Şimdi Ara

2015 mercedes c coupe ana konu (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
14
Favori
26.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Suspansiyon sorunu icin servis "kronik" dedi. Enteresandir, araba turkiyede bende ilk nasil kronik olduguna kanaat getirdiniz kac tane c coupe suspansiyonu tamir ettiniz ki diye sordugumda, 15mm aciklamasini yapmislardi. Ama serviste birseyler yaptilar ve gecti ses. Hersey garantiden yapildi. Alismaya calisiyorum yumusak direksiyona ! Benecede bir hayli makul 9 litre memnunum tuketiminden.
  • audio 20yi internete cep telefonumu bluetooth teething yaparak bağladım.
    ama internet radyosu açılmıyor.bunu kullanabilmek için serviste bir şey
    mi yaptırmak lazım? kullananınız var mı?
  • Bana kalırsa..
    Porsche ve maserati gibi araçlar çok pahalı o yüzden hiç gerek yok - jaguarın dış tasarımı hoşuma gitmedi. - BMW 418i Grancoupe'nin motor gücü c coupeye göre az ve c coupe kadar konfor sunmuyor.418i 420 ye göre baya dezavantajlı - Audi yıllardır makyajini ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyor..Bir mercedes olamadı!

2015 mercedes c coupe ana konu

C Coupe'yi almayın bunlardan ötürü diye çok kişi şikayette bulunmuş fakat ben doğru bulmuyorum.
    Şikayet: Mercedesin içinde kullanılan tablet ekranın çok abstürük durduğunu ve gömülü olmasının gerektiği belirtilmiş.
    Cevap: Kötü durmuyor, gayet şık duruyor.Yeni çıkan E serisinde tablet dışarıda değil, gömülü.C serisinde gömülü olsa "EVET güzel olurdu" fakat Command online opsiyonuyla beraber ekranı büyütüp fazladan özellikler ekletebilirsiniz.
    Şikayet:Arka koltuk baş ve diz mesafesi yetersiz.
    Cevap:Bu araç sedan değil, coupe.Arka tarafta beklediğiniz şeyleri bulamamanız gayet doğal.Coupe olduğu için fazladan işçilik yapılmış.Ya oturup bakacaksanız yada birilerinin oturduğu videoları izleyeceksiniz. (420d ile karşılaştırılmış fakat lütfen izleyin: Mercedes C Coupe 180 AMG VERSUS BMW 420d Coupe)
    Sonuç ne olursa olsun C Coupe nin arkadaki dış tasarımı hiç bir araçta yok, çok seksi ve ilgi çekici bi araç olmuş.

Araç için mengerler ile görüştüm, uzun dönem kiralamada şuanda coupenin olmadığı söylendi.2017 nin ağustos ayı gibi kiralamada olacakmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 20 Mayıs 2016; 17:05:25 >

• s serisindeki ekran da tam gömülü sayılmaz. çünkü arkasında ambiyans aydınlatma ledleri var.
    havada asılı gibi duruyor. ama tabi yine c serisindeki kadar göze batmıyor.
    tasarın olarak c'nin kokpiti zaten üç boyutlu tasarlanmış. havalandırma ızgaraları bile 7-8 cm dışa atık
    duruyor.  2015 mercedes c coupe ana konu
    hız ve devir göstergelerinin güneşlikleri de dışa atık, onun için bir bütün olarak değerlendirdiğimde
    çok da çirkin bulmuyorum. hatta arabayı alalı bir ay oldu
    gözüme şimdi çok daha güzel görünüyor.
    dediğim gibi iç tasarımı hareketli , e ve s in içi daha akıcı .

• c yi ekran yuzunden eleştirenler kesinlikle içine oturmayanlar,
    hatta ben daha ileri gideyim umarım e deki gibi yapmazlar, e de biraz kamyon içi gibi duruyor, sürücüye dönük gibi değil, aslında bu ekran yapısı baya sportif ve sürücü odaklı, bmw deki gibi fotolarda iyi durmuyor olabilir, ama bmw'de de ekran geri planda.
    ekran ön plana çıktıkça araclar öne almak zorunda kaldı, audideki a4 aslında daha estetiksiz, konsolun direk bitiminde küt çıkıyor, fakat fotolarda göze batmıyor, c nin eski araclara çok atıf yapan bir kokpiti, göğsü var, eski araçlardan izler taşıyan bir kokpitte ekranı direk dizaynın bütüncül ögesi gibi yerleştirmek cok daha zor.
    keşke audio 20 yerine- command olmasa da- en azından dış çerçeveleri daha az bi ekran yapsalarmış, aslında sorun o çünkü, dizayn açısından idel bir nokta, bu yorumu yapanlar ya fotolardan yapıyor, ya da showroomda oturduklarında fotolarda ve yorumlarda ekrana takıldıkları için o önyargıyla bakıyorlar.

