Şimdi Ara

2015 SONY ANDROİD TV (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.818
Cevap
83
Favori
301.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tv izlerken Kumandanın altında kayıt kısmına tıkayınca güncelleme gerekmektedir yazıyor.
    Ne zaman bu tür bir güncelleme gelecek bilgisi olan var mı?
    selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercutiotybalt

Tv izlerken Kumandanın altında kayıt kısmına tıkayınca güncelleme gerekmektedir yazıyor.
    Ne zaman bu tür bir güncelleme gelecek bilgisi olan var mı?
    selamlar

Merhaba;

Şubat sonu veya martta geleceğini tahmin ediyorum. Sony destek sayfasında;

" bazı ek işlevselliğin (özellikle de USB HDD Kayıt ve PIP/PAP) etkinleştirilmesi daha önce duyurduğumuz hedeflenen tarihten sonraki bir tarih için zamanlanmıştır.

USB HDD Kayıt ve PIP/PAP işlevselliklerini 29 Şubat 2016 tarihinden önce uygulamaya koymayı hedefliyoruz.

Tüm müşterilerimizden bu gecikmeden dolayı içtenlikle özür diler ve sabrınız için teşekkür ederiz. "

şeklinde açıklama var...
  • autotech1 kullanıcısına yanıt
    Sehpa her zaman iyidir..Duvarda Tv nin arkasına erişmek zor..TV nin hava alması sorun olabilir..tv nin sağa, sola dönme serbestliği olmaz..Duvara askılarda genelde Göz hizasından yükseğe asılıyor ki Boyuna zarar :)
  • Maltepe Park Teknosa'da an itibari ile Sony Televizyon fiyatları

43w805c - 2399
    50w805c - 2899
    55w805c - 3399
    49x8305c - 3899
    55x8505c - 4799
    65x805c - 7499
    55x9005c - 5999
    65x9005c - 9999
    75x9405c - 28.999

İyi Forumlar...
  • 50w805c cihazıma dun gece tam yatmak uzereyken yeni guncelleme geldi.Ama üşendim yapmadım. Siz yaptınız mı hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: autotech1

Tvnin yerini değiştirdim. Daha önce duvarda asılıydı. Şimdi böyle yaptım. Bilmiyorum nasıl olmuş. İyi günler dilerim...
     2015 SONY ANDROİD TV

Çok şık olmuş sehpanız da güzelmiş.Hayırlı olsun. Bende geçtiğimiz haftasonu ikea dan sizin odadaki orta sehpanın bir benzerini aldım.Tabi çok daha büyük ve uzun TV için olanı. TV kendi ayakligi üzerinde daha şık duruyor. Daha once bende sizin su an kullandığınız askılı sehpada kullaniyordum. Tv askı uzerinde öne doğru ağırlık yaptı bende.Yani cihazın üst kısmı yere dogru eğik duruyordu. Ben de korktum panel yamulur falan diye artık sehpa üzerinde kendi ayağı ile kullanıyorum.

• Yeni güncelleme gelmiş V3.179
  • Press_Play_On_Tape kullanıcısına yanıt
    v3.179 sürüm güncellenmiştir...Tavsiye üzerine USB den yüklüyorum..Tv deki Otomatik Güncelleme kapattım..Güncelleme sonrası Tv yi Kapatıp..Bekleyip Fişten çekmek...Bekleyip, Fişe takıp, Bekleyip Açmak ta gerek..Tam restart olması için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 3 Şubat 2016; 17:45:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: autotech1

Tvnin yerini değiştirdim. Daha önce duvarda asılıydı. Şimdi böyle yaptım. Bilmiyorum nasıl olmuş. İyi günler dilerim...
     2015 SONY ANDROİD TV

Sehpa değil ama Sağ Sol Kulelerin yerinde sorun yok ta Merkez (Uydu -geniş olan)) Tv nin altına koysanız daha surround ses alırsınız..en azından Centeri SOUND BAR gibi Tv tam alt-ortasına yerleştirirseniz Stero bile olsa, Diyaloglar daha iyi olur..Aksi halde Patlama, müziklerde ses yüksek ama diyalog-konuşmalar zayıf kaçıyor..

