Şimdi Ara

2015 PHİLİPS ANDROİD TV (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.390
Cevap
65
Favori
343.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • savasbaba35 S kullanıcısına yanıt
    Savaş Bey vallahi inanın o kadar bunalmıştım ki, ışık gibi doğdunuz. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Umarım davayı kazanabilirim. Parasından ziyade bu cihazı düzgün çalıştıracağım diye uğraştığım gecelere, sinir harbime hayıflanıyorum.
  • Su son yazılımı bizde yukleyelim bakalım platform kullandığımdan dolayı trt4k yi sorun etmiyordum bu olay resmiyete dönüşünce kutuyu verecekler zaten. Yazılım geldi 1 2 kere açtım kanalı güzelmiş diyip kapattım kabloyu çıkardım taktım geri kutuya. Ama ondan daha büyük bir sorun var ki benim için 4k videoların çoğu açılmıyor. Hevc codeclenenler zaten açılmıyor h264lerde kısmen. Belki filmler çıkmaya başladıkça tv için bulabiliriz bilemiyorum. Smart tv ye gelince, internete girmiyorum youtube, tune in, spotify kullanıyorum yetiyor. Ama tv nin bazen takılması, gec tepki vermesi, youtube da cast yaparken birkaç video sonra ekrandaki renklerin karışması (sadece fişi cekip takınca duzeliyor) sinir bozucu. Sırf amblight için katlaniyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yayından kaynaklı olduğunu zannediyorum ama Funbox 4k kanalını izleyen varsa görüntü de takılma olup olmadığını yazabilirmi ? Kanal kaç P yayın yapıyor bulamadım frekans da mı problem var acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dava ile ilgili ne sonuç çıkar ama cihaz ilk çıktığındaki gibi kesinlikle değil.Aylardır yazılımsal anlamda hiç sorhn çıkmadı bende donma,takılma reset vs gibi.Kodi youtubr ip tv ve hdmiler çok aktiv kullanıyorum..Xbox one s ile 4k hdmi bağlı oda sorunsuz..
    O yüzden mahkemede ne gerekçe gösterilebilir bilemedim aslında.Evet ilk aylarda gerçekten sorun çoktu..
    Brnim tek sorunum naturel motionla ilgili usb bellekten 24.976 fps videolarda her 20 sn anlık titreme yapması.Hala düzeltmediler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • saitates kullanıcısına yanıt
    Tv de hangi yazılım sürümünü kullanıyorsunuz ? Hdmı ile harici 4k uydu alıcı deneme imkanınız oldumu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beim tv den şuan da tek şikayetim banding,maçlarda hızlı sahnelerde sinir bozucu oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonic35

    Tv de hangi yazılım sürümünü kullanıyorsunuz ? Hdmı ile harici 4k uydu alıcı deneme imkanınız oldumu ?

    38.93 yazılımındayım.4k Netfklix sorun yok.uydu alıcısı denemedim ama 4k Xbox one da sorun olmadıgına göre oyunlar filmler vs de uydu alıcısındada sorun olmaz diye düşünüyorum.Banding olayı bendede var ama çok dikkat edersem yani kabuledilebilir seviyede..Oled hariçi neredeyse hepsinde vardır bandind.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar davalı firma itiraz edeceğinden cihazı internetten güncelledim. Ekim 2016 en güncel yazılım yüklü.

    Şu an Savaş Bey'in de tavsiyeleriyle cihazı çalıştırdıkça yavaşlama oldukça cep telefonumla kaydediyorum.

    - Servis kurulumda çoğunuza dendiği gibi "Cihazda 4K uydu alıcı yok, TRT4K için 4K uydu alıcı alacaksınız. O da piyasaya çıkmadı" dedi. O açıdan beni satıcı - servis mağdur etti. Ayrıca tek şikayetim TRT 4K değil. Cihazın kasarak çalışması ve kilitlenmesi de sorun.

    - 16 Aralık 2015'de USB 3.0'dan çalıştırdığım hiçbir 4K video çalışmamıştı. Şimdi sizlerin de yazdığı gibi bazılarını çalıştırırken bazılarını hala çalıştırmıyor, bazılarında da donma yaşatıyor yada kasarak çalıştırıyor. (Video ları Youtube'dan 4K VİDEO DOWNLOADER ile indiriyorum. MP4 formatında oluşturuyor. ) 55" başka bir marka 4K Smart TV im var. O ise bu videoları daha parlak ve daha güzel şekilde ve hiç seçmeden, kasmadan sorunsuz çalıştırıyor. (Reklam olur, yada karalama içerir diye marka yazmıyorum. )

    - Eskiye göre kanal geçişleri biraz daha hızlı, ancak önce ses geliyor, sonra görüntü. Özellikle HD kanallarda kasma var. Bunları videoya alırken de 2 defa kilitlendi. Birinde dikey çizgilerle gri ekranda birinde de pembe ekranda kaldı. Cihaz kendi iç dünyasında ne yapıyorsa kilitleniyor.

    Ben burada Philips ve satıcıyı kesinlikle karalamıyorum, dediğim gibi bu cihazı almadan önce ben de yıllarca Ambilight fanatiğiydim. Philips Hue Light ları odada kurup TV yle entegre hale getirdiğinizde muhteşem bir sinema sistemi oluyor. Böyle bir sistem kurmak için de Hue Light paketleri araştırıyordum, iyi ki TV'den sonra alayım demişim. Onlar da elimde patlayacakmış.
    https://www.youtube.com/watch?v=D4YbGpU8uy4

    Evlenince evimde Ambilight TV olsun diyordum ama bendeki cihaz cidden felaket. Bilemiyorum sanırım Türkiye'ye gönderilen serilerde mi sorun var ama ben Avrupa'daki tüketiciye bize yapılan şu muameleyi yapabileceklerini sanmam. "Cihazda sorun var diyoruz, alalı 7 gün olmuş diyoruz. Adamlar cihazda sorun yok, al git" diyor. Ben bu cihazı gördükçe ancak ortalama özellikleri kullanmayan tüketiciye gider diyorum da cihazın şu kilitlenmeleri beni benden alıyor. Huzur falan bırakmıyor.

