Şimdi Ara

2015 PHİLİPS ANDROİD TV (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.400
Cevap
65
Favori
351.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bayberti

sayfalarca yazı okudum, genelde 7100/7150 modelinden bahsedilmiş...
    ilgilendiğim 48pfk5500 android, 49puk4900, 48pfk4100 ve 50pfk5300 modelleri için philips sitesine baktım...
    kendi sitesinde 50pfk5300 modeli 2.349, 48pfk5500 ise 2.299 lira, yani 5300 modeli 50 lira daha pahalı, internet fiyatları da kafa kafaya gidiyor...neden?..5500 daha üst seri değil mi?..bütün mesele 2" (48-50") boyut farkı mı?..
    philips sitesindeki kullanıcı yorumları da ilginç, nerdeyse herkes pişman ...

Ben pişman (pus 7600) değilim, gayet güzel görüntü ve amblight özelliği var. daha ne olsun..bu tvler ne oyun konsolu ne bilgisayar.oyun için ps4, bilgisayar için pc ye başvururum. bence beklentiyi yüksek tutmamak lazım, şimdi tek sıkıntı bana göre 4k olayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: saitates

Arkadaslar.71xx serisi wifi 5ghz desteklimi bilen veya kullanan var mi?nette destekli diyor ama aida64 le baktigimda desteklenmiyor diyor.

Kendi soruma kendim cevap vereyim belki merak eden olur.55puk7150 kullaniyorum.Cift band modeme gectim ve evet Tv cift band destekliymis 5ghz bandindan wifiye baglandi,300mpbs link hizi alabiliyorum.Dlna ile media serverdan sorunsuz veri aktarimi ve film stream ediyor..Demekki aida64 yanlis bilgi verebiliyormus..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 26 Ocak 2016; 9:29:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayaz09

Bugün kutuyu açmadan önce servise gidip sorayım dedim. Philips servisindeki elemanda dediğiniz gibi problemler mevcut inkâr edemem kutuyu açmadınız madem iade edin dedi. Bende akşam gidip iade edip çek aldım.

LG konusunda da dediğiniz gibi problemler mevcut o yüzden onuda boşverdim. Samsung 55JU7000 serisi indirime girmesini bekliyorum geçen hafta indirim olmuş. Ona yetişemedik tekrarı olacak o zaman onu alacağım. En güzeli o olacak.

Valla görüntü kalitesi, ambilight güzel ama tv nin asıl islevini kullanamıyoruz. Yine içlerinde samsung iyi gibi. Gerçi birkaç tane samsung tv söküp içindeki dandik malzeme kalitesini görünce ondanda soğudum iyice seri üretim çalışıyorlar eskiden piyasadaki ürünler daha kaliteliydi. Bahsettiğiniz tv yi gördüm güzel bir tv. Sonylere de bakabilirsiniz, içlerinde malzeme kalitesi olarak en saglami odur bana gore. Emsallerine gore pahalıdır ama bi bakın derim.

• trt 4k 60 fps mi yayın yapıyor şu anda.
    Benim 49puk4900 trt 4k yı açıyor. Y
    Youtube den örnek 4k 60fps videolar indirdim, onları da usb üzerinden çok rahat oynatıyor.

Merak ettiğim benim tv 7150 vb serilere göre alt seri olmasına rağmen 4k 60fps açıyor fakat yukarıda arkadaşlar 7150 vb serilerinde 4k 60fps oynatmadığını söylemişler. yazılımla falan gelmezmi acaba nerak ettim.
  • mm.mustafa kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla Trt 4K 50p yayın yapıyor. Philips müşteri hizmetlerine bakarsanız 4K diye sattıkları ancak TRT 4K izlenemeyen diğer modeller için (7100, 7150, 7600 v.b) bu sorunun yazılımla çözüleceğini söylüyorlar ancak aylardan beri ne yazık ki çözebilmiş değiller. Ben yazılım ile çözülebileceğinden de pek emin değilim doğrusu...

Sizin kullandığınız model (49puk4900) 7150 modeline göre daha alt model olmasına rağmen yeni çıkarılan bir ürün ve bu üründe sanıyorum TRT 4K yı izleyebilmek için eksik olan neyse onu gidermişler.

