat ı 3 ay çalışıp 1ay gezerek yapmak zorunlu mu acaba? hani 2.5 ay çalışıp 2 hafta gezsek programa başvuramıyor muyuz? okulun erken başlaması sebebiyle böyle bir durum oluştu en kısa sürede dekayıt olmam gerekiyor ama şirketler konusunda da kafam karışık. yardımcı olabilecek arkadaşlar pm den mesaj atarlarsa ya da burdan alıntılarlarsa çok sevinirim.

Calisma suresi sececegin isle alakali olur. Her isin en gec katilma tarihi ve en erken isi birakma tarihleri vardir. Bu tarihler uyarsa sana o isi secersin. 2.5 aylik is bulabilecegini dusunuyorum. Ayrica is bitis tarihinden itibaren 1 ay gezme hakkin var .Bu kesinlikle kullanmak zorunda oldugun bir sey degil. Istersen hic kullanmadan da donebilirsin.
  • Bence wat in en iyi islerinden olan Lagoonpark Eglence parki yeniden Turk ogrenci alacakmis. Bir sirketin fuarina katilacakmis. Anilar canlandi , vay be yaslanip gidiyoruz
  • ozgursum kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğin yer neden en iyilerden biri? Saatlik ücretini biliyor musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meco2010

Saatlik 7.5 dolar + 1 dolar bonus yani 8.5 dolar. Konaklama 50-60 dolar ve sartlari iyi. Ise servisle gidip gelirsin , calisma saatlerinin 40 saatin ltina dustugu pek gorulmez. Eglence parkinda calisirsin ve calisanlarin sana yaklasimi oldukca guzel. Ilk gidisimden kalan bircok amerikali arkadasim var surekli konustugum. Bati yakasindasin , bati sahiline ve Las Vegas a araba ile gitme mesafesindesin gibi bircok artisi var daha ne olsun gerci Sartlar bu sene de ayni midir bilemem tabi ama 2013 e kadar hep bu sekildeydi.
  • merhaba arkadaşlar. 2015 wat için armade grandeye kayıt olan arkadaşlar ücreti kaça anlaştınız yazarsanız sevinirim. bende araştırma aşamasındayım şuan. ikinci ve en önemli sorum: pasaportumu geçen sene yenilettim çipliden aldım ve haziran 2017ye kadar geçerli. ama sorun şu ki pasaportumdaki resmimde sakallıyım. çok kaba, okunmuş denecek tarzda değil ama yinede sakallıyım işte. vize alırken terörist, radikal vs tarzı bi yaklaşımla red etme durumları olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarosama

merhaba arkadaşlar. 2015 wat için armade grandeye kayıt olan arkadaşlar ücreti kaça anlaştınız yazarsanız sevinirim. bende araştırma aşamasındayım şuan. ikinci ve en önemli sorum: pasaportumu geçen sene yenilettim çipliden aldım ve haziran 2017ye kadar geçerli. ama sorun şu ki pasaportumdaki resmimde sakallıyım. çok kaba, okunmuş denecek tarzda değil ama yinede sakallıyım işte. vize alırken terörist, radikal vs tarzı bi yaklaşımla red etme durumları olur mu?

pm attım. pasaport konusunu ozgursume sor o bilir.
  • bugün ciee sonucum belli oldu, intermediate ile geçmişim, sabah sabah uyku sersemliğinden midir nedir pek sevinemedim, 4-5 gün boyunca sonucu bekleyip sonunda daha çok sevinmeyi ümit etmiştim danışmanımla görüştüm ve iş listesini göndereceğini söyledi, şimdilik listeyi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarosama

merhaba arkadaşlar. 2015 wat için armade grandeye kayıt olan arkadaşlar ücreti kaça anlaştınız yazarsanız sevinirim. bende araştırma aşamasındayım şuan. ikinci ve en önemli sorum: pasaportumu geçen sene yenilettim çipliden aldım ve haziran 2017ye kadar geçerli. ama sorun şu ki pasaportumdaki resmimde sakallıyım. çok kaba, okunmuş denecek tarzda değil ama yinede sakallıyım işte. vize alırken terörist, radikal vs tarzı bi yaklaşımla red etme durumları olur mu?

