Şimdi Ara

2015 TM'cilere Kaynak Tavsiyelerim(Konu anlatımlılar eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
7
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2014'çüler olarak senenin 'sınav' kısmını atlattık. Geçen yıl bu tür konular açılıyordu ve oldukça yararlıydı. Bu konulardan yararlanarak birçok kitap aldım ve test ettim. O test sonuçlarımı, geçen yıl öğrendiklerimle harmanlayıp siz 2015'çilere güzel bir liste hazırlayayım dedim. Kullandığım kaynakları sizler için derleyim.

SORU BANKASI TAVSİYELERİ

YGS MATEMATİK - Kesinlikle FEM Konu Özetli Soru Bankası öneriyorum. İçinde orijinal, güzel sorular var.

YGS TÜRKÇE - Birey Soru Bankası bu konuda işinie yarayacaktır. İçinde güzel ve zor sorular var.

YGS&LYS COĞRAFYA - Uğur Yayınlarının YGS&LYS Coğrafya Soru Bankası sizlere oldukça iyi gelecektir. Bu yıl YGS'ye yakın oldukça fazla sorusu vardı. Bilgi içeriklidir.

YGS TARİH - FDD Tarih Soru Bankası 2014 YGS standartlarındaydı diye düşünmekteyim. Bu kitap işinizi görecektir.

YGS&LYS GEOMETRİ - FEM Geometri Soru Bankası'nın işinizi göreceği kanısındayım. İçinde güzel ve düşündürücü soru sayısı fazla.

YGS FELSEFE - Ben felsefeden soru bankası çözmedim ancak FDD Felsefe Soru Bankası çözen arkadaşlarım iyi olduğunu belirtti.

LYS MATEMATİK- Karekök LYS Matematik Soru Bankası sınava girmeden önce kesinlikle çözülmeli. Ek olarak ise Birey B çözülebilir.

2015 TM'cilere Kaynak Tavsiyelerim(Konu anlatımlılar eklendi)  2015 TM'cilere Kaynak Tavsiyelerim(Konu anlatımlılar eklendi)

LYS EDEBİYAT - Palme ve Limit yayınları kesinlikle çözülmeli. Bunlar üst seviye kitaplardır.

2015 TM'cilere Kaynak Tavsiyelerim(Konu anlatımlılar eklendi)  2015 TM'cilere Kaynak Tavsiyelerim(Konu anlatımlılar eklendi)

KONU ANLATIMI TAVSİYELERİ

YGS MATEMATİK - Bence YGS matematikte konu anlatımına gerek yok. Dershanede işlenince defteri tekrar etmeniz yeterli olacaktır. Ama illa istiyorsanız FEM Konu Özetli Soru Bankasındaki konu özeti çok yaralı olur.

YGS TÜRKÇE - YGS Türkeçede hemen hemen her kaynak birbirinin aynısıdır. Herhangi bir kaynağı alabilirsiniz. Ama benim önerimi isterseniz Final Türkçe Konu Anlatımlı gayet iyidir.

YGS&LYS COĞRAFYA - FEM Konu Anlatımlı kitap gayet güzeldir. İçinde net bilgiler bulunmaktadır. Diğer kitaplardan biraz daha ayrıntılı olması LYS için işimize yarar.

YGS TARİH - YGS Tarihte de konu anlatımına gerek olmadığı görüşündeyim. Hocanızın ders notları yararlı olacaktır. Kitaplar sizi bilgiye çok boğar.

YGS&LYS GEOMETRİ - İnatla Karekök MPS öneriyorum. Analitik kitabı ayrı. Onu almanızı da öneririm. Bu 3 kitabı hakkıyla bitirirseniz geometride sıkıntı çekeceğinizi sanmıyorum.

2015 TM'cilere Kaynak Tavsiyelerim(Konu anlatımlılar eklendi)  2015 TM'cilere Kaynak Tavsiyelerim(Konu anlatımlılar eklendi)  2015 TM'cilere Kaynak Tavsiyelerim(Konu anlatımlılar eklendi)

YGS FELSEFE - YGS Felsefede de konu anlatımına gerek duymuyorum. Hocanızın notları yeterli olacaktır. Ama illa istiyorsanız FEM Konu Özetli hem soru bankası olarak hem konu anlatımı olarak işinizi görebilir.

LYS MATEMATİK - Simetri 1-2-3-4 işinizi oldukça görecektir. Birçok soru tipi ve çözümü vardır içinde.

LYS EDEBİYAT - LYS Edebiyatta kesinlikle Güvender öneriyorum. Hakkıyla bitiren +50 yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bi tylol hot içer miyiz -- 21 Temmuz 2014; 6:08:13 >

• Güzel bi çalışma hocam teşekkürler. Konu Anlatımlı kitap kullanmadınız pek galiba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prowell

Güzel bi çalışma hocam teşekkürler. Konu Anlatımlı kitap kullanmadınız pek galiba?

Kullandım en yakın zamanda ekleyeceğim hocam. Rica ederim.
  • yararlı konu, eyvallah.
  • +1
    Fen de calisin, ozellikle kimyayi kolay halledersiniz

• Önemli değil arkadaşlar. En kısa sürede konu anlatım tavsiyelerimi de yükleyeceğim.
  • Konu anlatım tavsiyelerimi de ekledim arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• Yararlı konu olmuş emeğine sağlık bide gerçekten geometri özgürlüsü biri MPS leri anlayabilirmi? Yanında bi konu anlatımı(fem simetri) ile?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 26 Temmuz 2014; 5:24:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theGodDelusion

Yararlı konu olmuş emeğine sağlık bide gerçekten geometri özgürlüsü biri MPS leri anlayabilirmi? Yanında bi konu anlatımı(fem simetri) ile?

Dostum ben de geometri özürlüsüydüm. Yazın güvender kolay geometriyi bitirdim. Sonra mpslere daldım baya yaradı. Bana 15 net lazımdı 15 yaptım. Kimine göre azdır ama bana yeteni yaptım

• Geometri ve matematik'te fem harici çöp.

Edebiyat ve coğrafya'da fem çöp.

• Forumda kitap tavsiye almak için çok konu açılıyor bence bu konu tam onların ihtiyacına göre düzenlenmiş.

LYS Coğrafya da arkadaşlara Limit Soru bankasını tavsiye ederim 21 doğru 3 yanlış çıkarttım bu sene ve o kitabın bayağı faydası olmuştu.
  • tmden fen çalışacaklara tavsiyem final ygs biyoloji konu anlatım-birey ygs kimya k.a-final mustafa başer ygs fizik konu anlatım
    Bu kitapları hakkıyla bitirip sınavda da zamanı yetiştirirseniz fenden 30+ gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.