Şimdi Ara

2015 PHİLİPS ANDROİD TV (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.400
Cevap
65
Favori
350.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tv deki titreme olayı natural motion dan düzelmiyorsa, uydu alıcısı kaynaklıdır. ben uydu alıcısındaki çıkışı 1080p yaptım düzeldi. daha önce 1080i çıkışı ayarlıymış.
    benim de iki sorum olacak. bu arkada çalışan uygulamaları nasıl kapatacağız, sayfalarca okudum ama net anlatılır bir yazı bulamadım.
    bu android tv için ücretsiz güzel bir futbol oyunu lazım. 7 yaşındaki oğluma söz verdim ama bulamadım. playstoreden indirebileceğimiz.
  • uydu alıcınız tv nin kendi uydu alıcısı mı öyleyse ayarlar nasıl yapılıyor yazabilir misinz?
  • smurf1971 kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim kadarıyla POWERLINE herhangi bir dalga yaymıyor (bir tarafı WIFI olan modeller hariç - bu modeli bende çatıda kullanıyorum- kullanmadığım zaman prizden çekiyorum), benim evde müstakil ve her katın sigortasıda ayrı, burada sigortanın bir etkisi yok, aynı sayaç üzerinden beslenen en uzak noktaya kadar elektrik hattından internet hattını iletebilirsiniz.şu an Philips 32PFK5500/12 yi de POWERLINE ile internete bağladım (powerline'in hızı 500Mbps, ancak 200Mbps ilede aynı sonucu alırsınız).Evdeki kamerayı da bu şekilde bağladım, yani minimum WIFI sloganımız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 40EX500

Benim bildiğim kadarıyla POWERLINE herhangi bir dalga yaymıyor (bir tarafı WIFI olan modeller hariç - bu modeli bende çatıda kullanıyorum- kullanmadığım zaman prizden çekiyorum), benim evde müstakil ve her katın sigortasıda ayrı, burada sigortanın bir etkisi yok, aynı sayaç üzerinden beslenen en uzak noktaya kadar elektrik hattından internet hattını iletebilirsiniz.şu an Philips 32PFK5500/12 yi de POWERLINE ile internete bağladım (powerline'in hızı 500Mbps, ancak 200Mbps ilede aynı sonucu alırsınız).Evdeki kamerayı da bu şekilde bağladım, yani minimum WIFI sloganımız.

Teşekkür ediyorum cevabınız için,adaptörler arasında fark varmı? fiyat aralığı bayağı geniş.tavsiye edeceğiniz bir marka veya adaptör varmı?
  • MarquisDeSade kullanıcısına yanıt
    farklı bir bölümü yok evet , bu tür programlar root istiyor o yüzden teyit etmek istedim. ben root yapmak istemediğim için farklı bir program arıyorum, arka planda çalışan gereksiz çok program var onları kapatabilirsem eminim hız iki katına çıkacak TV de , rotsuz program bulabilirsem tabi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: skull67

farklı bir bölümü yok evet , bu tür programlar root istiyor o yüzden teyit etmek istedim. ben root yapmak istemediğim için farklı bir program arıyorum, arka planda çalışan gereksiz çok program var onları kapatabilirsem eminim hız iki katına çıkacak TV de , rotsuz program bulabilirsem tabi :)

Rootsuz arkaplan uygulamalarını kapatamassın ve hatta uygulamalar durdurulamıyor bile, misal bazı kapatılanları o anlık kapatsan bile tv'yi tekrar açtığında o arkaplandakiler tekrar çalışmaya başlar. Bence rootun bir zararı yok. Bootloader kilidi var cihazda. kendi yazılımı bozulsa bile bootloader menüsü her halükarda açılıp yeni sıfır ana yazılım yüklenebilir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smurf1971 kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim, dilerim işinize yarar verdiğim bilgiler.

TP-LINK TL-PA4010PKIT 500Mbps Priz Girişli Tak-Kullan modelini öneririm, bayağıdır kullanıyorum, prizi üzerinde olduğu için avantajlı.GIGABIT lilere fazla para vermeyin, öyle bir hız mevcut değil.Modeme gelen internetin hızı 10-15Mbs zaten.

TP-LINK TL-WPA4220 AV500 300 Mbps Kablosuz Tak Kullan 2 LAN Portlu 300 Metre Mesafeli Menzil Genişletici EK Powerline Adaptörüde dediğim gibi cep telefonu ve bazen PC için kısa sürelerde kullanıp fişten çekiyorum.