Youtube'de 4K 60 fps yazan videoların neredeyse tamamı 60 değil 30 fps. Bende 60 fps diye bir çok video indirmiştim ancak indirdikten sonra özelliklerine baktığımda hepsinin 30 fps olduğunu gördüm.

Eğer sizin indirdiğinizde 30 fps ise, alttaki linkte 60 fps için örnek bulabilirsiniz

http://kodi.tv/media-samples/

• SANIRIM GÜNCELLEME GELİYOR ...

Philips 2015: HEVC-Unterstützung der internen TV-Tuner

bereits im August letzten Jahres habe ich über die HEVC-Unterstützung der integrierten TV-Tuner der 2015er Philips TV-Modelle/-Fernseher berichtet. Hierzu mal ein kleines Update:

TVs mit Firmware QM151E: 8901 AmbiLux und 8601
    HEVC-Unterstützung der TV-Tuner ab Auslieferungszustand
    TVs mit Firmware QV151E: 71×0, 7600 und 8700
    bis einschließlich Firmware 5.38.8 noch keine HEVC-Unterstützung der TV-Tuner
    nächtes Firmware-Update soll aber Abhilfe schaffen
    TVs mit Firmware QM152E: 5500, 6400, 65×0
    bis einschließlich Firmware 5.101.47 noch keine HEVC-Unterstützung der TV-Tuner
    noch keine Informationen über ein mögliches Update verfügbar
    TVs mit Firmware TPN152E: 4900
    Hier drei Bilder der 8601er TV-Modelle mit HEVC-kodierten Sendern via DVB-T2 (Testausstrahlungen in Berlin) und DVB-S2 (UHD):

http://toengel.net/philipsblog/2016/01/25/philips-2015-hevc-unterstuetzung-der-internen-tv-tuner/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 27 Ocak 2016; 4:13:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

SANIRIM GÜNCELLEME GELİYOR ...

Philips 2015: HEVC-Unterstützung der internen TV-Tuner

bereits im August letzten Jahres habe ich über die HEVC-Unterstützung der integrierten TV-Tuner der 2015er Philips TV-Modelle/-Fernseher berichtet. Hierzu mal ein kleines Update:

TVs mit Firmware QM151E: 8901 AmbiLux und 8601
    TVs mit Firmware QV151E: 71×0, 7600 und 8700
    bis einschließlich Firmware 5.38.8 noch keine HEVC-Unterstützung der TV-Tuner
    nächtes Firmware-Update soll aber Abhilfe schaffen
    TVs mit Firmware QM152E: 5500, 6400, 65×0
    bis einschließlich Firmware 5.101.47 noch keine HEVC-Unterstützung der TV-Tuner
    noch keine Informationen über ein mögliches Update verfügbar
    TVs mit Firmware TPN152E: 4900
    Hier drei Bilder der 8601er TV-Modelle mit HEVC-kodierten Sendern via DVB-T2 (Testausstrahlungen in Berlin) und DVB-S2 (UHD):

http://toengel.net/philipsblog/2016/01/25/philips-2015-hevc-unterstuetzung-der-internen-tv-tuner/

Bunun anlamı nedir?

• 666azazel kullanıcısına yanıt
    Bu resimler de açılan tv kanalları uhd galiba,
     2015 PHİLİPS ANDROİD TV

2015 PHİLİPS ANDROİD TV

2015 PHİLİPS ANDROİD TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 27 Ocak 2016; 11:19:28 >

• 8601 ve 8901 için güncelleme yayınlanmış.

QM151E_0.5.177.6
    - Replacer for the QM151E_0.5.100.155 (8601 series)
    - Replacer for the QM151E_0.5.150.6 (8901 series)
    - New Google GMS package
    - Channel Logo update
    - Updated BBC iPlayer certificates
    - Improvements for recordings
    - Improvements for Pause TV
    - Improvements for Ambilight
    - Improvements for stability
    - Improvements for no picture in specific use cases (e.g. PlayStation 3)
  • Güncellemeyle hevc geldi demiş ama 8601 den resim göstermişler o tv hevc olacaktı diğerlerinden resim bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fair17

Bildiğim kadarıyla Trt 4K 50p yayın yapıyor. Philips müşteri hizmetlerine bakarsanız 4K diye sattıkları ancak TRT 4K izlenemeyen diğer modeller için (7100, 7150, 7600 v.b) bu sorunun yazılımla çözüleceğini söylüyorlar ancak aylardan beri ne yazık ki çözebilmiş değiller. Ben yazılım ile çözülebileceğinden de pek emin değilim doğrusu...

