Şimdi Ara

2015 PHİLİPS ANDROİD TV (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.400
Cevap
65
Favori
351.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu tvlerden uzak durun. iki gun once arkadaşa aldık. su an onun evinde tv yi kurcaliyoz browserda gezmek imkansiz. eski tellerdeki wap gibi link link gezmek gerekiyor ama google da imlecin nerede oldugunu goremiyorsunuz yada otomatik tahminde secim yapamiyorsunuz. internet deneyimi yeminle eski n95 imdenn kotu. aradik mus hizmetlerini care yok dediler playstore da baska bi browser var ondada popup direk oldugun sayfada aciliyor geri gidip linkine tiklayinca tekrar popup a donuyosun. fare imleci olmadan hicbir ise yaramaz maalesef. 20 dk lik kurcalamadan sonra iade karari aldık.49puk7150

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzombo -- 2 Aralık 2015; 10:24:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

quote:

Orijinalden alıntı: smurf1971

quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

2 adet uydu girişi ve CI modülü olan android bir tv artık all-in-one bir cihazdır. Harici uydu alıcısı ve harici medya player bağlayıp eski usul kablo ve kumanda karmaşasına giriliyorsa
    bence verilen paraya yazık olmuştur. Alınan cihaz Full HD all-in-one TV , 4K monitördür.

Ne kadar yazık olunan paradan bahsediyoruz, 7600 için? ödül veren adamlar bunu bilmiyorlarmı? Bence bir yerde eksiklik yapıyoruz diyorum ben.. Öyle umuyorum...

İşte zararın ne kadar olduğunu anlamak için Sony android tv başlığına da bakmak lazım, acaba onlarda da (muadili X85C galiba) aynı sorunlar var mı diye. Ama bir türlü takip edemiyorum. Zaten Sony ve Philips'ten başka android tv işine giren yok şimdilik. Sharp'ta var mıydı hatırlamıyorum.

Yani bunu bilerek alıyorsanız zararda değilsinizdir tabi. "4K yayın sadece 1 tane, 4K film zor bulunuyor" diyerek TV'yi tamamen FHD olarak kullanmak mümkün. Ama insan o zaman ben niye 4K aldım diye soruyor kendine. Şimdiki FHD yayınlar bile bulanıkken 4K'dan ne beklenir ilerde o da muammma. O zaman beklemede kalmakla en iyisini kendim yaptım diyorum

Biz son 15-20 yıldır uydu alıcılarla fazla haşır neşir olduğumuz için TV ile monitorün farkını unuttuk bence. Philips (ve belki diğerleri) bizim bu unutkanlığımızı kullanıp 4K TV diye ürün satıyor. Hayır, sen FHD TV satıyorsun, yanında 4K monitör özelliği hediyesi.

Bekle bekle nereye kadar? Şahsen benim beklentim 3 yönlü ambilight 55 inç ve paneli 100 hz olan bir tv idi. 4k ise işin tuzu biberiydi. kendimi keklenmiş hissetmiyorum.daha 2 gün önce değişim yapıldı tvde, istesem iade edebilirdim. bu sorunları bilerek aldım. LG nin oled FHD tv si de aynı fiyattı. tercih etmedim onu. Bence görüntü kalitesi,özellikleri bu tv yi diğerlerinden öne çıkarıyor.İçimde çok hafif bir buruklukta yok değil.

• Herkese selam,
    Bende dün 49puk 7150 modelini aldım.
    TV nin Android Performansı ile ilgili olumsuz Yorumları okudum zira pek tv den internetle ilgili beklentim yok.
    Görüntü kalitesi ve ambilight özelliğinden dolayı yaklaşık 6-8 Yıldır hep Philips alıyorum.
    Şu an gündemde olan yurt dışı bilet ve otel organizasyonunu ayarlayacağım.
    Umarım hayal kırıklığına uğramam.hatta bu kampanya ya Katılan hiçkimse hayal kırıklığına uğramaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebede

Herkese selam,
    Bende dün 49puk 7150 modelini aldım.
    TV nin Android Performansı ile ilgili olumsuz Yorumları okudum zira pek tv den internetle ilgili beklentim yok.
    Görüntü kalitesi ve ambilight özelliğinden dolayı yaklaşık 6-8 Yıldır hep Philips alıyorum.
    Şu an gündemde olan yurt dışı bilet ve otel organizasyonunu ayarlayacağım.
    Umarım hayal kırıklığına uğramam.hatta bu kampanya ya Katılan hiçkimse hayal kırıklığına uğramaz.

hayırlı olsun..
  • Slm bende 10 gün önce 49puk7100 modelini aldım. Genel anlamda tv den Memnunum ambilight -ses-gamepadle oyun -kodi seyirtürk güzel.ama 3d açılmıyor YouTube'da acaba sadece Blu ray cihaz bağlanır sa mı 3d izleyebilecegiz? sadece 2d- 3d dönüştürme oluyor.sizde de aynı sıkıntı var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: starwars20

Slm bende 10 gün önce 49puk7100 modelini aldım. Genel anlamda tv den Memnunum ambilight -ses-gamepadle oyun -kodi seyirtürk güzel.ama 3d açılmıyor YouTube'da acaba sadece Blu ray cihaz bağlanır sa mı 3d izleyebilecegiz? sadece 2d- 3d dönüştürme oluyor.sizde de aynı sıkıntı var mı?

Evet maalesef.Kodi 3d filmleride ayni sekilde ayarliyamiyoruz.

