Şimdi Ara

2015 Ösys Puanlar düşermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar büyük ihtimalle seneye kaldım.Yinede bir umut sorayım dedim.Bu yıl Mf1 puanları düşermi düşerse ne kadar düşer. Mesela geçen yıl 270 ile almış olan yer bu yıl kaç puan ile alır ?

• valla benim tahminim eğer gerçekten 2013 den daha zor bi sınav olduysa 20-25 puan hatta fazlası bile düşebilir.2013 senesinde çoğu okulun puanı 35 e yakın falan düşmüştü.
  • bal gibi düşecek g*t etti milleti bu sene bu lanet sınav.
  • Geçen senelerde 35 puan düşen yerler oldu, bu sınavdada en az 25-30 düşecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 puan zaten ygs etkisiyle düştü
    geometri nin zorluğuda biraz daha düşürecektir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah düşer ya
    420 olsun razıyım

• Her bölüm için mi bu derece düşüş bekliyorsunuz peki ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sayısalda düşeceğini sanmam fen inanılmaz basitti, matematik aynı şekilde, bu ikisi de geometrinin zorluğunu dengeledi desek ya puanlar yükselir ya da aynı kalır.
  • Yukarı

• quote:

Orijinalden alıntı: Symphatic

valla benim tahminim eğer gerçekten 2013 den daha zor bi sınav olduysa 20-25 puan hatta fazlası bile düşebilir.2013 senesinde çoğu okulun puanı 35 e yakın falan düşmüştü.

Sizce 270lerde 30-40 puan arası düşüş olurmu ? teşekkürler
  • valla hocam uzman değilim bende tabiki ama muhtemelen güzel bi düşüş olucak kaç puan olur onu bilemeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: terrakic

sayısalda düşeceğini sanmam fen inanılmaz basitti, matematik aynı şekilde, bu ikisi de geometrinin zorluğunu dengeledi desek ya puanlar yükselir ya da aynı kalır.

bir git yav matematiğe kolay diyor fulmu çektin tırşik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Symphatic

valla benim tahminim eğer gerçekten 2013 den daha zor bi sınav olduysa 20-25 puan hatta fazlası bile düşebilir.2013 senesinde çoğu okulun puanı 35 e yakın falan düşmüştü.

2013te o kadar düşmesinin nedeni sistem değişikliği 2012ye kadar aobp varken 2013te obp geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bismarckk -- 20 Haziran 2015; 21:09:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikretakbas73

quote:

Orijinalden alıntı: terrakic

sayısalda düşeceğini sanmam fen inanılmaz basitti, matematik aynı şekilde, bu ikisi de geometrinin zorluğunu dengeledi desek ya puanlar yükselir ya da aynı kalır.

bir git yav matematiğe kolay diyor fulmu çektin tırşik.

26 civarı net bekliyorum doğru hatırlıyorsam. zor olduğunu düşünmüyorum zamanı iyi idare edemedim. yapan her türlü yaptı çevremdeki çoğu insan da kolay olduğunu söylüyor buna dayanarak yazdım ben de. ha geometri gelmiş geçmiş en zor sınavlardandı ona bir şey diyemem.
  • Forumdaki manzaraya bakılırsa sayısal ve TM bölümlerinin puanları düşecek ama buna karşın sözel puanları azda olsa yükseliş gösterir tabi forumdaki yorumlara göre diyorum.
  • Yukarı güzel bir konu

• Sınava girmedim bu sene ama size 2sene girmiş biri olarak diyorum girilen sınav hep zor olarak gözükür o anki psikolojiyle ve de siz hazırlanırken mesela sizden bi önceki sene için yeni soru tipleri çıkmıştı sınavda siz tüm sene onların benzerini çözerek çalıştınız bu yüzden her sene girene göre zor ve yeni soru tipi olur ama yapan yapıyo nasısa o yüzden bölümlerde 7-8puandan fazla oynama beklemeyin

• 25-30 puan dusse bende akdeniz hukuga gitsem of of ne guzel olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sozelde yukselme olmaz lys4 kolaydi tamam da ygs cok kotuydu lys3 e bagli sozelin ne kadar dusecegine yada sabitligine 5-10 puan arasi inmesini bekliyorum edebiyat biraz sikinti olcak

• terrakic T kullanıcısına yanıt
    sen çevrenin fikirlerine göremi yaşıyon millet ne derse bakıyonmu millet çok afedersin g*t*nden konuşuyor. kimseye bakma kardeş sen matematikte geometride soruları hazırlarken biz öğrencileri nasıl s**k*b*l*r*i*z tarzında hazırlanmış sorular emeğimizi çaldılar nerde uçta bucakta gıcık soru var onu koymuşlar aynı ygs gibi oldu çalışmayanda problemleri çözemedi çalışanda bumu adalet .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.