Şimdi Ara

2015 Mercedes A180 AMG hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar , aracım hakkında birkaç konuda yardımınıza ihtiyacım var. Öncellikle cam açma/kapama tuşunun boyası kalktı ve çok rahatsız oluyorum. Bu parçayı değiştirmek istersem nereden temin edebilirim?
    2. sorum ise artık lastik değiştirme vakti geldi ve bu araç için f/p lastik hangisini önerirsiniz ? Ebatlar 225/40/R18. Alanyada yaşıyorum ama ara sıra Antepe gidiyorum o yüzden 4 mevsim tercih edeceğim. Patlayan ya da patlamayan olması çok önemli değil. Herkese iyi forumlar
    Konu yanlış bölümde ise doğru yere taşınmasını rica ediyorum. 2015 Mercedes A180 AMG hakkında 2015 Mercedes A180 AMG hakkında

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 4 mevsimden kastınız Michelin CrossClimate gibi bir lastikse bence hiç lüzumu yok. Normal yazlık lastik iyidir.

O tuş takımlarının üstündeki soyulmaları tamir eden, yeniden kaplayan yerler var, parçayı değiştirmeye gerek yok yani. Soft kaplama gibi bişey diyorlardı sanırım.

• Yuş takımını orjinal almayacaksanız yâda fonksiyonlarında sıkıntı yoksa değiştirmenin lüzumu yok kaplama yaptırabilirsiniz.

Alanya için 4 mevsim lastik her anlamlamda verimsiz olacaktır bence. Antepe çok sık gidiyorsanız 1 takımda kışlık alınabilir. Sık bir seyahat yoksa temiz çıkmada bulunabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes E180 Elite Hakkında?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.