1800 dolara ocak sonuna tamamlayacak şekilde. tabi buna vize, uçak masrafları ve ekstra masraflar dahil değil
  • bi yardımcı olsanız arkadaşlar. pasaporttaki hafif sakallı resmim vize basvurusunda sıkıntı cıkarır mı? cıkarsada sirket ödedğim parayı iade edermi bana yoksa yanar mı?
  • örnek verecek olursam şu ikisinin arasında bi uzunlukta pasaporttaki resmim.
     2015 WORK AND TRAVEL [Ana Konu] 2015 WORK AND TRAVEL [Ana Konu]

• arkadaşlar merhaba konuyu bir süredir takip ediyorum.baştan itibaren de yorumlarınızı okudum.gerçekten emek verip bilgilendiren arkadaşlara teşekkürler.kayseri deyim ve bu yaz gitmeyi planlıyorum.ancak ailemi ikna etmem gerekecek para konusunda.ikna edebilirsem okuduklarım kadarıyla aklıma yatan birkaç firmayla iletişime geçip buradan gelişmeleri size bildireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

quote:

Saatlik 7.5 dolar + 1 dolar bonus yani 8.5 dolar. Konaklama 50-60 dolar ve sartlari iyi. Ise servisle gidip gelirsin , calisma saatlerinin 40 saatin ltina dustugu pek gorulmez. Eglence parkinda calisirsin ve calisanlarin sana yaklasimi oldukca guzel. Ilk gidisimden kalan bircok amerikali arkadasim var surekli konustugum. Bati yakasindasin , bati sahiline ve Las Vegas a araba ile gitme mesafesindesin gibi bircok artisi var daha ne olsun gerci Sartlar bu sene de ayni midir bilemem tabi ama 2013 e kadar hep bu sekildeydi.

Hocam güzel diyorsun da biz @jasonn123 ün 16.5 dolar aldığını görünce 8.5 küfür gibi geliyor biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeslaSpaceX -- 1 Kasım 2014; 21:29:47 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam güzel diyorsun da biz @jasonn123 ün 16.5 dolar aldığını görünce 8.5 küfür gibi geliyor biraz

Son 2 senedie work and travel konuları benden sorulurdu bu sene kaptırmışız

16.5 çok iyiydi para o kadar çoktuku her gün içiyoduk hehe.şimdş ben oraya döneyim belki saati 19 dan bile çalışırım.walmart 19 veriyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

quote:

quote:

16.5 çok iyiydi para o kadar çoktuku her gün içiyoduk hehe.şimdş ben oraya döneyim belki saati 19 dan bile çalışırım.walmart 19 veriyo

sorması ayıp kaçıncı wat ınız olacak

• Danışmanım iş listesini yolladı 12 tane iş var 2sinin başlama tarihleri çok erken, finallerim bitmemiş oluyor, 1inin limiti dolmuş, kaldı 9 iş, 9uda birbirinden beter. Aslında az çok tahmin ediyodum böyle olacağını ama yine de içimde bir umut vardı miami sahillerinde güzel bir iş bulurum diye Danışmanım job faire kadar eklenen işler olacak ama ne iş olacağı belli değil dedi. Birde istanbuldaki jobfair dışında skype üzerinden görüşme yapacak bir iş daha varmış onuda gönderdi ve tabiki o işlerde wisconsinde. Bir işyeri galiba ve farklı farklı bölümleri var Wisconsin hakkındada aklımda hep önyargı var, ben daha çok sahil kesimlerinde bir iş bulurum diye düşündüm ama sahildekilerde ya saatlik parası çok düşük ya overtime yok ya da saçmasapan işler. Wisconsine şansımı denesem mi yoksa sonraki zamanlara bırakıp adamakıllı bir iş gelir diye biraz umut mu beslesem kararsızım. 2014 wat konusunada biraz baktımda wisconsinde hep Türkler oluyormuş gece hayatı yokmuş falan filan, her ne kadar çalışacak olsamda bana hareketli bölgeler lazım. Acaba bu şirketin iş listesindekiler dışında kendim buradan iş bulabilir miyim onuda merak ediyorum. Mesela geçen senelerde orada bulunan, çalışan arkadaşlar referans verse skype üzerinden konuşsak anlaşsak ileride vize alırken ya da başka bir şekilde sıkıntı çıkabilir mi acaba. Gece gece amma yazmışım, demem o ki nasıl düzgün bir iş bulabilirim ey dostlar yoksa çoğu Türk genci gibi benimde yolum wisconsine mi düşecek

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam önereceğin şehirler nelerdir ??

birde ben hazırlığım gidebiliyor muyum (b1- b2 arası ingilizcem var almanca hazırlığım)

wallmart vs. vs. gibi büyük marketler iş listesinde oluyor mu kendimiz konusup mu giriyoruz

• Rubai R kullanıcısına yanıt
    Bunu bu seneki wat tan önce sormuş olsan North Dakota demeyeceğine eminim ama şimdi ne diyecek ben de merak ediyorum
  • jasonn123 kullanıcısına yanıt
    Bu sene de gidebilecek misin sennn?????
    Eğer öyleyse bize de iş ayarla orada
  • quote:

Bu senede gidebilecekmisin derken wat ı mı kastediyorsun

• quote:

quote:

Bu senede gidebilecekmisin derken wat ı mı kastediyorsun

Aynen aynen wat Staj filan gidersen söyle toplanalım orada DH olarak

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.