Şimdi Ara

2015 PHİLİPS ANDROİD TV (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.390
Cevap
65
Favori
343.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    Statik ip seçip yazdım yine olmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese iyi haftasonları
    cep telefonumun ekranını tv ye nasıl yansıtırım.veya içindeki dizileri altyazı ile beraber tv de oynatabılırmıyım .bunu destekleyen bir program var mı.telefonum samsung galaxy s4 tv de puk7100



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariscapt -- 13 Kasım 2016; 1:35:56 >
  • tekrar selam
    birde facebook ve twitter ın android tv uyumlu apk ları varmı malum kendi google playinde yok tv nin blackmart dakilerde yan olarak açılıyor telefon için muhtemelen
  • bariscapt B kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende de PUK7150 var ve telefonumda s4.
    Google home kuracaksın, televizyonunda da google cast receiver ın son sürümü olacak(tvnin uygulamalar menüsünden google cast receiver ı bulup güncellemelisin)
    Bu şekilde istersen bilgisayardan istersen televizyondan görüntü ve sesi kablosuz televizyona verebilirsin.
    Şahsen ben evde bilgisayarın ekranını chrome google cast extension u sayesinde yansıtıyorum.
  • turknemesis T kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim.bu google home tv ye mi telefona mı kuruluyor.birde bunlar google play de bulunan uygulamalar mı
  • bariscapt B kullanıcısına yanıt
    Home telefona kuruluyor.
    Home google playde var ama google cast receiver(tv için) ın da olması lazım
  • Saat sorunu düzeldi..Otomatikte ayarlı..
    Yalnız Turksattaki dandirik kanallar açıkken infoya basınca saat 3 saat geri gösteriyor
    o da çok çok normal zaten...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: savasbaba35

    Davayı kazandı Hakim ücret iadesine karar verdi yasal faiziyle. Tabi Mahkeme masraflarıda davalı tarafa bırakıldı. İsteyen arkadaşlara yardımcı olurum..

     2015 PHİLİPS ANDROİD TV


    Savaş Bey merhaba,
    Yoğun çalıştığımdan ve düğün hazırlıklarından bu TV olayını önemsemedim ancak sarpa sardı. Ve benim gibi mağdurlar var mı diye aradım. sikayetvar.com , vs pek çok portalda şikayetler kaynıyor.

    Ben Vatan Bilgisayar'dan 10.12.2015'de aldım, teknik servisteki arkadaş kurarken "TRT 4K için ayrıca uydu alacaksınız" deyince bir de ben deneyeyim dedim ve iş güç ancak kurcalamam 16.12 ı buldu. Olmayınca 17.12'da iade etmeye karar verdim. Tatille de ilgili mağdur etmişlerdi zaten. Vatan Bilgisayar'a götürdüm, kuran teknisyeni aradılar, Philips Bölge Müdürü'nü aradılar. Ve paramı iade etmediler. Cihazınızda sorun yok, bunu iade almayız. Kendilerini dava edeceğimi söyledim, servis formu da vermediler. Israrla 22.12'da da gittim ve 18.12'da ihtarname ile Tüketici Hakem Heyeti'ne verdim.

    Onlar üzerlerinden atmak için servis formu yok dediler, ihtarnameyi dikkate almamışlar. Davalı lehine karar verdiler.

    19.12'da davam görülecek, sizin davanızda tespit davasına dönmüş sanıyorum. Tükoder Derneği ile görüştüm. Yardım aradım. Yerde ararken internette buldum sizi. Firma günlerdir arayıp cihazınızı alın dedi. Tükoder'deki beyefendide "cihazı alın, belge yok. Depoda kaybettik der üstüne yatarlar" dediler. Ben de bugün sinir stres olup gittim aldım. Ve saatlerdir cihazı kurcalayıp nette okuyorum.