Arka sol-sağ rear (küçük uydular) genelde kablo sorunu sebebi ile kullanılmıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 3 Şubat 2016; 17:43:24 >

• Yeni guncelleme sonrasi fabrika ayarlarina geri dondum.Tv yag gibi akiyor..(55W807C)Ayriyetten ps4 performansi cok cok guzel.Musait zamanda video paylasacagim..

• merhaba arkadaşlar. gittigidiyor Mediamarkt satıcısından sony 50w805 alsak güvenilir olur mu? Satıcı vukuatlı görünüyor ancak mediamarkt olması ve çok ürün satışı olması bir nebze kurtarıyor. Sizce kullanılmış, iade vb ürün gelir mi? alışveriş tecrübesi olanlardan yardım istiyorum, teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmxa -- 4 Şubat 2016; 15:54:59 >
  • mmxa M kullanıcısına yanıt
    Bu konuda çok yazıldı..Fiyatları değiştirdiği ürün yollamadığı, cevap yazmadığı vs vs anlatıldı burada yanılmıyor isem...
    M.Marketin burası ile (GG deki M.Market) alakası da yok biliyorum..Güvensiz bir yer..
    Açın Media Marketi böyle bir yer var sizin mi diye sorun ne cevap verecekler :)

G.G artık problemli bir site..Tavsiye etmem, muhatap bulamazsınız..En azından Satıcının Tel numarasını gizleyen bir satış sitesi mi olur?
    Televizyon gibi ciddi bir ürün alıyorsunuz, 200-300 Tl farka bakmayın güvenli yerlerden bakın (teknosa internet, hepsiburada,bimeks,hızlıal,webdenal,Kliksa (Kliksadan alışveriş yapmadım sadece 14 gün koşulsuz iade sağlayan yerler)..Telefonla iade koşulları ve STOK sormanız ŞART..

Media Market, elden teslim alacaksanız, İnternet üzerinden M.M den Küçük ürünler alacaksanız Kargo (Yurtiçi) tamam..Ama büyük ürünlerde horoz Kargo ile çalışıyormuş ve bu Kargo sorunlu..Gelmiyor, ulaşamıyorsunuz vs problemler çok yazılan...

Media Market sitesinden alıp Magaza secerseniz o magazadan elden alabiliyorsunuz bu kısmı iyi..

Teknosa internetten alırsanız-Magaza secerseniz o magazadan elden alıyorsunuz ama internetten işlem görüyor..Bu kısım da iyi..Takip ederseniz Turuncu indirim olarak kampanya yapıyorlar..Haftasonları cuma-pazar daha sık olabiliyor..Takip etmek gerek anlık-günlük

Bu saatte alacağınız her ürün risk..Ürün satışa çıkıştan 3 ay sonra risk başlar, 6 ay sonra katlanır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 4 Şubat 2016; 16:06:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sdcvn

Bu konuda çok yazıldı..Fiyatları değiştirdiği ürün yollamadığı, cevap yazmadığı vs vs anlatıldı burada yanılmıyor isem...
    M.Marketin burası ile (GG deki M.Market) alakası da yok biliyorum..Güvensiz bir yer..
    Açın Media Marketi böyle bir yer var sizin mi diye sorun ne cevap verecekler :)

G.G artık problemli bir site..Tavsiye etmem, muhatap bulamazsınız..En azından Satıcının Tel numarasını gizleyen bir satış sitesi mi olur?
    Televizyon gibi ciddi bir ürün alıyorsunuz, 200-300 Tl farka bakmayın güvenli yerlerden bakın (teknosa internet, hepsiburada,bimeks,hızlıal,webdenal,Kliksa (Kliksadan alışveriş yapmadım sadece 14 gün koşulsuz iade sağlayan yerler)..Telefonla iade koşulları ve STOK sormanız ŞART..