• C180 AMG 156hp full donanımlı 270 bin tl yapiyor.Bu fiyata gider BMW 420d alıp M4 bodykit satın alırsınız, herkesin kendi tercihi.
    Resim 2015 BMW M4'e aittir fakat dediğim gibi 420 ye m4 bodykiti takarsınız.

• İster cla, ister 4 coupe, ister C Coupe alın, bunlar sizin zevkiniz, tercihleriniz ve maddi gücünüz ile ilgili bir şey ama ne alırsanız alın amatör photoshop lı resimlere bakarak almayın.
    Hayal kırıklığına uğrarsınız, o gönderdiğiniz 4.20d resminde bir sürü ohotoshop hatası var.
    İki örnek vereyim, ilki yansıma hatası, ön kaputa bakarsanız parlak boyalı bir araç, ama sağ kapı ve sağ arka çamurlukta aynı kalitede yansımalar yok, araç matte finish
    İkincisi trim hatası olsun, sağ tekerleğin arka tarafına bakın, lastik ön çamurluğun dışında ama birdenbire marşpiyelin alt köşesinde içerde. Lastikler ve jantlar resme sonradan eklenmiş, Konum hatası var. Keza kapı, nasıl açılıyor çok merak ettim, arka tarafta altta açılması için gerekli trim boşluğu birden yok oluyor.
  • orhansen O kullanıcısına yanıt
    Yalnız benim gönderdiğim 420d resmi değil, ben dedim ki 420d alıp m4 bodykiti alınır dedim.Resimdeki BMW M4 2015. Elbette herkesin kendi tercihi, resim sadece örnekti sadece :) pek dikkat etmedim ps limi değilmi diye..

Zevk de işte, alternatifler çok olunca insan kararsız kalıyor.Benim kararım hala C180 Coupe.. mengerlere ziyarette bulunucam gidip görücem şu aracı.
  • Sanırım ben anlatamıyorum, benim 4.20d yada sizin M4 demenizin bir önemi yok, sizin o gönderdiğiniz resimdeki araç gerçek BMW M4 2015 değil.
    Ben M4 ü geçen sene kullandım, sizin resmi görür görmez ps dedim. Çok fazla detaya girmedim, fark edin diye sonucu yazdım.
    Birisi aracı arkadan basmış, böylece kapıdan başlayan çizgi yere paralel hale gelmiş, yansımalarda ne yaptığı anlaşılmasın diye de matlaştırmış, sonrada modifiye etmiş.
    Siz M4 alsanızda, 4.xx e M kit alsanızda görüntü o araç gibi olmayacak, o resimdeki araç tıpkı eklediğim resimdeki gibi bir araç.
    Artık ps kullanmak çocuk oyuncağı.
    Sizi de aracın gerçeğini görmeniz konusunda uyardım. Tercih, daha önce de yazdım, sizin tercihiniz. Hangisini beğeniyorsanız onu alın.

Edit: Resmi nedesne düzgün eklemiyor, resmi kaldırdım.
    Edit 2: Resim alttaki mesajda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhansen -- 26 Mayıs 2016; 8:11:21 >
  •  2015 mercedes c coupe ana konu

• İster shoplu shopsuz, 4 Coupe'nin C Coupe' den daha şık olduğu gerçeğini değiştirmiyor. C Coupe' nin gerçek hali photoshop' ludan beter. Önü C sedan, arkası S Coupe, kesip yapıştırmışlar, al sana C Coupe

https://youtu.be/4fMwQIBz7MU

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 coupe çok güzel bir araba yalnız yandan görünümü çok kötü. 4'e genelde ön çaprazdan bakacaksınız ki gözünüze güzel gözüksün. Öbür yandan C coupe yandan çok güzel görünüyor, arkadan çok güzel görünüyor, önden ise ekstra bir güzelliği yok. Mercedes olarak arabanın iç malzeme kalitesi bmw'den bariz üstün olmakla beraber 4 coupe bariz daha geniş bir araba. Şanzıman konusunda bmw'nin eline kimse su dökemez, mercedes'in ki hakkında hiçbir bilgim yok. Keza motorları konusunda da aynı. İki araba da çok güzeller, birini alsanız gözünüz ötekinde kalır, ötekini alsanız aynı. Ben c coupe isterim mesela ama gönlüm de sürekli bmw'ye kayıp duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravenK

