Şimdi Ara

2015 PHİLİPS ANDROİD TV (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.400
Cevap
65
Favori
351.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam arkadaşın verdiği link çalışıyor. Yardımınız için teşekkürler, zahmet vermeyelim size de.
  • kadirman37 kullanıcısına yanıt
    @fair17 paylaştiğindan uploadı iptal ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadirman37 kullanıcısına yanıt
    Sanada çook teşekkürler kardeş
  • Çok teşekkürler Olay Budur arkadaşlar yavaşlama yok fazla bir hızlanmada farketmedim takılma resetleme olmadı ama mouse olayı yetti bana trt 4k yı bulamadım çok da önemli değil yarın bakarım birde apk ları indirip kurucam bol tavsiye bekliyorum
  • Güncellemeden sonra mutlaka tvyi sıfırlayın arkadaşlar.
    Denedim gördüm söylüyorum.

• Artık her türlü 4k yı sorunsuz izleyebiliyormuyuz, uydu, hdmi, usb 24-30-40-50-60 fps ?
  • Muhtemelen kullanıyorsunuzdur ama kullanıyorsanız UC BROSWERİ kesinlikle tavsiye ederim.Nereseyse açamadığı video yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsSakallıDede -- 3 Nisan 2016; 8:40:47 >
  • enginckc kullanıcısına yanıt
    Hocam sifirlayın derken fabrika ayarlarina mı dönelim yoksa tvyi yeniden kuralım ?

• Arkadaşlar konudan yeni haberdarım anladığım kadarıyla 4k sorunu cözülmüş peki beni çıldırtan şu altyazılarda titreme okunamama durumu halledilmiş mi futbol maçlarında bazen topun ttremesi de dahil??? 55puk7150 gercel panel 50 hz oldugu icin mi kaynaklanıyor yoksa bu titremeler

• Scanersoy S kullanıcısına yanıt
    Görüntü ayarlarından natural motion'u kapatın öyle deneyin.

• AsSakallıDede kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın yerine ben cevap vereyim Tv menüsünde tv'yi yeniden kur yazıyor ordan yapıcaksınız.

• Tv'yi yeniden kur ile fabrika ayarları arasında ne fark var hocam. Tv'yi yeniden kur yaptığımızda tamamen sifirlaniyor mu fabrika ayarları gibi?

• byhayati B kullanıcısına yanıt
    Root'un garantiye etkisi yok derken geriye dönebilme şansı olduğu için mi öyle dediniz?

• coolsnake kullanıcısına yanıt
    hocam onceki mesajlari okuyamadim da ne yapinca browser da mouse i kullanabildiniz.Yazilim degsikligi vb.

• gualtan99 kullanıcısına yanıt
    Eskiye doğru mutlaka oku bende geç farkettim yazılım gelmiş resmi değil sadece linkten indirip usb belleğe zipini açarak atarak kurabilirsin ama kurupta memnun olmayan yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 2015 eylul ayinda 40pfk6510 modelini aldim tv 2 kere kendini guncelledi. Kodi kurdum. Telefon tv baglantisi. Tv pc baglantisi usb den flim oynatma gayet guzel bayagi bir arastirma sonucu aldim

• Arkadaşlar kodi de bellek hatasi alanlar için clean masteri tavsiye ederim.

• karakaya_o kullanıcısına yanıt
    Tv menüsündeki Fabrika ayarları sadece ses,görüntü ve ambilight ayarlarını sıfırlıyor.Tv'yi yeniden kur ise sonradan yüklenen uygulamalar vb silip sıfırdan kurulum yapıyor.

• Arkadaslar güncellmeyle ilgili fotolar atsanız trt4k mouse imleci merak ediyorum özellikle indiremedim güncellemeyi resmi yazılımı bekleriz sıkıntı değil yeter ki görelim :)))

• Mouse imlecini çekemiyorum tvnin yanında değilim. .
    Uygulamalar hariç normal tv kanallarında bile hareket ettirince beliriyor.
    Kanal listesi açıksa mesela kanalın üzerine direk tıklayarak açabiliyorsun vs. gibi kullanım sorunsuz. .
    Yalnız panel frekansı engellediği için usb uzatma kablosu ile kablosuz fare alıcısını tvnin arkasından kurtarıp alta falan almak lazım yoksa algılama sorunu olabiliyor..
    Bu mesaja eklenen görseller:

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.