Şimdi Ara

2015 PHİLİPS ANDROİD TV (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.400
Cevap
65
Favori
351.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar philipsin son saçmalığını anlatıyorum. Hazır mısınız:)
    Bende 55pus7600 tv var. Yanına birde yetmezmiş gibi philips htl5140b soundbar aldım. Soundbar sistemini bluetooth ile televizyona bağlamak istediğimde televizyon donma yaşayarak kapanıyor. Hdmi ile sıkıntı yok. Süper ötesi çalıyor ama bt ile tam bir fiyasko yaşıyor televizyon. Yetkili servisi aradım. Esas o bomba :) Bana 4k video izlemek istediğim için en son sürümü yüklediklerini hani şu 06 falan olan ve ondan dolayı televizyonda kasma olabileceğini söylediler :). Yani düşünün televizyon philips soundbar philips ama uyum koca bir sıfır ! Benim tahminim ise işlemci yetersiz kalıyor ve televizyon kasıyor! Bir daha philipsten traş makinesi harici ürün alırsam iki olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 model şu 2 philips üzerinde takılıp kaldım arkadaşlar ...
    48pfk4100; 48", epey puanı 49, full hd, fiyatı daha yüksek ...
    49puk4900 ise 49", puanı 54, 4k ve fiyatı daha düşük ...
    özellikleri ve puanları karşılaştırınca 4900 modelinin daha pahalı olması gerek ama durum tam tersi ...
    http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/26376-31577/philips-48pfk4100_philips-49puk4900/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 1 Temmuz 2016; 17:41:44 >

• tekrar oldu, sitede sorun var ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 1 Temmuz 2016; 18:02:05 >
  • benzer ilginçlik şu 2 model arasında da var;
    50pfk5300; 2015 model, puanı 64, fiyatı daha yüksek ...
    49pfs5501; 2016 model, puanı 69, fiyat daha uygun ...
    http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/26009-50429/philips-50pfk5300_philips-49pfs5501/farklari/

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

benzer ilginçlik şu 2 model arasında da var;
    50pfk5300; 2015 model, puanı 64, fiyatı daha yüksek ...
    49pfs5501; 2016 model, puanı 69, fiyat daha uygun ...
    http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/26009-50429/philips-50pfk5300_philips-49pfs5501/farklari/

Arkadaşım sana tavsiyem. Alacaksan philips alma. Bak ben alalı daha 2 hafta oldu beni bile çileden çıkardı. Git samsung al keyfine bak. Yok benim sokağa atacak param çok diyorsan orası başka tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: aytac001
    Arkadaşım sana tavsiyem. Alacaksan philips alma. Bak ben alalı daha 2 hafta oldu beni bile çileden çıkardı. Git samsung al keyfine bak. Yok benim sokağa atacak param çok diyorsan orası başka tabi.

belki daha önce de yazmış olabilirim, evdeki samsung 2 yılın sonunda panel arızası verdi şu an hurdacıyı bekliyor kapı dibinde, bu nedenle samsung olmaz ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Hocam philips 6510 var bende gül gibi geçiriyoruz. İlk alırken internette çok şikayet yazılmıştı. Yok kendine rest atiyor,yok kumandayı algılamıyor. Tvyi 6 aydır kullanıyorum maşallah diyelim orda yazan hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım.
    Philips olsun lg lsun samsung olsun bu teknoloji biraz sans işi. Mağazada inceleyin öncelikle. Sonra internette kullanıcı yorumlarına göre karar verirsiniz.