Sizin kullandığınız model (49puk4900) 7150 modeline göre daha alt model olmasına rağmen yeni çıkarılan bir ürün ve bu üründe sanıyorum TRT 4K yı izleyebilmek için eksik olan neyse onu gidermişler.

Youtube'de 4K 60 fps yazan videoların neredeyse tamamı 60 değil 30 fps. Bende 60 fps diye bir çok video indirmiştim ancak indirdikten sonra özelliklerine baktığımda hepsinin 30 fps olduğunu gördüm.

Eğer sizin indirdiğinizde 30 fps ise, alttaki linkte 60 fps için örnek bulabilirsiniz

http://kodi.tv/media-samples/

Videoları indirip kontrol edeceğim. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 49PUK4900 satın aldım ve çok memnunum. Kısa zaman önceki SONY 49X8305C Android modelinde yaşadığım kilitlenmeler/donmalar sebebiyle iade edemediğim akıllı smart tv hikayemde şu an tüketici mahkemesinde dava açmış bulunuyorum.

TV alacaklara tavsiyem ne marka alacak olurlarsa olsunlar kesinlikle android'li akıllı tv almasınlar. SONY'i tercih ederken maliyetine takılmadan sorunsuz diye almıştım ama düştüğüm durum ortada..

Akılsız ve smartsız bu modeli satın aldım + bir de apple tv alıp akıllı tv işini de nokta koymuş olacağım..

+ açılış ve kapanış zamanı çok kısa. Tak; basıyorum açılıyor, basıyorum kapanıyor.. (SONY'de zaten kapanma diye bir şey yok stand by gibi düşünmek lazım. Bir süre sonra şişiyor nedense? Komple fişten çekersen açılması 1 dk yı buluyordur..)
    + servisin yüklediği kanal listesinde trt 4k var ve izliyorum. (çoğu akıllı tv de izlenmiyor ya da yazılım desteği gerekiyor.)
    + kanal geçiş hızını ben başarılı buldum (SONY'den çok daha hızlı, next minix hd harici uydum kadar hızlı olmasa da ona yakın)
    + favori ekleme ve favori sıralama var (SONY'de favori listesi kendi içerisinde sıralanmıyor)
    + fiyat/performans çok iyi (3 bin lira verip akıllısını alacağıma, yanında apple tv'yi bile alsam daha ucuza geliyor)
    - tüm kanal listesinde arama yok. Neden bunu yapmıyorlar anlam veremiyorum?

keşke dediğim tek şey 55" alsaymışım daha iyi olurmuş..

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.woox

49PUK4900 satın aldım ve çok memnunum. Kısa zaman önceki SONY 49X8305C Android modelinde yaşadığım kilitlenmeler/donmalar sebebiyle iade edemediğim akıllı smart tv hikayemde şu an tüketici mahkemesinde dava açmış bulunuyorum.

TV alacaklara tavsiyem ne marka alacak olurlarsa olsunlar kesinlikle android'li akıllı tv almasınlar. SONY'i tercih ederken maliyetine takılmadan sorunsuz diye almıştım ama düştüğüm durum ortada..

Akılsız ve smartsız bu modeli satın aldım + bir de apple tv alıp akıllı tv işini de nokta koymuş olacağım..

+ açılış ve kapanış zamanı çok kısa. Tak; basıyorum açılıyor, basıyorum kapanıyor.. (SONY'de zaten kapanma diye bir şey yok stand by gibi düşünmek lazım. Bir süre sonra şişiyor nedense? Komple fişten çekersen açılması 1 dk yı buluyordur..)
    + servisin yüklediği kanal listesinde trt 4k var ve izliyorum. (çoğu akıllı tv de izlenmiyor ya da yazılım desteği gerekiyor.)
    + kanal geçiş hızını ben başarılı buldum (SONY'den çok daha hızlı, next minix hd harici uydum kadar hızlı olmasa da ona yakın)
    + favori ekleme ve favori sıralama var (SONY'de favori listesi kendi içerisinde sıralanmıyor)
    + fiyat/performans çok iyi (3 bin lira verip akıllısını alacağıma, yanında apple tv'yi bile alsam daha ucuza geliyor)
    - tüm kanal listesinde arama yok. Neden bunu yapmıyorlar anlam veremiyorum?

keşke dediğim tek şey 55" alsaymışım daha iyi olurmuş..