    Davanızı kazanmanızdan çok mutlu oldum. (Nasreddin Hoca ağaçtan düşünce benim gibi düşen birini getirin dermiş ya... ) Bu mağduriyetle ilgili bir blog açmak istiyorum. İnşallah bende davamı kazanabilirim. Özel mesajdan yardımınızı rica ediyorum.




  • Sayfalarca yazı yazılmış, olumlu yazanları ancak şöyle anlarım. Duyduğum artık Vestel falan da 4K TV çıkarmış. Onlar Bim'de, A101'de yakında 1500-2000 TL ye satılır. Bu cihazdan memnun olanlar ya eski ben gibi Ambilight hastasıdır ki soğudum artık. Ve kesinlikle Philips'e yaklaşmam. Yada düz bir TV istiyorlardıri hadi 4K sı da olsun.

    Eskiden katı meyve sıkacağında bir arkadaşım memnun, kullanırken izledim diye Philips en iyisi derdim. Artık onu bile demem. Kesinlikle uzak durun. SATIŞ SONRASI BERBAT.

    Bir de olumlu yazanlar cidden şikayetlerden bıkan satışçılar olabilir. Neticede özelliklerini çok kullanmayacak ortalama tüketicileri kaybetmek istemiyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depo1982 -- 20 Kasım 2016; 5:0:38 >
  • depo1982 D kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yapmayin ozelden goruselim sonucunu yazariz yine buraya ins kazaniriz davayi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savasbaba35 -- 20 Kasım 2016; 11:48:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • depo1982 D kullanıcısına yanıt
    Şuan da Trt4k göstermiyor diye dava açarsanız sizin aleyhinize sonuçlanır diye düşünüyorum başka gerekçeleriz de olmalı.Trt4k için yazılım yayınladılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

    Mevcut kullanmakta olduğum philips 49puk7150 model cihazıma firmware update yapmam sonucu sizin gibi TRT4K yı zaten izleyemiyordum, ayrıca USB den birçok filmde izleyemez duruma geldim.
    Elinde philips QV151E.0.5.38.28 sürümü firmware update dosyası veya daha stabil çalışan bir firmware olan var ise paylaşabilir ise çok sevinirim.

    Herkese iyi forumlar dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfaykan -- 21 Kasım 2016; 10:22:5 >
  • sonic35 kullanıcısına yanıt
    evet başka gerekçelerim de var, 10.12.2015'de satın aldım, 17.12.2015'de mağazaya başka marka ile değişimi için gittim. Servis ve Philips Bölge Müdürü ile görüşüp iade almayacaklarını söylediler, tartıştık ancak ben 17.12.2015'de cihazı Vatan Bilgisayar'a teslim ettim. 18.12.2015'de Tüketici Hakem Heyeti ile görüşüp aynı tarihte İhtarname çektim. Tükoder'de görevli Avukat "mahkemede cihaz kayboldu diyebilirler, cihazı geri alın" dediği için 19.11.2016'da servisten iade aldım. Yani neredeyse 1 yıldır cihaz onlarda idi. Ben teslim ettiğimde flash bellekte 4K videoları "desteklenmeyen format" deyip çalıştırmıyor ve 4K videolar çalışmıyordu.

    Tüketici Hakem Heyeti, İstanbul Anadolu Adliyesi'nden evraklar transfer oldu. Nihayet davamız İstanbul Çağlayan 5. Tüketici Mahkemesi'nde olacak. Duruşmada tutum önemli. Bu nedenle Savaş Bey'den yardım istedim. O dönem 15 günlük iade hakkım var, eşkıyalık yapıyorlar deyip çok da ciddiye almamıştım. Çok da yoğun çalıştığımdan usül yani prosedüre önem vermemiştim. Umarım kazanırım.




  • savasbaba35 S kullanıcısına yanıt
    Savaş Bey yardımınız için teşekkür ederim, umarım haklı davamızı bende kazanabilirim.

