Şimdi Ara

2015 SONY ANDROİD TV (290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.818
Cevap
83
Favori
301.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba iyi günler arkadaşlar söyle bi sorunum var 55w807c model tv var mesela akşam kapatıyorum sabah açtığımızda android ve iOS olan telefonlardan bağlantı yapamıyorum tv yi ayarlardan yeniden başlat yapınca düzeliyor ertesi gün yine ayı şekilde oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bende 43w805c var İp TV programini tvvye yükledim fakat ip TV bağlantısını TV de açamıyorum telefondan açıyorum aynisini TV de yazıyorum açılmıyor hata veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu parçayı nereden bulabilirim, 55w805c modeli icin ayaklik kuramıyorum maalesef.

2015 SONY ANDROİD TV

• 01nisan 0 kullanıcısına yanıt
    Yokmu bilgisi olan 🤔

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, tvnin ortasında böyle boydan boya çizgiler çıktı, sürekli titriyor, sebebi nedir, başına gelen var mı acaba?

2015 SONY ANDROİD TV

• Panel Arızası var . Değiştirmenize değmez ya yeni tv alın yada böyle kullanın
  • Merhaba. Bu TV lerde bluetooth kulaklık kullanabiliyor muyuz? Bir tane denedim ama beceremedim
  • pdrdurdu P kullanıcısına yanıt
    görüntüyü panele aktan kablodan kaynaklı ısıdan gevşeyince oluşuyor...
  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    Tamiri mümkün mü yani? Servis watsaptan videosuna baktı panel arızası dedi..

• pdrdurdu P kullanıcısına yanıt
    panelden arzaya giriyor... genelde maliyeti tv kadar oluyor bazı servisler onarılp onarlamıyacağın kontrol etmeden atmıyor şansnı dene...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detanaoq -- 26 Ekim 2019; 20:31:24 >
  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim..

• Arkadaşlar merhaba. 50w805c modelini kullanıyorum. Televizyon en son güncelleme olan 435 güncellemesini almıyor. Siteden indirip flaş bellek ilede yükleyemedim. Hata veriyor. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?

• Arkadaşlar şu televizyonda fotoğraflarımı keyifle izleyemiyorum. Kendi uygulaması çok saçma beğenmedim. Bu konuda ne kullanabilirim ?
  • Android 8.0 gelmeyecek sanırıö 2015 model tv lere :(
    Bazı uygulamalarda yavaş yavaş android 8.0 desteği zorunlu hale gelmeye başladı.Tv nin android ömrü bitti.

• eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Aynı olay bende de oluyordu, hatta son 2-3 aydır haftada bir yaşıyordum bu sorunu.fişi çekip takıyordum düzeliyordu.bazen bağlanmıyor, bağlansa da 'bağlı, internet yok' diyordu.geçen biyerde gördüm ''ayarlar-tarih ve saat- otomatik tarih ve saatte ağ saatini kullanı seçtim 1 haftadır sıkıntı yok gibi.denemeni öneririm.

• Sony Tv'ye Bluetooth cihaz bağlama sorunu yaşayanlar için çözüm:

Ben Sony SF-200 soundbar'ı bağlamaya çalıştım ve ilk başta kablosuz çalışmadı. Eğer Sony Tv'niz D2BA özelliği varsa kablosuz ses aktarır ve kumanda eder.

TV Spec özelliklerinden bakabilirsiniz.

Kitapçığına bakınca 2 tip bağlantı mümkün,

kablolu için hem HDMI hem Optik ses kablosunu bağlamalısınız (Hdmi bağlamazsanız Tv kumandası sesi kumanda etmez)

Diğer bağlantı şekli tamamen bluetooth (tv kumandası da kontrol eder), benim Tv Sony 55XH8196 modeli ve kesinlikle kendi başına bağlanmıyor. Bluetooth'a girip arama yapınca da bulamıyor. 

2 saat uğraşıp bağladım, işte yapmanız gerekenler:

*Tv ayarlardan Ses çıkışını "Ses sistemi" yapın

*Hoparlörün üstündeki Bluetooth simgesiyle birlikte kumandasındaki input tuşuna 5sn basılı tutun (2 kez Tv ve bluetooth ışığı yanıp sönsün) kısa kısa hızlı yanacak, şimdi arayabilirsiniz cihazı

*Tv ayarlardan Bluetooth cihaz ekle deyip aratın (bulamıyor)

*Android Tv olduğu için google playi açın "Tv Bluetooth Scanner"ı kurup oradan aratın bulacaktır, ekle deyin

*Tv den bluetooth cihaz eklemeyi açın şimdi gördü hoparlörü, ekle deyin ve bağlanıp çalışacaktır.

• dj_yuxexes D kullanıcısına yanıt

Merhaba. Sony bravia tvye Bluetooth kulaklık bağlayabildiniz mi

• Sony43 wd 805 tv ye bağlayabileceğim kablosuz kulaklık ne önerirsiniz? Bluetot olur mu? Ps4 oynarken ihtiyacım var!!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba,

Malesef 55X8505C TVim küçük bir kaza geçirdi -klasik çocuk aksiyonu - ve dış ekran sağlam olmasına rağmen iç panel hasar gördü. Sony servis panel değişimi için işçilik dahil 4.000 TL gibi bir tutar istedi.

Ben de yeni tv almaya karar verdim.

Ancak eski TVyi de değerlendirmek istiyorum. Orijinal ayak için 500, kumandaların herbiri için 500, anakart için 3.000 TL istiyorlar serviste.

Kaza dışında hiç bir sorunu yok anakartı ve diğer parçaları sorunsuz. Halen izliyorum..

İhtiyacı olan arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler. f1palaz@gmail.com

2015 SONY ANDROİD TV

2015 SONY ANDROİD TV

2015 SONY ANDROİD TV

2015 SONY ANDROİD TV

• Merhaba arkadaşlar ben 2016 Mart ayından itibaren Sony 55 x8505c kullanıyorum.HDR donanımsal değil yazılımsal HDR ve Dolby Visıon Remux iziliyorum genellikle sizce LG Oled tvlere geçsem çok fark yaratırmı sizce aslında günümüz için bile hala iyi bir tv ama HDR parlaklık seviyesi biraz düşük kalıyor.

• 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.