    Yaşattıkları süreçse iğrenç. İnanın aldığım marka ve firma Arçelik, Vestel olsa adamlar beni 50 kere arar. Cihazı alır, kontrol eder. Değiştirelim, yardımcı olalım der. "Cihazı alın gidin, sorun yok." dediklerinde işte sikayetvar.com da onlarca şikayetle karşılaşırlar. Adeta şikayetlere kulaklarını kapamışlar, sadece çözebildiklerine yanıt veriyorlar, çözemediklerine kulak tıka. O sorun çözülecek nedir ? 3000 TL yeri geliyor 6000-8000 TL TV'ye veren müşteriye bekle diyorlar.

    Şu an delil olarak hepsini topluyorum, umarım davam olumlu sonuçlanır, sonuçlanmazsa TV mutfakta ocaktaki yemek buharları içinde ömrünü sürecek. Show olsun diye de 3100 TL verdiğim cihazı baltayla kırsam da haber yapmazlar. Ben sürecin en başından beri bağırıp çağırmadan yapıcı davranıyorum. Umarım mahkemede sabrımı taşırmaz davalı taraf. Sabır çekiyoruz...

    Neyse arkadaşlar konu yasal süreçte olduğundan ben daha fazla yazamayacağım artık. Zira avukatlar "firmamızı karalıyorlar" deyip hemen karşı dava açıyorlarmış. Zaten yapıcı olsalar sorunumu çözmeye çalışırlardı, pazarda yer edinmek için agresif olmaları lazım. Ancak Hollanda devletine ait kamu şirketi gibi gayet yavaş ve hantal hareket ediyorlar. Müşteri de parasıyla rezil oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depo1982 -- 26 Kasım 2016; 20:25:48 >




  • Android Tv ve Philips tv remote uygulamalarına imleç özelliği getirseler çok daha kullanışlı olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Link deki kumanda dan alıp kullanan varmı ? Tv nin usb girişine kablosuz alıcı takıp çalışıyormuş kablosuz mause gibi.

    http://www.aliexpress.com/item/32703401350/32703401350.html

    Bu da farklı ürün air mouse ozelligi varmış.


    http://www.aliexpress.com/item/32302012159/32302012159.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonic35 -- 30 Kasım 2016; 13:00:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben bunlara benzer bi kumanda sipariş vermiştim ortalama 15 gün önce ama daha gelmedi maalesef.Gelince paylaşırım sizlerle detayları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saitates kullanıcısına yanıt
    donma kapanma yasamıyorsanız cok ıyı. guncellemelerde olsa kapanma reset olayı gecmedı benım.youtubede on bellegı dolunca kendılıgınden reset atıp androıd yazısı gelıyor. tv kendıne gelene kadar 5 dk gecıyor en az.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coolsnake

    donma kapanma yasamıyorsanız cok ıyı. guncellemelerde olsa kapanma reset olayı gecmedı benım.youtubede on bellegı dolunca kendılıgınden reset atıp androıd yazısı gelıyor. tv kendıne gelene kadar 5 dk gecıyor en az.

    Yok.son zamanlarda çok stabil.Aman nazar değmesin.ilk aldığımda durmadan fişten çekmek zorunda kalıyordum ve çok yavaştı.şimdi menuler hem seri hemde takılma donma vs kesinlikle yok..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • skull67 S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar bende philipsin android gv sini aldın puk 49 7100/12 bendede şu sıralar kaynak bulma sorunu oluyor her defasında aceba sizin sorununuz devam ediyor mu? Çözüldüyse çözüm hakkındaki önerilerinizi paylaşırsanız mutlu olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar 65pus8700 kullaniciyim.tv den memnunum fakat tv izlemek istedigimde dsmart kullaniyorum hdmi1 secili olmasina ragmen gorunut gelmiyor kaynaklar arasinda gecis yaparsam geliyor bazende hic gelmiyor.cihazda son yazilim yuklu ustune 2 kere fabrika ayarlarina geri donduk tek care fisini cekip taktigimda cihaz kendine geliyor acaba bu neden olabilir ? Ayrica internet uygulama kodi vb benzeri uygulamalar kullanip hdmi secip tv izlemek istedigimde yine ayni sorunla karsilasiyorum sizce ne yapmaliyim cihaz daha 1 aylik muhtemelen servis yazilimsal fln diyip gecistirecek onerisi olan daha once boyle bir sorunla karsilasan tecrubelerini aktara bilir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün gece 50PUK6400/12 televizyonuma yeni android güncellemesi geldi. Nasıl bir fark var bilgisi olan paylaşabilir mi?
  • Son yazılımda kaynak bulma sorunundan genelde şikayet var.Bi öncek yazılıma donun bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir onceki yazilima nasil donebilirim tv musade eder mi link paylasabilit misiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakan celil H kullanıcısına yanıt
    aynen genelde bir alttaki kaynağa kayıp sonra tekrar dönersen düzeliyor geçen ilk defa tamamen siyah ekran oldu uyduyu kapa aç tv kapa aç düzelmedi klasik fişten çıkarıp takınca düzeldi
  • Peki bunla ilgili ne yapabiliriz surekli fisten cekipte kullanmak istemiyorum yeni bir yazilim gelir mi gelsede baska bir sey ilede karsilasabiliriz acaba bunu cozEn arkadas var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.