Media Market, elden teslim alacaksanız, İnternet üzerinden M.M den Küçük ürünler alacaksanız Kargo (Yurtiçi) tamam..Ama büyük ürünlerde horoz Kargo ile çalışıyormuş ve bu Kargo sorunlu..Gelmiyor, ulaşamıyorsunuz vs problemler çok yazılan...

Media Market sitesinden alıp Magaza secerseniz o magazadan elden alabiliyorsunuz bu kısmı iyi..

Teknosa internetten alırsanız-Magaza secerseniz o magazadan elden alıyorsunuz ama internetten işlem görüyor..Bu kısım da iyi..Takip ederseniz Turuncu indirim olarak kampanya yapıyorlar..Haftasonları cuma-pazar daha sık olabiliyor..Takip etmek gerek anlık-günlük

Bu saatte alacağınız her ürün risk..Ürün satışa çıkıştan 3 ay sonra risk başlar, 6 ay sonra katlanır...

Teşekkürler, Aradım mediamarkt'ı söyledikleri evet böyle bir sitemiz var, bize ait, stokları bizimkinden farklı ve birde ulaşacağım numara verdi sonunda. Ama gel gör ki numaraya ulaşamıyorum, numara meşgul sesi veriyor sürekli, sonuçta sanırım sony alamayacağım galiba...

• mmxa M kullanıcısına yanıt
    Bu veya önceki sayfada bir arkadaş an itibari ile fiyatları yayınlıyor..

Googlede araştırın bulursunuz...Fiyat olarak yakın fiyatlar..En ucuzu diye riske girmeyiniz...Sony fiyatları çok değişmez zaten..

M.Market 807C, diğerleri 805C satıyor genelde..W805C modeline bakınız çok fark yok arada, sadece motion farkı ile kasa*-renk farkı

GG deki bu siteden birkaç kişi sipariş verdi-Çok ucuz diye-..Ama sonradan fiyatlar yanlış yazılmış diye iptal etti satıcı..Satışların çokluğu da bu olsa gerek--Dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 4 Şubat 2016; 16:42:30 >
  • Komşulardan şikayet geldi. Ses sisteminin kablosunu çektim. Artık arada sırada film izlerken takıyorum. Ses sisteminde sorun yok. Center oradan da gayet güzel ses veriyor. Çünkü tvyi tam karşıdan değil center ın yanındaki kanepeden izliyorum. Rearlar da gayet güzel. Sadece subw.ın tv altında olmasını tercih ederdim. O da çok büyük. Koyacak yer olmadığından mecbur bu şekilde kullanılıyor. İyi günler dilerim...

• youtube de android tvlere kodi kurulduğu söyleniyor deneyen var mı?
  • Arkadaşlar aşağıdaki linkte Sony Tv kanal editörü var.
    Ben indirdim kanalları düzenliyorum. Henüz Televizyona atmadım ama unutmadan göndermek istedim.
    İşinize yarayabilir.
    http://www.sony.co.uk/support/en/content/cnt-dwnl/prd-tvhc/sony-editor/sony-editor
    Selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: pink09

youtube de android tvlere kodi kurulduğu söyleniyor deneyen var mı?

kurdum, iptv listesi yükledim sorunsuz çalıştı.
  • mercutiotybalt M kullanıcısına yanıt
    paylaşım için teşekkürler hocam indirelim kafamıza göre yaparız artık listeyi.
  • İyi Forumlar

Haftasonu Maltepe Park Teknosa Mağazasında geçerli olan Sony Tv güncel fiyatları

43w805c - 2199
    50w805c - 2799
    55w805c - 3399
    49x8305c - 3899
    55x8505c - 4799
    65x8505c - 7499
    55x9005c - 5999
    65x9005c - 9999
    75x8505c - 14999
    75x9405c - 28999
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.