    Öyle firmamıza çamur atıyorsunuz diyemeden bende blogda süreci adım adım anlatacağım. Yoğunluktan çok üstüne düşemediğimden süreç bu kadar uzadı, yer de İstanbul olunca dava ancak şimdi görülecek.

    Yer Türkiye olunca insanlar adliyelerden, hukukla uğraşmaktan korkuyor. Hakkımızı arayamıyoruz. Vatan Bilgisayar da Bimeks gibi sindirmeye çalıştı, ben avukatsız tek kendimi savunmaya çalışacağım. Hakim dinlerse haklıyız ama tutuma bağlı elbette.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depo1982 -- 21 Kasım 2016; 13:50:38 >
  • https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/7003854/4k-olarak-satilan-televizyonun-4k-desteklememesi/nj4tl

    Merhaba arkadaşlar şikayet var aracılığı ile sorunumu yazdım.
    Gelişmeleri haberdar ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turknemesis
    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/7003854/4k-olarak-satilan-televizyonun-4k-desteklememesi/nj4tl

    Merhaba arkadaşlar şikayet var aracılığı ile sorunumu yazdım.
    Gelişmeleri haberdar ederim.

    19.12.2016 saat 09:30'da İstanbul Çağlayan Adliyesi 5. Tüketici Mahkemesi'nde davam var, izlemek isteyen tüm mağdurları beklerim. İnanın Philips müşteri hizmetleri hiçbir kanaldan yardımcı olmuyor. PM'den yazarsanız dava öncesi görüşebilirsek de tanık olarak dinlenebilir misiniz onu da hakimden izinle isterim.

    sikayetvar.com da şikayetçi olanlarla irtibata geçmek için destek den müşteri mailllerini istemiştim. Ancak site bilgileri paylaşamayacağını iletti. Forumda da yazdığı gibi yüzlerce şikayetçi var. Ama Türkiye'de yargı hukuki süreçle uğraşmak zor olduğundan, hakkını istemesini de bilmen lazım, usülden de davaları kaybedebiliyormuşsunuz. Süreç uzun, hakime mağduriyetimi anlatabilirsem inşallah kazanırım. Firmanın Philips Bölge Müdürü'yle görüşüp beni sindirmeye çalışması sinir etti. Bunun için kazanmak istiyorum, Kazanamazsam da mutfağa takıp 2. TV yapacağız ne yapalım sağlık olsun.

    Neticede benim davam tespit davasına çevrilmiş, 15 günlük iade / değişim hakkım gözetilir mi bilmiyorum. Savaş Bey sağolsun, onun davası emsal teşkil eder umarım.

    Bilirkişi soracağından ben güncellemesini yaptım cihazın.

    Eskiden 4K videoların hiçbirini "geçersiz format" diye okumazken şu an bazılarını çalıştırıyor, bazılarını takılarak, zorlanarak çalıştırıyor. En iyi USB bellek Kingston USB 3.0 ı takıyorum.

    55" LG 4K TV'im var, onda sorunsuz harika videolar açılıyor.

    Bir de arkadaşlar bilginiz olsun, Gold Bilgisayar, Bimeks, Vatan Bilgisayar gibi ulusal elektronik marketlerden uzak durun. Bu durumu uluslararası Carrefour'da yaşayamazsınız. Vatan'dan gözüm korkunca ben LG'yi Carrefour'dan binbir korkuyla aldım. İlgilenen kişi "Sorun olursa korkmayın, 15 gün içinde iadesini alırım, değişimini de yaparız." dedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depo1982 -- 21 Kasım 2016; 15:42:59 >




  • Değerli Müşterimiz,


    Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak; tarafınıza gönderdiğimiz yazılım sayfası üzerinden yazılım ve sürücüler kısmında bulunan ''dosyayı indir '' seçeneği ile zip dosyasını indirerek aşağıdaki talimatları takip ederek televizyonuzun yazılımını indirebilirsiniz.

    https://app.box.com/v/How-to-enable-HEVC-reception

    Aşağıdaki linkte ise nasıl yükleyeceğiniz ile ilgili video bulunmaktadır..

