Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bcaksk

quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

quote:

Mayis ortasi antalya belek taraflari nasil olur arkadaslar baya ucuza geliyor fiyatlar ama gidip de usumeyelim simdi mayis 10-16 arasi 6 gece crystal water world 1250 liraya geliyor ne dersiniz?

Bu Mayıs'ta gitmiştik Titanic Deluxe Belek'e. 12-16 Mayıs arası orda kaldık. Hava iyiydi, çok bunaltıcı sıcak yoktu zaten, 26-30 derece arasında gidip geliyordu. Deniz suyu soğuktu giremedik, hatta havuz da girilecek gibi değildi, pek giren de yoktu. Biz de her gün sıcak su havuzuna girmiştik ve Antalya'da gezmiştik. Tabii otel de çok büyük olduğu için olanaklarından yararlanarak da geçirmiştik günleri :)

soğuk olur diyorsunuz yani
    1 gün eksiltip mayısın son haftasına alayım olmazsa daha sıcak olur en azından denize havuza giremedikten sonra ne anlamı kalır

Evet, soğuk olabilir. O zaman da dediğiniz gibi biraz anlamını yitirir. Biz balayı olduğu için o tarihlerde gitmek zorundaydık, gittik. Pişman da olmadık gerçi çok fazla sıcağı sevmediğimiz için ama o devasa havuzlara giremediğimiz için içimizde kaldı biraz :)

Hocam peki ocak 15 veya ocak sonuna kadar fiyatlarda bir degisiklik olur mu sizce?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mayis ortasi antalya belek taraflari nasil olur arkadaslar baya ucuza geliyor fiyatlar ama gidip de usumeyelim simdi mayis 10-16 arasi 6 gece crystal water world 1250 liraya geliyor ne dersiniz?

Bu Mayıs'ta gitmiştik Titanic Deluxe Belek'e. 12-16 Mayıs arası orda kaldık. Hava iyiydi, çok bunaltıcı sıcak yoktu zaten, 26-30 derece arasında gidip geliyordu. Deniz suyu soğuktu giremedik, hatta havuz da girilecek gibi değildi, pek giren de yoktu. Biz de her gün sıcak su havuzuna girmiştik ve Antalya'da gezmiştik. Tabii otel de çok büyük olduğu için olanaklarından yararlanarak da geçirmiştik günleri :)

soğuk olur diyorsunuz yani
    1 gün eksiltip mayısın son haftasına alayım olmazsa daha sıcak olur en azından denize havuza giremedikten sonra ne anlamı kalır

Evet, soğuk olabilir. O zaman da dediğiniz gibi biraz anlamını yitirir. Biz balayı olduğu için o tarihlerde gitmek zorundaydık, gittik. Pişman da olmadık gerçi çok fazla sıcağı sevmediğimiz için ama o devasa havuzlara giremediğimiz için içimizde kaldı biraz :)

Hocam peki ocak 15 veya ocak sonuna kadar fiyatlarda bir degisiklik olur mu sizce?

Hiçbir değişiklik olacağını zannetmiyorum, hatta Şubat ortasına kadar bile olacağını düşünmüyorum ben. Önceki senelerde yaşamıştık bunu. Ama yine de garanti veremez tabii kimse.

• Rus turist rezervasyonlarında %30 düşüş bekleniyormuş. Rusyada bulunun acentalarda ciddi ödeme sıkıntıları yaşanıyormuş. Gazetelerde haberi dönmeye başladı bakalım bize yansıması nasıl olacak.
  • Arkadaslar mayisin 11-16 arası rezervasyon yaptirdim dwniz icin sogukmu olur acaba iptal edip termal otellerden yaptirayim diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uçak biletini de beraber mi alayım yoksa onu önceden almak mı önemli bu konularda tecrübesizim hocam ne nasıl yapılır çok bilgim yok tur sirketinden mi almalı uçak biletini 9 taksitle almam lazım çünkü
  • Mayıs Yerine Ekimi tercih edin Mayısta deniz buz gibi olur Ekim ayı hatta Kasımda bile deniz sıcak olur Anamurluyum o yüzden biliyorum
  • Arkadaşlar selam.

