Şimdi Ara

2015 SAMSUNG TİZEN TV (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.715
Cevap
85
Favori
382.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

G
    4-"Curved" için bin kere yazdım durumu,özellikle AÇI verme de sorundur bu paneller ancak ebat çok büyük olursa ki 75/85 ve üzeri gibi hatta 100 ve üzeri gibi olursa
    bunun en azından teknik anlamda olması gereken ebat olduğunu defalarca yazmıştım ve bu aslında "eski" ama uygulaması yeni curved olayında zaten şimdiki açı
    kesin olmayıp,acele edilerek bu paneller üretiliyor,ama doğrusu şudur; büküm verme "ebata göre" olacaktı ama şimdi öyle değildir!

örneğin 55 de zaten curved hiç düşünülmemişti! min.ebat 65/70 ve üzeri idi ama bugün hem "trende" göre ve hem de ciddi "bilinçsizliğe" göre,üreticiler 40 da bile curved uyguluyorlar

----------------------------------------------------------------------------

Merhaba Albani Hocam

2000 Tl civarında bütçe ile 48J6270(düz) ile 48J6370(kavisli) arasında karar veremedik. İkisi de aynı fiyat aralarında 60 TL fark var.
    Gerçi 60 inchden sonra bu kavisliler anlam kazanıyor demişsiniz ancak kavisli ile düz fiyatı neredeyse aynı olunca karar veremedik.
    Evimiz küçük olduğu için tv ye yana çevirerek seyretme durumumuz da oluyor.
    Sizin öneriniz nedir? Hangisini alalım. Yada 2000 TL civarında başka önereceğiniz bir model var mı?
    Acil yardıma ihtiyacımız var..
    Şimdiden Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taydin66 -- 24 Temmuz 2015; 10:43:49 >

• taydin66 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba Albani Hocam

2000 Tl civarında bütçe ile 48J6270(düz) ile 48J6370(kavisli) arasında karar veremedik. İkisi de aynı fiyat aralarında 60 TL fark var.
    Gerçi 60 inchden sonra bu kavisliler anlam kazanıyor demişsiniz ancak kavisli ile düz fiyatı neredeyse aynı olunca karar veremedik.
    Evimiz küçük olduğu için tv ye yana çevirerek seyretme durumumuz da oluyor.
    Sizin öneriniz nedir? Hangisini alalım. Yada 2000 TL civarında başka önereceğiniz bir model var mı?
    Acil yardıma ihtiyacımız var..
    Şimdiden Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: insane1907

quote:

Orijinalden alıntı: tncygn

quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Evet. Ben de n11'den aldım. Servisi biz çağırıyoruz. Ücretsiz kurulum yapiliyor.

Kaç liraya hangi firmadan aldınız hocam bende n 11 den almayı düşünüyorumda .

ben n11 - teknoloji ovası ndan almayı düşünüyorum.

firmayı bilen alışveriş yapan var mı?

bende n11 - teknoloji ovası ndan almayı düşünüyordum dün aradım konuştuk fiyatları baya makul puanıda gayet iyi şirketin %98 adam her türlü garantyi verdi ama eğer tv kurdurursanız 14 günlük cayma hakkını kabul etmediklerini söyledi benimde kafam karıştı bilginize.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet. Ben de n11'den aldım. Servisi biz çağırıyoruz. Ücretsiz kurulum yapiliyor.

bende n11 - teknoloji ovası ndan almayı düşünüyordum dün aradım konuştuk fiyatları baya makul puanıda gayet iyi şirketin %98 adam her türlü garantyi verdi ama eğer tv kurdurursanız 14 günlük cayma hakkını kabul etmediklerini söyledi benimde kafam karıştı bilginize.

yok hocam ben vazgeçtim zaten..

ucuz bişey alsak tamam da 5000 TL verip sonra ters bişey de uğraş dur.

gidicem, media markt - vatan - teknosan alacağım. 5299 9 taksit olarak.

içime sinmedi, aklıma yatmadı..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yok hocam ben vazgeçtim zaten..

ucuz bişey alsak tamam da 5000 TL verip sonra ters bişey de uğraş dur.

gidicem, media markt - vatan - teknosan alacağım. 5299 9 taksit olarak.

içime sinmedi, aklıma yatmadı..

hepsiburada 5200 ayrıca 55 inç ve üzeri ses sistemi hediye ediyor 100 tl axses chip para bende burdan alabilirim ayrıca az önce aradım hepsiburadayı onlarda aynı şekilde tv kurulursa 14 günlük cayma hakkının olmadığını artık servisin devreye girdiğini söylediler.