    - Yazılım Yükleme Videolu Anlatım Youtube -


    Yazılımı yüklemek için;

    1- Yazılım bağlantısını kopyalayıp internet tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırınız.

    2- Yazılımı bilgisayarınıza indiriniz Zip li dosya içerisinde bulunan autorun.upg dosyasını çıkartarakBOŞ/Yeni Biçimlendirilmiş bir USB Belleğe kopyalayınız.
    DİKKAT: .zip olan dosyayı kopyaladığınız taktirde yazılım yüklemesi başlamayacaktır.
    DİKKAT: USB Belleğin içerisinde autorun.upg haricinde herhangi bir Dosya/Klasör olması durumunda yazılım yüklemesi başlamayacaktır.

    3- USB Belleği Televizyonunuza taktığınızda yükleme otomatik olarak başlayacaktır ve baralar ile gösterilecektir.

    4- Bara göstergesi, %100 olana kadar Televizyonunuzu kapatmayın ve USB Belleği çıkartmayınız.

    5- %100 olunca ekrana gelen yazılım yükleme tamamlandı uyarısından sonra USB Belleği Televizyondan çıkartınız.
    DİKKAT: USB Belleğin çıkartılmadığı durumlarda yazılım güncellemesi her Televizyon açılışında başlayabilir.

    6- Cihazın güç kablosunu prizden çekip tekrar fişi takarak cihazı çalıştırınız.

    Yazılım Yüklemesi Otomatik Olarak Başlamıyor İse;

    Android İşletim Sistemli Televizyonlarımız için; Setup (Ayarlar) Tuşu > Tüm Ayarlar > Yazılımı Güncelle > Yerel Güncellemeler > autorun.upg dosyasını seçerek manuel olarak başlatabilirsiniz.

    Not: Eğer yazılım otomatik olarak başlamadıysa, kullanılan USB belleğinizin format özelliğini FAT32 veya NTFS olarak değiştirerek deneme de yapabilirsiniz.


    Her türlü konu ve önerilerinizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

    Saygılarımızla
    Philips TV Tüketici Danışma Merkezi
    0 850 222 44 66

    Bunu yazmış arkadaşlar. Telefonlada görüştük. 4k için final sürümüymüş bilginize.




  • Son yayınlanan 4k 6.24 yazılımında kodi,netflix vb uygulamalardan tv ye geçişte bazen siyah ekran sorunu oluyor kaynak seçmeme rağmen görüntü gelmiyor tv nin fişini çekip takınca düzeliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mfaykan kullanıcısına yanıt
    http://www.supportforum.philips.com/

    Resmi forumu, buraya bakmanızda fayda var. Android olduğu için sistem düşürmenize izin verir mi bir de o konu var elbette.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depo1982 -- 21 Kasım 2016; 17:29:18 >
  • depo1982 D kullanıcısına yanıt
    Bende avukat tutmadim mahkeme delil ve bilirkişi uzerine calisiyor..mumkun oldugu kadar delil toplayin..tv kasinca dinunca vs hemen videoya cekin ilk firsatta mahkemeye iletin..bilirkisi raporu herseyi belirler..hakim benim eve gelince aynen soyle dedi..ya bu 4 k ne oluyor.. çözünürlük efendim diye cevap verdim..sonrasi tamam siz bakin dedi..bilirkisi tv yi test etti..sagolsun 55 puk 7100 model televizyonum her zamanki gibi gec acildi..menu de gec gezmeler..gec kumanda tepkileri..guzel oldu..bilirkisi raporu yazilim donanim isletim sistemi uyumsuzlugu seklinde oldu. Sonraki ilk durusmada ucret iadesi..simdiki aklim olsa 1000 tl de tazminat isterdim..
    Sonuna kadar yaninizdayim..philips android tv lerin buyuk bir kismi sorunlu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.