Malum erken rezervasyon fiyatları tavan. Aralarından gidilebilecek otel seviyesinde olan ve puanlarıda yüksek olan aşağıdaki otelleri buldum.

TatilBudur'da 1.500 TL üzeri rezervasyonlara 100 TL indirim ve 50 TL paraf para (ucak biletinde 200 TL oluyor) veriyor. Rezervasyon gününe birde Paraf gunu yapılırsa 20 TL paraf para daha kazanılıyor. Toplamda 100 TL + 70 TL paraf para oluyor. 1.500 TL'ye 300 TL'ye yakın indirim oluyor. 4.500 TL üzeri için 3 adet paraf card kullanımında 1.000 TL ye yaklaşıyor bu indirim.

Bu hesaplama ile aşağıdaki otellerde günlük konaklamalarımız bu şekilde.

Crystal WaterWorld | Kişi başı günlük 146 TL
    Crystal Aura Beach | Kişi başı günlük 125 TL
    Crystal Flora Beach | Kişi başı günlük 132 TL

arasında seçim yapmamız gerekiyor. İki odalı olan Aile Odasında 3 yetişkin + 1 bebek konaklaması yapacağız.
    Waterworld ve Aura'da odalar ana binada Flora'da ise tesisin içinde küçük binalarda.

Tavsiyeniz var mıdır?

• bu tatilbudur mikatur sorunlu biyer degilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum.. yanlış isem özür..
  • vallla ben geçen sene mika turla bodrum asarlık beach e gittim sorun yaşamadım
  • kotukedi kullanıcısına yanıt
    iki sefer aldım mikadan sıkıntı olmadı. Ama ets ilgi alakası beklemeyin hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecevik

Arkadaşlar selam.

Malum erken rezervasyon fiyatları tavan. Aralarından gidilebilecek otel seviyesinde olan ve puanlarıda yüksek olan aşağıdaki otelleri buldum.

TatilBudur'da 1.500 TL üzeri rezervasyonlara 100 TL indirim ve 50 TL paraf para (ucak biletinde 200 TL oluyor) veriyor. Rezervasyon gününe birde Paraf gunu yapılırsa 20 TL paraf para daha kazanılıyor. Toplamda 100 TL + 70 TL paraf para oluyor. 1.500 TL'ye 300 TL'ye yakın indirim oluyor. 4.500 TL üzeri için 3 adet paraf card kullanımında 1.000 TL ye yaklaşıyor bu indirim.

Bu hesaplama ile aşağıdaki otellerde günlük konaklamalarımız bu şekilde.

Crystal WaterWorld | Kişi başı günlük 146 TL
    Crystal Aura Beach | Kişi başı günlük 125 TL
    Crystal Flora Beach | Kişi başı günlük 132 TL

arasında seçim yapmamız gerekiyor. İki odalı olan Aile Odasında 3 yetişkin + 1 bebek konaklaması yapacağız.
    Waterworld ve Aura'da odalar ana binada Flora'da ise tesisin içinde küçük binalarda.

Tavsiyeniz var mıdır?

crystal water worldü ben de takip ediyorum hocam anı turda mayısın son haftası 139 liradan 132'ye düstü bugün bende paraf card yok garanti bonus var buna herhangi bir kampanya yok su anda sanırım

• Sueno beach Side hakkında yorum alabilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

uçak biletini de beraber mi alayım yoksa onu önceden almak mı önemli bu konularda tecrübesizim hocam ne nasıl yapılır çok bilgim yok tur sirketinden mi almalı uçak biletini 9 taksitle almam lazım çünkü

Tarih kesinleştirdiyseniz şimdi almanızda fayda var. Uçak biletine normal acenteler veya online alımda taksit yapılıyor mu bilmiyorum ama turizm acentesinden uçak bileti almanız normal acenteden almanızdan daha ucuza gelmez onu söyleyebilirim. Çünkü çok ufak da olsa kendi karlarını koyuyorlar bilet fiyatlarına turizm acenteleri. Taksit olayı online işlemle yapılıyorsa ve tarihiniz kesinse online olarak alın gitsin, ne kadar erken o kadar ucuz bilet sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dammak

Turizm şirketlerinin;1. Dönem Erken Rezervasyon İçin Son Gün 15 Aralık oltasına gelmeyenler şimdilik bir şey kaybetmedi...