• Merhaba bir şey sormak istiyorum, diyelim ki tv'yi hepsiburada.com'dan aldık kurdurduk ışık sızması veya başka bir sıkıntı çıktı servis bunu rapor etti pekala bu durumda tv'yi nereye geri göndereceğiz?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ben anlamadım internet üzerinden alınan ürünlerde 14 gün iade hakkı yokmu ? nasıl kabul etmiyorlar anlamadım. Bende N11 de satıcının birine sormuştum oda servis ilgileniyo demişti
    yani iade almıyorlar. Aslında fiyatları çok uygun ama güvenip alamıyoruz acaba N11 den Samsung JU7000 veya JU7500 alan varmıdır ? varsa paylaşırsa sevinirim alamayanlar için
    bir öncelik olur

• Merhabalar, benim 48JU7500 tv varda bunun için hdmi kablo ve 3d gözlük önerebilir misiniz acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eemburak38

Merhabalar, benim 48JU7500 tv varda bunun için hdmi kablo ve 3d gözlük önerebilir misiniz acaba

http://www.vatanbilgisayar.com/mn140465-hdmi-kablo1200hdexshigh-speed1m.html

1 metre 1.5 metreside var. başka heryerde 130 TL civarı bu kablo.Burada 55 TL Kaçırmadan alın.Tavsiye ederim.GÖrüntü ve sese katkısı muhteşem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 24 Temmuz 2015; 21:53:04 >
  • bu konuda fazla bilgim yok.2015 tizen tvlerin hepsi 60p dediğiniz 4k trt yayını açabiliyor mu ?
  • Bazı mp4 ve mkv videoları 40ju6570 tv de açamıyorum "seçtiğiniz dosya şu anda desteklenmiyor" diyor sorun ne olabilir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız ju7500 tam Karşıdan bakınca, gündüz çok yansıma yapıyor.

• enginsen10 E kullanıcısına yanıt
    Evet, teşekkürler , bende öyle yaptım. Önce Wi-Fi ile denedim Yarim kaldı yüklemedi. Sonra bilgisayara indirdim baktım 1.6 gb boyutu varmış. Baya şaşırdım. Sonra o dosyayı usb ye yükledim içinde açtım. Sonra usb yi tv ye takıp güncelleştirdim.
    Isteyen olursa kanal liste dosyamı paylaşabilirim. Hd Kanalları başa oldum sonra radyo kanallarını koydum :)
    Şuan 4k TRT Yayını açılıyor.

• Eemburak38 E kullanıcısına yanıt
    Gözlük için mediamarkt mağazasında samsung ssg-p51002 aktif gözlükler çifti 100 TL
    Birde yine mediamarkt mağazasında yeni gördüğüm VG KBD1000 TK klavye 149 TL .hem klavye hem de ses ve program tuşları koymuşlar.

• bazen öyle hatalar verebiliyor tvler son güncelleme yüklenmeli ve

öncelikle flash diskin formatını değiştirmek gerekir. fat32 düşük gb - ntfs yüksek gb larda<

bi deneyin ....
  • Ya baştan böyleydi ya da ben bozdum ama siyah seviyesini istediğim şekilde ayarlayamıyorum bir türlü. Çok siyah.

• Sanırım nedeni firmware yükseltmemdi. Şu anki görüntüden memnun olamadım bir türlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

2 defa sordum cevap alamadım umarım yardımcı olan birisi çıkar.

40" JU7000 / JU7500 TR'ye gelecek mi eğer bunları temin etmem mümkün değilse 40" JU6610 nasıldır kısaca 40" için tavsiye istiyorum.

Kullanım amacı çoğunlukla PS4 ve maç.

• tncygn kullanıcısına yanıt
    Ben n11 den turkuazteknoloji den aldım sıkıntı yaşamadım 1 günde evime geldi ama samsung servise 2 günde zor kurdurdum
    Samsung türkiye garantili olmasına dikkat et
    birde soracağın hertürlü soruyu n11 üzerinden genel sorudan sor
    ben 3999 artı 32 tl kargoya aldım
    çok memnunum
    tizen hiçte yavaş değil gayet hızlı

• corde C kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım klavye logitech k410 aldım 90tl teknosa
    gölükleri sahibinden aldım 2 si 40 tl sende bulabilirsin gidipte sıfır alma @corde

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.