Şimdi Ara

2015 SONY ANDROİD TV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.818
Cevap
83
Favori
301.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Android Lolipop gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

bunlara özel android sürümümü olacak yoksa kitkat falan yüklenecek mi

Kit Kat mı :))

Bunlardaki Android, kısıtlı, görsel olarak LG webOs tarzı birşey..

Netflix gibi paralı sitelere erişim için..

Bakmayın Android dediğine, cep tel gibi uygulama yükleme vs olmaz..Hafızası yok öncelikle, olsa da Androidin kırpılmış versiyonu
  • en iyisi tv box tarzı androidli cihaz almak. daha performanslı olur hiç olmazsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdcvn

Şimdi alsam da 4000 TL vermem en fazla 1500-2000 TL..Bu Tv lerin ederi bu...

gerçekten LCD TV lere en fazla verelecek para bu ...sonuçta aldığınız LCD TV ve sorunu bol..

5-6 hatta 10 TL bile verseniz LCD nin sorunlardan kurtulamazsınız..
  • W700C modeli eğer W605A ile W805B arasında ise düşünülebilir..W605A nın oyun perfonmansı, siyahlar kontrast çok iyi deniyordu, yanlış hatırlamıyor isem o zamanın W805A sında bile iyi deniyordu..(3D olmamasından kaynaklanıyor belki)

W700C fiyatta uygun olursa benim tahminim 2015 in alınabilir F/P Tv si olabilir..Aynen 2000 Tl yi geçmemek lazım..

6000 Tl verenleri -9000 Tl verenleri gördük...Çok para çok beklenti..Az para Sıfır beklenti :))
  • W815B'nin halefi hangi model oluyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led olarak fazla model yok zaten 805 yada 755 olabilir.
  • Merhaba,

TV alacağım ama yeni sezonu beklesem mi karar veremiyorum, bu 2015 modelleri ne zaman piyasaya girer bilginiz var mı? Geçen sene Nisan gibi girmiş yeni ürünler sanırım bu sene yine aynı mı olur tahminen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SOA_

Merhaba,

TV alacağım ama yeni sezonu beklesem mi karar veremiyorum, bu 2015 modelleri ne zaman piyasaya girer bilginiz var mı? Geçen sene Nisan gibi girmiş yeni ürünler sanırım bu sene yine aynı mı olur tahminen?

Evet Nisan-Mayıs-Haziran gibi sanıyorum.
    Ben kesinlikle biraz daha bekleme taraftarıyım.
    Haziran gibi bende bir android TV alıcam.

LG'den vazgeçtim. Webos2'yi çıkardı eskilerini güncellemiceni söyledi.
    Samsung 6.000 TL'ye TV satıyor, yeni Tizen platformunu yükseltecekler mi belli değil.
    Bu nedenle sanırım en güzeli Android işletim sistemli bir TV.
  • ...mTc... . kullanıcısına yanıt
    aynen şu an piyasadaki hiç bir tv içime sinmiyor, herşeyi geçtim müşteriden dönenler,teşhirler vs., sorunlu tv'ler kaldı piyasada,

bekleyim desem daha 3 ay var, üstelik tv'ler ilk çıktıklarında yüksek bedeller ile çıkıyorlar sonra yavaş yavaş düşüyor fiyatları

yalnız sony'de de bu durum söz konusu mu? eğer yanlış bakmadıysam sony 2014 tv'lerin ilk çıkış fiyatları ile şu anki fiyatları aynı. Eğer gerçekten de sony'de fiyat düşmesi söz konusu değilse çıktığı gibi bu tv'lerden birini almak istiyorum. Ama fiyatın düşeceğini bilerek fazla para vermek istemem.
  • Şuan genel olarak tv sektörü durgunluk/geçiş döneminde.. Büyük olasılıkla 2016 Avrupa Futbol Şampiyonasına kadar yenilikçi pek bişey beklememek lazım.. Hatta bana kalırsa 2017 'ye kadar pek fazla yenilik olmuyacağı kanaatindeyim.. Tv ihtiyacı olanlar bence yüksek meblalar ödemeyerek idare edilebilicek bi tv almaları daha mantıklı gibi. Sonuçta 4K Tv var ama yayın yada içerik yok.. Ayrıca LCD teknolojili bi 4K Tv almak şuan hiç mantıklı değil..
  • ...mTc... . kullanıcısına yanıt
    Android işletim sistemli TV yok..Bir kısım menuler, arayüz Android tabanlı..LG webos tarzı..Full Android Kit Kat beklemeyin..Aksi halde uygulama program kurulabilir silinebilir TV lere ama biraz zor..Kısıtlı sürüm olması muhtemel, o da internet tabanlı sinema siteleri, müzik siteleri youtube tarzı..

Android için Minx neo 8 tarzı cihazlar Tam Androidttir, googleden inceleyebilirsiniz..