Markanın aynı olmasında fayda var ileride genişletmek için, bazı yazılarda diğer markalarda birbirine uyar diyenleri gördüm ama denemedim.Uygulamada sorun olursa buradan yardımcı olmaya çalışırım.
  • 40EX500 4 kullanıcısına yanıt
    Powerline cihazlarda anladigim kadariyla veri hizi kayibi neredeyse yok.Peki wifi ye oranla pinglerde nasil?mantiken wifi'ye kiyasla pinglerde kablolu baglanti gibi deger vermesi gerekiyor.Kullanan olarak hic test edebildinizmi?bu cihaz benimde ilgimi çekti, hem tv hemde xbox'a powerline ile kablolu bagkanti yaparak streaming ve online oyunlarda şu anda kullandigim wifi'ye oranla daha verimli olur diye dusunuyorum.ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 6 Nisan 2016; 15:38:08 >
  • Bende 6 tane tplink homeplug kullanıyorum evde 4tanesi 200mbps 2 tanesi 500mbps. Çok kullanışlı oluyor. Sayaçtan eve giden her yerde kullanılabiliyor, sigorta falan engel olmuyor, evim çok büyük, mesafe uzunluğu herhangi bir hız kaybı yalatmıyor. Kurulum gerektirmiyor. Bağlı oldığu Cihaz kapandığında sanırım 10 15 dakika içinde bekleme moduna alıyor. Böylece beklemedeyken elektrik harcamıyor. Gerçekten çok kullanışlı cihaz, herkese tavsiye ederim.

• Scanersoy S kullanıcısına yanıt
    maalesef tv nin değil. teledünyanın verdiği uydu alıcısı.
  • Haberci1981 kullanıcısına yanıt
    Cok sagol peki garanti durumunu etkiliyormu ve her Modelle uyumlumu tesekkurler

• İlgin cevabın icin tesekkürler..
    Arkadaslar yazılımı bugün kurucm fakat tedirgindim garanti kapsamı dısına falan cıkma durumu olmaz değil mi izmirde cevremde ki yetkili servisin bu durumdan haberi dahi yokmuş

• 3.600 TL'ye Vatan'dan yanında hediyelerle birlikte (Duvar askı aparatı, 3 tane tekli 1 tane üçlü akım korumalı priz, 1 tane 16 Gb Flash Bellek ve ekran temizleme seti) 55'' PUK 7150 satın aldım, televizyon hafta sonu elimde olacak.
    Tv ile ilgili görüşlerimi buradan sizlerle paylaşırım.
  • lawyerzzz kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun.Iyi bir tercih yapmissiniz.Iyi gunlerde kullanin ins.

• 71**-7600-8700 için yazılım güncellemesi.

http://www.supportforum.philips.com/en/showthread.php?37692-Experience-thread-QV151E_R0-5-38-52-for-71X0-76X0-and-87X0&p=121683#post121683

QV151E 0.5.38.52 henüz philips sitesinde ve tv den yazılım güncelleme de yayınlanmamış.

Changelog:
    QV151E_R0.5.38.52 (software creation: 23 march 2016 / software publish-date: 6 april 2016)
    - Replacer for the 5.38.28 [71XX, 7600 (including 65PUS7600 bom 2) , 8700 series]
    - New pre-defined channel list for Switzerland
    - Fix for TV Hang-up / Reboot when Scart device is connected
    - Data Partition corruption recovery implemented
    - Improvement for TV not waking up from standby
    - Google Security Patches and CTS fixes

4K hevc ile ilgili birşey yazılmamış güncelleyince Trt4k izlenir umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 7 Nisan 2016; 18:41:35 >

• Deneyen yok sanırım

• hahaha yok artık hiç güncellemeyelim o zaman ne güzel 4k mızı izliyoruz bide şu titreme olayı giderilse keşke...
  • kadirman37 kullanıcısına yanıt
    Güncelleme daha yayınlanmadı aşağıdaki link den ve tv den kontrol edebilirsiniz.

http://www.philips.com.tr/c-p/49PUK7100_12/7000-series-guecuenue-androidtmden-alan-2-tarafli-ambilight-ve-pixel-precise-ultra-hd-oezellikli-4k-uhd-ultra-slim-tv/destek

• Linkteki mesajlarin birinde philips sayfasinda gorundu yazmislar

• http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=en&scy=tr&ctn=49PUK7150/12

49 puk 7150 için çıktı. Sömürün

yani qv151e için. kendi tvnizin sayfasına girin oradan indirin. önceki güncelleme de ilk olarak bu sayfada çıkmıştı.

edit: 4k giderse 5.38.41'e nasıl dönerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 7 Nisan 2016; 22:16:15 >
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.