Şimdi Ara

2015 SKODA SUPERB ANA KONU (Detaylı Video Geldi) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
10
Favori
25.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 122 belki bu l&k donanimdir onuda asiri dolu getirip öyle bir fiyat cekebilirler. Elegance in fiyati bence passat comfortline civari olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 122 bin gibi bir fiyat gerçekten çok fazla.araç ne kadar iyi olursa olsun bizde skoda alacağıma volkswagen alırım mantığı var.bu fiyatla passata yönelir insanlar diye dusunuyorum.
    yap dizel dsg elegance donanımı 100k çiçek gibi binelim.(L&k 105k falan olsa hatta)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saffet Üçüncü Yeni Superb'i tanıtıyor.

• senersongur kullanıcısına yanıt
    Yavaş yavaş yıkılacak bu algı merak etmeyin Skoda çok iyi iş çıkarmışa benziyor test edicez ve değerlendiricez Skoda Vwden hiç bi ekşiği yok eş değer artık araştıran otomobil sevdalıları az çok teknik detay bilen kişiler bunun farkında yavaş yavaş tabana parası olan bilinçsiz sadeceye markaya para veren alicılar da uyanıyor pazar bu şekilde gelişiyor.Ekisi gibi değil Türkiyede de de insanlar araştıran biliçlenen topluluk oluyor artık buda skodanın marka değerini artırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anchowy61

150 lik elegance 80 olur mu acep eger dizel olayini kapayirsam 150lik olabilir.

Valla;
    (Varsayım)
    Tdi Dsg Elegance 100k olsa
    Tdi Man. 94
    Tsi 150 Dsg 94
    Tsi 150 Man. 88
    Tsi 125 Man. 82

Olur sanırım. Hele bir açıklansın da, bu benim de çok işime gelmedi. Umarım Dsg farkı daha çok olur.

Gerçi böyle gelse ben normal derim. 75-80'e gelse kelepir olur şu piyasada.
  • Golf 1,6 tdi dsg highline araca 1-2 opsiyon yazıp 96k 97k isteniyorsa superb için 120 çokta sayılmaz aslında.gelgelelimki superb bekliyorum ama 120k veremem o kadar param yook o da ayrı konu

• #Erdem# kullanıcısına yanıt
    Elegance diye bir donanım yok yeni gelecek superb'de.

Style Paket var Elegance yerine bilginize.
  • Su an için hangi donanım seviyesinde hangi donanımların geleceği dahi belli değil. Fiyatlar hakkında hüküm verebilmek için önce donanımları görmek lazım.

• valla 133 e geliyorsa şimdiden yazılayım passata...
  • Bu fiyatlar beni baya zorlar o zaman. aslında düşündüm de octavia da çok güzel araba
  • öyle pahalı fiyatla cıkamaz .olması gereken passata göre 5bin ve 25 bin arası daha düşük olur donanımına göre.
  • acaba l&k donanımla highline mı eşdeğer yoksa style donanımla highline mı eşdeğer

• #Erdem# kullanıcısına yanıt
    Araç ne zaman gelecek belli oldu mu?

• corail kullanıcısına yanıt
    Agustos.

• quote:

Orijinalden alıntı: corail

Araç ne zaman gelecek belli oldu mu?

Hocam sadece ağustosta geleceği belli.ilk etapta benzinliler sonra dizeller gelcek deniyor başkada bişey belli değil.ne fiyat ne donanım.en azından Ankara'daki bayiler bilgi veremiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Erdem# -- 30 Mayıs 2015; 16:18:11 >
  • Uygun fiyatlı gelsin de önemli olan o. 1-2 ay geç gelmesi problem değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

Bir konuda yardımızına ihtiyacım var. Bugün octavia siparişi veriyordum. Opsiyonlarla araç 88900 a geldi. Tam onaylarken burada bir araç var bir bakın isterseniz dediler. Araç 2015 superb elegance beyaz prestij paket, park asistanı, koltuk ısıtma sunroof vb.Açıkcası konulabilecek başka bir opsiyon yok full full full... Fiyat 93500 deri seçeneklisi 95000. Öylece kala kaldım. Araç acayip dolu oturduğumda başka dünyada hissettirdi.bu fiyat nasıl? Alınır mı Araç 1.6 tdi dsg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhat! -- 9 Haziran 2015; 18:42:00 >
  • Superb daha mantikli o fiyatta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serhat!

Merhaba arkadaşlar,

Bir konuda yardımızına ihtiyacım var. Bugün octavia siparişi veriyordum. Opsiyonlarla araç 88900 a geldi. Tam onaylarken burada bir araç var bir bakın isterseniz dediler. Araç 2015 superb elegance beyaz prestij paket, park asistanı, koltuk ısıtma sunroof vb.Açıkcası konulabilecek başka bir opsiyon yok full full full... Fiyat 93500 deri seçeneklisi 95000. Öylece kala kaldım. Araç acayip dolu oturduğumda başka dünyada hissettirdi.bu fiyat nasıl? Alınır mı Araç 1.6 tdi dsg

Bence alınmaz, alınacaksa yeni Superbler Tr'ye girdiğinde hakkaten dip fiyattan-90 altı- alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan7

quote:

Orijinalden alıntı: Serhat!

Merhaba arkadaşlar,

Bence alınmaz, alınacaksa yeni Superbler Tr'ye girdiğinde hakkaten dip fiyattan-90 altı- alınır.

Bu araç o zamana kalmaz ki

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.