Şimdi Ara

2015 PHİLİPS ANDROİD TV (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.400
Cevap
65
Favori
351.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yukarda arkadaş otomatik usb'ye kuruluyor demis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smurf1971 kullanıcısına yanıt
    samsung ue65h8000 smart tvim var bazı kanallarda kayan yazı ara ara okunmuyor. Tvler hazır da kanallar hazır değil yüksek çözünürlüğe..
  • saitates kullanıcısına yanıt
    Hocam bir kez daha baktım kurulan programların yarısını usb ye kodı dahil yarısında tv ye kurmuş nasıl olduğunu bilmiyorum ama kurulmayanlarida ben taşıdım usb ye suan sıkıntım yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadistica

samsung ue65h8000 smart tvim var bazı kanallarda kayan yazı ara ara okunmuyor. Tvler hazır da kanallar hazır değil yüksek çözünürlüğe..

Aynen katılıyorum.yoksa tv 100 hz, uhd, daha ne olsun. Yaw 7600 yılın alınabilecek en iyi tv si seçilmiş Avrupa'da biz kayan yazıları beğenmiyoruz.
  • smurf1971 kullanıcısına yanıt
    4k TV'nin 5 yılı var çünkü kanal yok. Hd yanın yayginlasali daha bir kaç yıl oldu. Ama hd tv 10 yildir var belki daha fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadistica -- 28 Mart 2016; 13:15:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi 32 gb flash bellek alıp tvye taktığımızda canlı yayınları durdurup tekrar seyredebiliyormuyuz veya önceden ayarlayıp kanalları kaydedebiliyormuyuz? cevap evetse önereceğiniz flash bellek ve özelliklerini söyleyebilirmisiniz?
  • Merhabalar, geçtiğimiz hafta 32PFK5500/12 alarak Philips Android camiasına girdim, lakin buradaki arkadaşların çoğu Android serisinin üst segment sahibi anladığım kadarıyla, bizde ambilight ve diğer özellikleri olmadan yetinmeye çalışacağız :)

Tivibu GO kullananlar varmı? Bizim evde Tivibu olduğu için bu hediye paket sanırım ondan dolayı kanal sayısı az. TV ile yüklü gelen Tivibu'da dondurma ve ileri - geri özellikleri çalışmıyormu yoksa benmi bulamadım? Tivibu Go da en son sürüm nedir?

TV yeni güncellemeyi kendisi indirdi, ancak YouTube da donmalar var ve TV ara sıra restart yapıyor kendi kendine, TABİİKİ bunu garip karşılamıyorum, ürün ve yazılım PC prensibinde olduğu için gelişim sürecinde.

Dailymotion ve Vimeo'da PEK YAKINDA diye ibare var, bunlar ne zaman aktif olacak bilginiz varmı?

MacBook Pro kullanıcısıyım ve bunu TV ye aktarabilen varmı? Google Chrome Cast'i yükledim henüz denemedim, birde TV nin kullanım kitabında Google Play'de birkaç AIR PLAY (Apple ekran yansıtımı içim) yazılımı olduğu belirtilmiş, denemedim, deneyen varmı?

• Merhaba,
    40PUK6400 (2015) 1700TL ye alınır mı?
    Yoksa 1800 TL civarı başka UHD tv modeli önerir misiniz?

TVnin kullanım amacı olarak android olması şart değil. USB den film izlemek, Playstation bağlamak için Evde 2. TV olarak kullanılacak.
  • Yazının hepsini okuyamadım.Philip 4307 k dahili uydu alıcılı tv kullanıyorum.Dahili uydu alıcısı ile yeni yazılımla 4k yayınları izleyebilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbom38

Yazının hepsini okuyamadım.Philip 4307 k dahili uydu alıcılı tv kullanıyorum.Dahili uydu alıcısı ile yeni yazılımla 4k yayınları izleyebilirmiyiz?

Okumadığınız belli ama aldığınız TV nin FULL HD özellikli olduğunu bilmiyormusunuz ? 4K yayınları en azından "FULL HD" olarak izlemek için 4k destekli harici uydu alıcısına ihtiyaç duyarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cnrps

quote:

Orijinalden alıntı: cimbom38

Yazının hepsini okuyamadım.Philip 4307 k dahili uydu alıcılı tv kullanıyorum.Dahili uydu alıcısı ile yeni yazılımla 4k yayınları izleyebilirmiyiz?

Okumadığınız belli ama aldığınız TV nin FULL HD özellikli olduğunu bilmiyormusunuz ? 4K yayınları en azından "FULL HD" olarak izlemek için 4k destekli harici uydu alıcısına ihtiyaç duyarsınız.

Full hd olduğunu biliyorum.Harici uydu alıcısı ile izlendiğini de biliyorum.4 k uydu alıcıları çok pahalı.Benim sormak istediğim yeni yazılımla 4k yayını 1080 p bile izleyebilirmiyiz?
  • 40 pfk6510 kullaniyorum TRT 4K halen calismiyor bende. Uygulamaları flasha atmak icin ne yapıyoruz arkadaşlar illa 32 gb den buyuk olmasımi gerekiyor.birde bu dışardan uygulama yüklemeyi Nasıl aktif ediyoruz

• zaymo Z kullanıcısına yanıt
    6510 4k değil ...
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt
    Tvnin dekoderi gelen 4k sinyalini çözemez. Destekliyorsa çözebilir tabi ama philips 1080p panelli tv'ye neden 4k yazılımı versin ki? Zamanla 4k sistemi oturduğu zaman 100 liraya 4k receiver bulunur, next diye bir marka var

• quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Tvnin dekoderi gelen 4k sinyalini çözemez. Destekliyorsa çözebilir tabi ama philips 1080p panelli tv'ye neden 4k yazılımı versin ki? Zamanla 4k sistemi oturduğu zaman 100 liraya 4k receiver bulunur, next diye bir marka var

Bir şeyler dönüyor vestel philipsin aynı fiyatına 4 k uydu alıcılı tv satıyor.Demekki 4k uydu alıcısı maliyeti 1800-1900 tl değil.Milleti sömürüyorlar.
    Merak etmeyin çinliler 100 tl ye 4 k android dvb s2 çıkarınca size de bir tane sipariş veririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: 40EX500

Merhabalar, geçtiğimiz hafta 32PFK5500/12 alarak Philips Android camiasına girdim, lakin buradaki arkadaşların çoğu Android serisinin üst segment sahibi anladığım kadarıyla, bizde ambilight ve diğer özellikleri olmadan yetinmeye çalışacağız :)

Tivibu GO kullananlar varmı? Bizim evde Tivibu olduğu için bu hediye paket sanırım ondan dolayı kanal sayısı az. TV ile yüklü gelen Tivibu'da dondurma ve ileri - geri özellikleri çalışmıyormu yoksa benmi bulamadım? Tivibu Go da en son sürüm nedir?

TV yeni güncellemeyi kendisi indirdi, ancak YouTube da donmalar var ve TV ara sıra restart yapıyor kendi kendine, TABİİKİ bunu garip karşılamıyorum, ürün ve yazılım PC prensibinde olduğu için gelişim sürecinde.

Dailymotion ve Vimeo'da PEK YAKINDA diye ibare var, bunlar ne zaman aktif olacak bilginiz varmı?

MacBook Pro kullanıcısıyım ve bunu TV ye aktarabilen varmı? Google Chrome Cast'i yükledim henüz denemedim, birde TV nin kullanım kitabında Google Play'de birkaç AIR PLAY (Apple ekran yansıtımı içim) yazılımı olduğu belirtilmiş, denemedim, deneyen varmı?

size tavisiyem tvnize kodi uygulamasını yüklemeniz olacak. bu forumda kodi ile ilgili bilgileri bir incelerseniz ne Tivibuya nede dailymotiona ihtiyacınız kalmaz

• cimbom38 kullanıcısına yanıt
    yeni yazılım sadece 7100 serisi tvler için. phlips destek sayfasından yazılımınız seri numarası ile bu yeni yazılımın seri numarasını bir karşılaştırmanızı öneriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkaralar

yeni yazılım sadece 7100 serisi tvler için. phlips destek sayfasından yazılımınız seri numarası ile bu yeni yazılımın seri numarasını bir karşılaştırmanızı öneriyorum

Hocam teşekkürler.Tv nin kanal görüntüsü çok güzel ama smart tv kullanımı olarak yavaş ve sıkıntılı.Kodi yüklenemiyor.Yüklense bile çok ağır olur.Kanal listemi usb ye yedek alıyorum.Pc de açıp kanal düzenlemesi yapıyorum.Ama tekrar tv ye takınca usb yi görmüyor.Onun için yeni yazılımda ciddi bir yenilik olmazsa yükleyemiyorum.
  • Toengel Xda forumda @byhayati nin linkini paylaştığı 0.5.38.41 yazılımından bahsetmiş.

http://toengel.net/philipsblog/2016/03/28/philips-dvb-s-uhd-mit-hevc-fuer-7xx0-und-8700/

bereits seit einiger Zeit steht fest, dass es für die 2015er Philips TV-Modelle /-Fernseher ein Firmware Update geben soll, welches es ermöglicht, UHD Sendungen via Satellit (DVB-S2), die mit HEVC kodiert sind, zu dekodieren. Da einige bezweifeln, dass es dieses Update je geben wird, kann ich nun sagen, dass es definitiv gehen wird und jeder kann es selbst testen.

So ist im Forum von XDA-Developer die Firmware 5.38.41 für die 71×0, 7600 und 8700er TV-Serien aufgetaucht und folgende Änderungen bringt diese Firmware laut Forum mit sich:

HEVC via DVB-S2 Tuner (UHD)
    Installation von Apps aus unbekannter Quelle (App Sideloading)
    Maus- und Tastaturunterstützung
    verbesserte Untertitelunterstützung
    <productid>QV151E</productid>
    <softwareversion>QV151E.0.5.38.41</softwareversion>
    <dateofthebuild>26/02/2016</dateofthebuild>
    <timeofthebuild>22:13:20</timeofthebuild>

Wer es selbst ausprobieren will: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=66030084&postcount=699

Ich freue mich natürlich über Rückmeldungen. Gern auch in Bezug auf den HEVC-Support für DVB-S2 und DVB-T2 – Bilder inklusive…

Wie immer: ALLES AUF EIGENE GEFAHR – es ist aktuell kein offizielles Release seitens Philips!

Toengel@Alex

http://www.hifi-forum.de/viewthread-152-11426-2.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 28 Mart 2016; 17:11:53 >

• Kablosuz Klavye ile kanal değiştirme falan çok iyi oldu ya..
    Mouse imleci TV de iken bile beliriyor mouseu hareket ettirince..
    Kanal listesi açıksa tıklama ile kanal seçme falan oluyor.

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.