4 coupe çok güzel bir araba yalnız yandan görünümü çok kötü. 4'e genelde ön çaprazdan bakacaksınız ki gözünüze güzel gözüksün. Öbür yandan C coupe yandan çok güzel görünüyor, arkadan çok güzel görünüyor, önden ise ekstra bir güzelliği yok. Mercedes olarak arabanın iç malzeme kalitesi bmw'den bariz üstün olmakla beraber 4 coupe bariz daha geniş bir araba. Şanzıman konusunda bmw'nin eline kimse su dökemez, mercedes'in ki hakkında hiçbir bilgim yok. Keza motorları konusunda da aynı. İki araba da çok güzeller, birini alsanız gözünüz ötekinde kalır, ötekini alsanız aynı. Ben c coupe isterim mesela ama gönlüm de sürekli bmw'ye kayıp duruyor.

Şimdi bir araba alınacaksa, alınacak araba alınmadan önce alternatif markaların modellerine göz gezdirilir..kaldı ki bilinçli kimseler bunu yapar..

En alt sınıf, alt sınıf, orta sınıf , yüksek sınıf , ultra sınıf ve maximum sınıf olarak bir liste yapalım.

En alt sınıf:Tofaş, şahin vesaire.
    Alt sınıf:Fiat linea vs..
    Orta sınıf:Volkswagen vs...
    Yüksek sınıf:Mercedes, bmw vs..(Asıl olay burda)
    Ultra sınıf:Maserati, Aston Martin vs..
    Maximum sınıf:Ferrari, bugatti, venom vs..
    Bundan sonrası zaten supersonik olur :)

Bence en çok tercih edilen yüksek sınıftır.Yüksek sınıf istenilen herşeyi veriyor..Audiyi ben beğenmiyorum, bmw lüx olarak seçerseniz lüx - sportif olanı seçerseniz sportif. Mercedese ise sportiflik bence hiç gitmiyor.C180 AMG hiç sportif değil, gayet premium bir otomobil görünüyor.Daha önceki mesajlarımda belirtmistim, bmw bir spor aracı değil bir markadır.BMW yi siz kendiniz tasarlarken m kasa yaparsınız..normalde lüx moduda var gayet hoş görünüyor bizim burada her yerde m paketsiz bmw var gına geldi.

• Arkadaşlar aracın cabrio versiyonu resimlerde görmüşsünüzdür, tenteli gelecek.Bana kalırsa metal tavan daha güzel, metal çizilir boyatırız ama tente zevk işi gibime geliyor.Antalya vb yerlerde sürekli açık olarak gideceğimizi düşünürsek aracın tenteli olması mantıklı, daha önce tenteli mercedes veya başka bir markada kullanmış olanınız varmı? Önerileriniz nelerdir?

Aracı full donanımlı almamak bana kalırsa Mercedesin nimetlerinden eksik olmak gibi birşey, sonuçta adamlar konfor ve güvenliği temsil ediyor.Standart donanım bence yetersiz, özellikle o kadar çok opsiyon var ki insanları illallah ettiriyor.BMW gibi araçlara yöneltiyorlar, 420d ile aynı fiyata sahip olması bana kalırsa bu aracı alanların sayısının çok fazla olmayacağını gösteriyor.Showroomda araç kalmamış, test sürüşü için garaj da araçları varmış onu sürüp bakıcaz artık

• Yeni fark ettim :)
  •  2015 mercedes c coupe ana konu
    2,1 lt dizel motor,204 bg, 1645 kg ağırlık ve sakin sürüşte 10km şehir içi 35km şehir dışı tüketimi 4,2lt / 100km.
  • forum çok sessiz, araçlarını teslim alanlardan yorum rica etsek
  • Dün Mengerler Bursa'da aracı inceledim. Dışarıdan harika gözüküyor. Şuan 3.20i M Plus kullanıyorum, performans olarak tatmin etmeyeceğini açıkcası satış temsilcisi de söyledi. Fakat görünüş ve güvenlik olarak daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Artı aracın içide hoş geldi o sonradan konulmuş gibi duran ekran dışında. Kafam karışık. Bir çılgınlık yapıp aracımı sattıktan sonra girişebilirim. Bayiden değilde muhtemelen galerilerden sıfır alacağım çünkü şuan sipariş verince 3 ay sonra gelecek diyorlar. O kadar beklenmez.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.