• saitates kullanıcısına yanıt
    starwars20 S kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Kodi ve youtube ile 3D aktif olmuyor. Ancak bir videoyu 3D izleyebilmeniz için ille de bluray cihaz bağlamanız gerekmiyor. Örneğin, normal olarak youtube'taki 3D larak izleyemediğiniz bir görüntüyü indirip flash bellek ile izlerseniz o zaman tv'de 3D seçenekleri aktif oluyor ve uygun seçeneği seçip (Genelde 3D-yanyana ters seçeneği uygun oluyor) 3D olarak izleyebiliyorsunuz. Elinizde 3D film varsa harici harddiskten veya bilgisayarınız ile ortak paylaşım ile tv den izleyebilirsiniz.

2015 PHİLİPS ANDROİD TV 2015 PHİLİPS ANDROİD TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fair17 -- 2 Aralık 2015; 22:28:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fair17

Selamlar,
    Kodi ve youtube ile 3D aktif olmuyor. Ancak bir videoyu 3D izleyebilmeniz için ille de bluray cihaz bağlamanız gerekmiyor. Örneğin, normal olarak youtube'taki 3D larak izleyemediğiniz bir görüntüyü indirip flash bellek ile izlerseniz o zaman tv'de 3D seçenekleri aktif oluyor ve uygun seçeneği seçip (Genelde 3D-yanyana ters seçeneği uygun oluyor) 3D olarak izleyebiliyorsunuz. Elinizde 3D film varsa harici harddiskten veya bilgisayarınız ile ortak paylaşım ile tv den izleyebilirsiniz.

2015 PHİLİPS ANDROİD TV 2015 PHİLİPS ANDROİD TV

Evet usb ile izleniyor ama online olarak izledigim filmlerde olmuyor maalesef.Sony androidlerde ise sorun yok.

• Arkadaşlar Philips 43puk4900 nasıl bir tv dir? Eksileri neler? Aslında Sony 43w805c almaya karar verdim gibi ama fiyatının düşük olması ve 4k olmasından dolayı bu da fena bir seçenek olarak durmuyor...
    Ayrıca philipsin yine 40pfk6510 modeli de görüntü kalitesi çok hoşuma gitti ama 3 inch ekranın küçük olması, 4k olmamasından dolayı onda da kararsız kalmıştım. Philips'in yazılım sorunları bu modelerlde aynen devam ediyor mu?
    Öğleden sonra ona göre tv alacağım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 3 Aralık 2015; 9:38:19 >
  • ŞahEser Ş kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Ben olsam Sony KDL 43w805c tercih ederdim. Philips tv'de 3D, smart özellik ve internet bağlantısı gibi bir çok özellik yok, 4K konusunda ise, Philipsin daha üst modelleri bile 4K ile ilgili bir çok sorun içeriyor. Sizin baktığınız model de 4K tv değil sadece 4K destekleyen bir monitör gibi görünüyor. Bende Philips 49PUK7150 modelini kullanıyorum ama dahili uydu alıcısı TRT 4k yı açmadığı gibi, internet (youtube)üzerinden 4k görüntüler 4K olarak değil 1080p olarak izlenebiliyor.

Alttaki linkten aralarındaki farkları sizde karşılaştırabilirsiniz.

http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/25967-31578/sony-kdl-43w805c_philips-43puk4900/

• Trip1LikeDo kullanıcısına yanıt
    Merhaba,Youtube da Ayarlar-Hakkında-Uygulama sürümü kaç bakarmısınız.Philips 30p 4k videoları da sonradan aktif etti anlaşılan bunuda öyle yapacak.

• Teşekkür ederim. Ben de Sony alacaktım ama alacağım satıcı satışı kaldırmış. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_ramms

istanbul roma olarak mı baktınız? çünkü şuan thy nin sitesinden o tarihlerde baktığımda tek kişi 660 tl ücret var.500 tl si vergi 160 tl bilet ücreti

Yok istanbul paris olarak baktım ve ben çift kişiliğe bakmıştım. şu an tekrar kontrol ettim ve dediğiniz gibi bir anormallik var. THY hiç para kazanmıyor demek bu uçuşlardan çok garip :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonic35

Merhaba,Youtube da Ayarlar-Hakkında-Uygulama sürümü kaç bakarmısınız.Philips 30p 4k videoları da sonradan aktif etti anlaşılan bunuda öyle yapacak.

Uygulama sürümü 1.2.7 gösteriyor sizde kaç acaba?

• Trip1LikeDo kullanıcısına yanıt
    Aynı 1.2.7 yazıyor sürüm numarası aynı olduğuna göre 2160p olmaması philips den kaynaklı herhalde.

• harici 4k multiplayer takıp 4k video izleyeniniz varmı?
  • Fair17 F kullanıcısına yanıt
    4K LARIN 4K OLARAK OLMADIĞINI NASIL ANLIYORSUNUZ YOUTUBE DA
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkansu

4K LARIN 4K OLARAK OLMADIĞINI NASIL ANLIYORSUNUZ YOUTUBE DA

Video kalitesini seçeceğiniz bölüm var oraya girdiğinizde 2160p seçeneği yoksa 4K değildir.

• Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Tv alacağım almışken de insan malum şu da olsun buda olsun diyor en azından aldığımız zamanın özelliklerine ayak uydursun zaten teknolojiye yetişmek imkansız.
    İmkanlar kısıtlı ihtiyaçlar ve en önemlisi istekler sınırsız olunca...
    Philips 40PUK6400 bu modelle ilgili fikir beyan edebilecek var mı? Fiyatı 1700 tl ,yada 40'-43' arası öneride bulunabilecek kimse var mı?
    Bütçem 1800 TL kadar 3D istemiyorum.
    Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyz101 -- 8 Aralık 2015; 19:44:59 >
  • Phil 6510 kullanıcısı var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.