Şimdi Ara

2015 Sezon Ortası Dünya Şampiyonası (MSI) [ ANA KONU-EDG ŞAMPİYON ] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
931
Cevap
21
Favori
22.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: katafaz

İzleyici modu ile alakalı olma ihtimali çok yüksek , eğer oyun içinde öyle bir hata olsa Fnatic oyunu direk durdururdu .

İzleyici moduyla oyun içindeki olayın ne alakası olabilir ki.Bilmediğim için soruyorum.Adam orada Q attıysa bize de Q attı olarak görünür.LeBlanc ın W gibi geri dönmesi çok garip.
  • Fnatic resmen bu bug yüzünden yenildi başka açıklaması yok bence. her takım savaşından önce çıkarken o oyun o kadar kolay dönmez. adamlarda ne olduğunu anlamadığı için yakalanıp öldü.Videoda herşey açık zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eldarion

Bug olayı bu arkadaşlar Sejuani duvardan Q ile aşağı iniyor fakat geri dönüyor enteresan bir şekilde.Flash attı desek flashı hala mevcut ve flash animasyonu yok.
    Bu maçın tekrarlanması da doğru olmaz çünkü o dakikada Fnatic bariz üstündü.Ne yapacaklar bekliyoruz.

Flashı q atıp geri geldikten sonra(bug ile) atıyor 5 sn içinde nasıl 2 flash atsın ? Şüphesiz orda ya bug ya da başka bi iş var. Ama sırf bunun için maçı tekrarlarmı belirsiz.

• Eğer bu bug olmuşsa fnatic oyunu durdurmayarak hata yapmış saflığın alemi yok olduysa o an söyleceklerdi maç geçerlilik kazanmış zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

quote:

Orijinalden alıntı: Eldarion

Bug olayı bu arkadaşlar Sejuani duvardan Q ile aşağı iniyor fakat geri dönüyor enteresan bir şekilde.Flash attı desek flashı hala mevcut ve flash animasyonu yok.
    Bu maçın tekrarlanması da doğru olmaz çünkü o dakikada Fnatic bariz üstündü.Ne yapacaklar bekliyoruz.

Flashı q atıp geri geldikten sonra(bug ile) atıyor 5 sn içinde nasıl 2 flash atsın ? Şüphesiz orda ya bug ya da başka bi iş var. Ama sırf bunun için maçı tekrarlarmı belirsiz.

Ben de flash ile geri gelmediğini söylüyorum zaten flashı yan tarafa atıyor.
    Ki koskoca bir frontline tankının canı o bug yüzünden %20'ye indi.Bu o tf'nin ve baronun verilmesine direkt etki etti.Dolaylı yoldan da oyunun gitmesine etkisi çok büyük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Infinityy kullanıcısına yanıt
    yanlışım varsa düzeltinde tf ortasında oyun durdurunca cezası var diye biliyorum
  • adam çok deli damage yedi , tf yüzünden oyunu kaybettiler bariz açık bu. bug olduğu da açık, tekrar edilmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus IV

quote:

Orijinalden alıntı: katafaz

İzleyici modu ile alakalı olma ihtimali çok yüksek , eğer oyun içinde öyle bir hata olsa Fnatic oyunu direk durdururdu .

İzleyici moduyla oyun içindeki olayın ne alakası olabilir ki.Bilmediğim için soruyorum.Adam orada Q attıysa bize de Q attı olarak görünür.LeBlanc ın W gibi geri dönmesi çok garip.

Tam olarak bende bilmiyorum ama sağ alttan fnatic oyuncularına bakarsan hiç bir tepki yok . Ben normal oyun içerisinde böyle bir şey olsa en azından bir tepki verirler ya da durdururlardı diye düşünüyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valdiantore

Remake şart, yapılmazsa emeğe yazık büyük ayıp.
    Ayrıca oyunun bir yerinde Lucian barona E ile girip akabinde hemen E ile çıktı farkedildi mi bilmiyorum oyuna etki etmedi o ama baya bug var oyunda şu aralar galiba.

Hocam Lucian'ın bugu oyuna daha çok etki etti belki de. Lucian orda dolaşarak 4-5 saniye gibi bir zaman kaybetti bu da SKT'nin barona o süre içinde 1-2k civarı daha az hasar vermesine sebep oldu. Peşine de ReignOver geldi çaldı ve Fnatic iyice öne geçti zaten. Eğer Lucian zamanında girebilse baronun oraya ReignOver daha yaklaşamadan almış olacaklardı baronu. Gönül ister ki hiç bug yaşanmasın ama. Belki de Lucian'ın bugu oyuna daha çok etki edip uzamasını sağladı, bilemeyiz.
  • yellowstara ayar oluyom oyun kazanmasın.
  • +1
  • Fnatic itiraz etmemiş sonuç kesinleşmiş yayında söylediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shiuan

quote:

Orijinalden alıntı: Valdiantore

Remake şart, yapılmazsa emeğe yazık büyük ayıp.
    Ayrıca oyunun bir yerinde Lucian barona E ile girip akabinde hemen E ile çıktı farkedildi mi bilmiyorum oyuna etki etmedi o ama baya bug var oyunda şu aralar galiba.

Hocam Lucian'ın bugu oyuna daha çok etki etti belki de. Lucian orda dolaşarak 4-5 saniye gibi bir zaman kaybetti bu da SKT'nin barona o süre içinde 1-2k civarı daha az hasar vermesine sebep oldu. Peşine de ReignOver geldi çaldı ve Fnatic iyice öne geçti zaten. Eğer Lucian zamanında girebilse baronun oraya ReignOver daha yaklaşamadan almış olacaklardı baronu. Gönül ister ki hiç bug yaşanmasın ama. Belki de Lucian'ın bugu oyuna daha çok etki edip uzamasını sağladı, bilemeyiz.

O açıdan bakarsak siz de haklısınız hocam. Hakedenler kazansın da şu bug işlerini de temelli çözerler umarım.

Merak eden varsa aynı maçtaki Lucian bug'u

• Sentorin yine başladı. Bir de dyrusa laf etmezler mi anlamıyorum sentorin 1 kere baskına karşılık versin 1 kere

Dyrusun yerinde olsam kalkar döverim sentorini.
  • Yazık şu dyrus a sürekli baskın yiyor kimse gelmiyor yardıma.

• Tsm yenilip, Bjk Fnatici yenerse ne oluyor Bjk mi çıkıyor guruptan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackankas

Tsm yenilip, Bjk Fnatici yenerse ne oluyor Bjk mi çıkıyor guruptan?

Bjk tsm fnatic tekrar maç yapacaklar sanırım. 3 lü tie break olacakmış ama sistem nasıl bilmiyorum

• Bjk edg maçının tekrarını veriyorlar sanki :D

• Beşiktaştan daha kötü yeniliyorlar :D

• Üzülmemek elde değil tsm için gerçekten.Adamlar kimleri kimleri yendi şu hallerine bak
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.