Şimdi Ara

2015 Sezon Ortası Dünya Şampiyonası (MSI) [ ANA KONU-EDG ŞAMPİYON ] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
931
Cevap
21
Favori
22.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kirmizi tarafta olursak theokolesin kirmizisinda genelde ilk kani veriyor theokoles.Ya da kirmiziyi verip geri kaliyor.O noktada eli ayagina girmeden sakince toparlarsa sikinti olmaz.Yoksa dk 3 gibi snowballa takan elemanlar olabilir karsida :)

Edit:Bu arada mobilim kotayi gectik hiz dustu fotolari acamiyorum tam saat gun verebilecek var mi acaba kacta basliyor maclar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mykonos. -- 7 Mayıs 2015; 11:42:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FakülteninReyizi

Kirmizi tarafta olursak theokolesin kirmizisinda genelde ilk kani veriyor theokoles.Ya da kirmiziyi verip geri kaliyor.O noktada eli ayagina girmeden sakince toparlarsa sikinti olmaz.Yoksa dk 3 gibi snowballa takan elemanlar olabilir karsida :)

Edit:Bu arada mobilim kotayi gectik hiz dustu fotolari acamiyorum tam saat gun verebilecek var mi acaba kacta basliyor maclar ?

Bu gece saat 23.00 da Fnatic-Tsm ile başlayıp , sabaha karşı 6 ya kadar sürecek . Kapanış maçı herkesin beklediği Skt-Tsm olacak . Faker vs Bjerg
  • maç filan alamaz bjk gurdun yaptığı ropötarjda adam diyorki insece karşı oynamak iyi olucak ondan tekme yemek tecrübe olucak diyo insec yok turnuvada daha kimler var onu bilmiyolar ne wini
  • http://na.lolesports.com/articles/msi-pros-ask-pros ingilizcesi olanlar bir baksın eğlenceli olmuş fakerın westdoor a kore serverındamı daha iyi oyuncualr var taiwandamı diye sorması gönderme yapıyo gibime geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rezeg

maç filan alamaz bjk gurdun yaptığı ropötarjda adam diyorki insece karşı oynamak iyi olucak ondan tekme yemek tecrübe olucak diyo insec yok turnuvada daha kimler var onu bilmiyolar ne wini

Teyo neden hala bu takımda anlayamıyorum.
  • arkadaşlar selam, beşiktaş yedek oyuncu götürdü mü?
  • güzel güne denk gelmiş maçlar, rahat rahat izleriz gece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rezeg

maç filan alamaz bjk gurdun yaptığı ropötarjda adam diyorki insece karşı oynamak iyi olucak ondan tekme yemek tecrübe olucak diyo insec yok turnuvada daha kimler var onu bilmiyolar ne wini

• Tüyler diken diken bekliyorum.

Bu arada MSI 2015 LoL Teaser/Hype..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csrkcygtt -- 7 Mayıs 2015; 19:11:32 >
  •  2015 Sezon Ortası Dünya Şampiyonası (MSI) [ ANA KONU-EDG ŞAMPİYON ]
  • 23:30 değil mi ilk maç bu geri sayım ne
  • Başladı !!!
  • Energy versus Faker

• Şu sahneye çıkmaları isimlerinin okunması bile yeterli heyecanı oluşturuyor

• lethilion ortaya geçsene be olm :D
  • Nedense ilk kanı Bjk alacak gibi geliyor bana
  • Bazı yorumlarda görüyorum oyuncuların kaybedeceklerini bildiği için ellerinden geleni yapmayacağı söylenmiş. Ben bu yorumlara şahsen katılmıyorum. İster istemez o sahneye çıkıp oyuncu kendini göstermek isteyecektir. Özellikle bjk nin alt koridoru avrupa oynamak isteyen oyuncular bu turvuna kendilerini göstermek için en ideal ortam. Ben açıkcası bjk nin çok kolay pes edeceğini düşünmüyorum. Tamam belki farklı bir şekilde yenilecekler ama eminim ki ellerinden gelen herşeyi göstereceklerdir. En azından bjk nin maçlarının kısa süreceğini düşünmüyorum.

• Reignover farkı Bjerg domine edemez oyunun tamamını sanırım NA da yaptığı gibi
  • Abi Skt'ye bir şey demiyorum da, 1 maç alabiliriz bence be. Bu kadar ümitsiz olmayalım, bence 1 maç alırız ve bu bizim için başarıdır. Bence demeyeyim umarım 1 maç alırız diyeyim GO BJK GO!

Not:BJK'yi saymazsak SKT T1 veya TSM kazansın isterim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.