Google Chrome Cast denilen cihaz veya Google Tv de boyle ama nedense bunlar Türkiyeye girmedi..Var satanlar ama türkiye ile uyumlu mu değilmi yayınlar denemek lazım..

Çin Malı Android Tv denilen Usb Sticklerden uzak durmak lazım..Android çok ta üstün birşey değil..Web sayfaları yine sorunlu, Webten filim vs izleme yine sorunlu..
  • Bir ön inceleme;
    Reviewed Televisions
    Sony XBR-75X940C 4K LED First Impressions Review
    http://televisions.reviewed.com/content/sony-xbr-75x940c-first-impressions-review

Sony'nin en üst model TV'si ve tek FALD paneli, bir araba parası kadar olur herhalde fiyatı, keşke daha uygun birkaç panelinde de FALD kullansaydı sony.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: metalmilita

Bir ön inceleme;
    http://televisions.reviewed.com/content/sony-xbr-75x940c-first-impressions-review

Sony'nin en üst model TV'si ve tek FALD paneli, bir araba parası kadar olur herhalde fiyatı, keşke daha uygun birkaç panelinde de FALD kullansaydı sony.

FALD panel ne oluyor tam olarak?

Full LED + Local Dimming mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Orijinalden alıntı: metalmilita

Bir ön inceleme;

FALD panel ne oluyor tam olarak?

Full LED + Local Dimming mi?

Aynen öyle dediğiniz gibi full led + local dimming. Sony yapsa 55 inç full HD bir FALD panel hx920 gibi fiyatı samsung lg gibi muadillerinden yüksek olsa bile daha çok satacaktır. Gerçi böyle diyorum ama kaç kişi bakıyor ki panel full led mi edge led mi diye? Samsung abartılı renklerle, lg 3 boyutla falan ve fiyatlarıyla milleti cezbediyor, siyah seviyesi, görüntü kalitesine önem veren kaç kişiyiz ki? Sony de napıyor Dünya'nın en ince tv'sini ürettik diyor sanki cebimize atıp gezdireceğiz televizyonu. Sonuç olarak sony de piyasaya ayak uydurmak adına kaliteyi düşürüyor. Sony'yi en azından tv bölümünü kurtaracak olan şey kendi oled tv'sini üretip nispeten ucuz fiyatlara satmak olmalıydı, lg'de samsung'da oled tv yokken Sony'nin Satışta olan oled tv'si vardı, şimdi lg bir sürü oled tv çıkarırken sony en ince tv yaptık diyor, ne büyük başarı

• sony 2015 tvleri iyi duruyor
    evet fiyat olarak lg ve samsungtan yüksek olacaktır
    derseniz marka satıyor ben derim kalite satıyor.
    Sony bu yıl iyi tvler piyasaya sürüyor ancak erken çıksa iyi olur yoksa atı alan üsküdarı geçecek.
    Birazda reklama para yatırsa çok satacaktır.
    yakında raflarda görme dileği ile
  • KD-75X9405C=8899 EUR
    KD-65X9305C=4499 EUR
    KD-65X9005C=4499 EUR
    KD-49X8305C=1499 EUR
    KDL-65W855C=1799 EUR

43” 43X830C - $1299
    49” 49X830C - $1599
    55” 55X850C - $2199
    65” 65X850C - $3499
    75” 75X850C - $4999
    55” 55X900C - $2499
    65” 65X900C - $3999
    75” 75X910C - $5499
    65” 65X930C - $4499
    75” 75X940C - $7999

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 5 Mart 2015; 3:37:01 >
  • Sony'nin diğer ürünlerini sepetego sitesinden inceleyebilirsiniz. 100 lira üzeri alışverişlerde 25 lira hediye çeki veriliyor.

SONY 40EX430 40" (102 cm) Full HD 100HZ 2X
    Sony KLV-46R452 46 inç 116 cm 100HZ UsbMov
    Sony Bravia KDL-40R485B 40" 102 Ekran Full
    Sony Bravia KDL-32R435B 32" 81 Ekran HD
    Sony KD-55X8505B 140 Ekran 4K 3D Ultra HD

http://www.sepetego.com/elektronik-tv-utu-supurge/televizyonlar/led-televizyonlar/
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

KD-75X9405C=8899 EUR
    KD-65X9305C=4499 EUR
    KD-65X9005C=4499 EUR
    KD-49X8305C=1499 EUR
    KDL-65W855C=1799 EUR

Bu fiyatlar Avrupa fiyatları mı ? Ülkemizde ne kadar fark olur?

• metalmilita kullanıcısına yanıt
    avrupa fiyatları kura göre yakın ve 300*500 fark olur. sonyde malum fiyatlar çok yüksek.

KD-49X8305C=1499 EUR 4200 tl civarı olmalı

açılış fiyatı yüksek olur -
    piyasa fiyatı zamana göre değişir.
    gerçek fiyatı ise kaliteye göre çok daha düşük olmalı .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.