Next minix hd black kullanan bir yakınım var bazı hd kanallarda görüntü takılıyor, donuyor. Araştırdım kronik bir sorunmus sizde öyle bir durum var mı

• karakaya_o kullanıcısına yanıt
    hayır bende takılma yok aşırı memnunum cihazdan..
  • mm.mustafa kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Philips puk7150 android tv satın aldım, televizyondan bilinen 4K yayın problemi haricinde memnunum, yazılım ile düzelir mi fikrim yok bekleyip göreceğiz. Bu hafta sonu Uçurbeniandroidtv kampanyası ile Roma'ya gidip geldim. Uçak biletleri olarak 190 Euro (620 TL) talep ettiler. 2 Gece konaklama olarakta var olan otellerde uygunluk olmadığından yine 4 yıldızlı Des Epoques Hotel'de rezervasyon yaptılar (200 Euro ödemesi BA Life tarafından) . 100 TL beymen club hediye çekinide mail olarak attılar. Gayet makul bir şekilde Roma'yı görmüş olduk :D
  • Digiturk Eutelsat da Uhd deneme yayını başlamış tv de denedim ama trt hd gibi oldu.

• su google chrome cast uygulamasini tamamen nasil ortadan kaldirabilirim. devreye girdiginde wifi calismiyor. tv yi acip kapatinca yeniden aciliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: smurf1971

quote:

Orijinalden alıntı: Bayberti

sayfalarca yazı okudum, genelde 7100/7150 modelinden bahsedilmiş...
    ilgilendiğim 48pfk5500 android, 49puk4900, 48pfk4100 ve 50pfk5300 modelleri için philips sitesine baktım...
    kendi sitesinde 50pfk5300 modeli 2.349, 48pfk5500 ise 2.299 lira, yani 5300 modeli 50 lira daha pahalı, internet fiyatları da kafa kafaya gidiyor...neden?..5500 daha üst seri değil mi?..bütün mesele 2" (48-50") boyut farkı mı?..
    philips sitesindeki kullanıcı yorumları da ilginç, nerdeyse herkes pişman ...

Ben pişman (pus 7600) değilim, gayet güzel görüntü ve amblight özelliği var. daha ne olsun..bu tvler ne oyun konsolu ne bilgisayar.oyun için ps4, bilgisayar için pc ye başvururum. bence beklentiyi yüksek tutmamak lazım, şimdi tek sıkıntı bana göre 4k olayı.

Ben de katılıyorum bu düşünceye. Televizyonların asli görevi mükemmel görüntü kalitesi sunmasıdır. Gerisi çok önemli değil. Oyun oynamak için bilgisayar kullanmalı.

• Arkadaşlar benim 32Pfk5500 serisi android philips tv geceleri vaktini belirleyemedigim saatlerde kendiliğinden açılıyor her gece sabah kalktığımızda tv yi açılmış buluyoruz. Bu sorunu yaşayan çözüm bulan var mı. Tv yaklaşık iki aylık henüz servisi aramadım belki buralardan bi çözüm bulurum diye düşündüm yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Hayırlı olsun arkadaşlar bende 49puk7100 aldım geçen hafta genel bahsedilen gibi android işletim sistemi çöp sadece kumanda takılmasa sorun olmayacak ama kanallarda veya ayarlarda kumanda takılıyor sesli komut özelliği mağazadaki kumandada vardı ama gelen tv kumandası farklı ve üzerinde ses alıcı veya tuşu mevcut değil

birde usb akıllı tv uyumlu logitech klavye takmama rağmen hiç bir şey bilmeyen sürekli klavuza bakan servis yetkilisi mouse desteği olmadığını söylediğinde sinir oldum nette klavye ve görünmeyen imleçle gezmek zorundasınız tamam onada razı olduk inşallah pc yi ağ üzerinden ekrana direk bağlama vardır lg de çok rahat yansıtabiliyordum yapan varmı oda yoksa direk iadeye götürcem süre dolmadan
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.