Zira Son Gün 5 Ocak denilen 2. Dönemde de fiyatlar değişmedi...

Bomba banka kampanyaları için beklemeye devam...

• quote:

Orijinalden alıntı: kasai

Rus turist rezervasyonlarında %30 düşüş bekleniyormuş. Rusyada bulunun acentalarda ciddi ödeme sıkıntıları yaşanıyormuş. Gazetelerde haberi dönmeye başladı bakalım bize yansıması nasıl olacak.

Iflas eden acenta bile oldu. Otelcilerin artik kusu otmez. Bence bu gidisle yerli turisti bas taci yapacaklar yeniden.

Kimse panik yapmasin fiyatlar kipirdamaz kolayla. Yabanci tur operatorlerinden bazilari zor durumda. Trden rus turist gecen yildan elini cekmeye baslamisti. Bu sene zirve yapar rus turistin azalmasi.

Ben soyleyim Alman pazarina abanacak bizim otelciler. Eger almanlardan gerekli ilgi gelmezse ki bence gelmeyecek. Bu rakamlardan asagida fiyatlari goruruz nokta net :)))

• koko69 K kullanıcısına yanıt
    Merkel vatandaşlarına 2 senedir İspanya ve Yunanistana gidin çağrısı yapıyor. Bu sene ciddi indirimler varmış bu iki ülkede bakacağız göreceğiz bizimkileri. Olmadı yunan adaları bedava onlara şans veririz bu sene.

• Bu sene fiyatlar geçen senenin aynı zamanına göre %20-30 kadar daha pahalı.
    Aslında Rusya krizi ve Türkiyede ki duruma bakarsak aynı oranlarda daha ucuz olması beklenirdi.
    Ben de bekliyorum.Bu fiyatlardan tesislerin doluluk oranı çok düşük kalır.Dolduruşa gelmeden ucuz rezervasyon yolu olan GEÇ REZERVASYON u bekleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dammak

quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

Geçen sene 2.rezervasyon dönemine geçildiğinde fiyatı artan yer olmamıştı. Bu fiyatlarla bu sene de aynı olacaktır diye düşünüyorum.

Kesinlikle haklısınız... Hatta 3. dönemde de değişmemişti... Mart - Nisan'dan sonra kıpırdanma başlıyor...

Güzel bir kampanya gelene kadar beklemeye devam...
    Bu fiyatlarla , üstüne bu gelişmelerle 3.dönem de aynı olur .

• quote:

Orijinalden alıntı: incele

Bu sene fiyatlar geçen senenin aynı zamanına göre %20-30 kadar daha pahalı.
    Aslında Rusya krizi ve Türkiyede ki duruma bakarsak aynı oranlarda daha ucuz olması beklenirdi.
    Ben de bekliyorum.Bu fiyatlardan tesislerin doluluk oranı çok düşük kalır.Dolduruşa gelmeden ucuz rezervasyon yolu olan GEÇ REZERVASYON u bekleyeceğim.

+1

• delphin lerin fiyatları açıklansın diye bekliyordum beklemez olaydım

temmuz ayı için 5 gece için 2 yetişkin 1 cocuk (7 yaş ) bir kaç otel bakıyordum bunlarda fiyatları

Delphin İmperial 5025 tl
    Limak Lara Deluxe Hotel & Resort 3184 tl
    Titanic Beach Lara 3080 tl
    Cornelia Diamond Golf Resort&Spa 3150 tl
    Rixos Premium Belek 3360 tl
    Voyage Belek Golf & Spa 3150 tl
    Titanic Deluxe Belek 3500 tl (geçen sene gitmiştim çok güzel bir tatil idi )
    Susesi Luxury Resort 3570 tl ( World Luxury Hotel Awards 2014 ödülü Avrupa’nın En İyi Lüks Her Şey Dahil Aile Oteli )
    Sueno Hotels Deluxe Belek 4050 tl min 6 gece konaklama istiyor nisan ayında açılacak
    Rixos Sungate Hotel 2590 tl
    Güral Premier Tekirova 3185 tl (World Luxury Hotel Awards 2014 ödülü Avrupa’nın En iyi lüks sahil oteli )
    Hilton Dalaman Sarıgerme Resort&Spa 3325 tl

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.