• AsSakallıDede kullanıcısına yanıt
    hocam zaten 6510 aklımın bir köşesinde hep vardı biliyorsun, o olmayınca 2016 karşılığı olarak 6501'e yönelmiştim ...
    lakin bütçeyi düşürsem de daha alt modellerden birine mi yönelsem diye arayış içindeyim şu aralar ...
    benim samsung panel arızalı olsa da önünde tül perde varmıış gibi gösterse de bir şekilde idare ediyorduk, biraz rahat davranıyorduk ancak geçen hafta tamamen iflas edince tekrar arayışa başladık ...
    inan bu kadar arayıştan sonra kötüye denk gelirsem kolay hazmedemem gibi geliyor bana ...
    hayırlısı inşallah ...
  • Arkadaşlar LG 49UH770V almak istiyordum ama bugün reklamlarda PHILIPS 50PUK6400/12 2300 TL civarı oldugunu gördüm bu model nasıldır önerir misiniz? Acil yorum lazım arkadaslar LG ile arasında baya fiyat farkı var ama Phlips alınır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

hocam zaten 6510 aklımın bir köşesinde hep vardı biliyorsun, o olmayınca 2016 karşılığı olarak 6501'e yönelmiştim ...
    lakin bütçeyi düşürsem de daha alt modellerden birine mi yönelsem diye arayış içindeyim şu aralar ...
    benim samsung panel arızalı olsa da önünde tül perde varmıış gibi gösterse de bir şekilde idare ediyorduk, biraz rahat davranıyorduk ancak geçen hafta tamamen iflas edince tekrar arayışa başladık ...
    inan bu kadar arayıştan sonra kötüye denk gelirsem kolay hazmedemem gibi geliyor bana ...
    hayırlısı inşallah ...

Hocam o zaman tavsiye olarak aklınızda bulunsun. Kesinlikle 2016 model alın. Çünkü hepsinin işlemcisi yenilendi.

panel kaç TL ki hurda oldu tv?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytac001
    Hocam o zaman tavsiye olarak aklınızda bulunsun. Kesinlikle 2016 model alın. Çünkü hepsinin işlemcisi yenilendi.

aslında benim de düşüncem öyle almışken 2016 almak kafamdaki model 49pus6501 fiyatı ortalama 3.000 ...
    yada daha ucuza 2015'in android olmayan modellerinden birini de alabilirim belli olmaz 49puk4900 ve 48pfk4100 takibindeyim, fiyatları 1.850-1.900 civarı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

panel kaç TL ki hurda oldu tv?

panel değişimi için 2 yıl önce 1.800 istiyordu servis ...
  • AsSakallıDede kullanıcısına yanıt
    Pc den yansıtma yapmıyorum genelde. Telefon daha kolay oluyor. Az önce tekrar denedim, sekme olsun, youtube olsun bir sorun olmadı. Fakat telefondan aktarma yaptığımda 5-6 video sonunda renkler karışıyor tv tamamen saçmalıyor normal kanallara geçtiğimde de devam ediyor sorun. Fişini çekip takmak gerekiyor. Pc den youtube yansıtmasında tv den kontrol ediiliyor fakat pcden videoları sıraya sokmak lazım
  • 3D film izleyen varsa nasıl bir deneyim oluyor? birkaç tane 8-10 gb lık film indirdim. hem tv de hem de bluray player da açtım. Filmine göre güzel oluyor fakat birşeyler eksik gibi. Ön planda sorun yok arka flu alanlarda baş dönmesi yapıyor. Direk bluray disk takıp izleyen var mı? Filmler 1080p onun etkisi mi acaba?
  • karakaya_o kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam bende halletim. Google play filmleri devre dışı bıraktığımdan dolayi aktaramıyordum.

32" tvler 500TLden başlıyorken adamlar tv fiyatı kadar panele biçmiş... panelde o fiyata verecek fark neymiş?
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    3d panel pahalıymış, sırf panel tamiri yapan özel servis 500-600 ücret istiyor ancak onun da garantisi yok ...
    kısacası panel arızasında "yeni tv almak daha mantıklı" diyor yetkili servis ...
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    Geçen sene de benden samsung 2011 tv 40" panel için 1650 tl fiyat istediler. 6 ay da garanti veriyorlarmış sözde. Smart tv ve 3d olmayan panel için bu fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 2 Temmuz 2016; 23:36:01 >
  • arkadaşlar sony 55x8505 mi philips 55pus7101 mi iyice kafam karıştı

• 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.