Dostlar öncelikle hepinize iyi akşmlar, yakın bir arkadaşımda 2015 model megane var 1.5 dizel 110 luk full paket. Yaş aldı ve kmsi 200 bini devirdiği için model yükseltmek amaçlı arabalara baktık, almışken modeli yeni olsun istiyor biraz minimum 19 gibi. Egea cross 1.4 95 ps 2021-22 modeller bütçesine uyuyor. Ortalama 650 bin civarı. Sizce mantıklı bir geçiş olur mu ? Gözüme çarpan megane’dan ilk eskileri elektrikli park freni, sunroof ve arka kampanaları oldu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2015 Megane Yerine 2021 Egea Cross Mantıklı mı ?

-
-
Tabiki mantıklı 6 yaş araç yenileniyor sonuçta arada fark var ama at-eşek de değil.
Edit:Tavsiyem cross yerine daha dolu bir hb zaten aynı araba dodik ve tavan rayı yerine donanım tercihim olurdu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 24 Mart 2023; 0:15:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.5 dci'dan 1.4 fire'a geçince arkadaş gaz pedalı yokmuş gibi hissedecektir muhtemelen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10 sene önce Focustan C serisine, Passata, Polo'dan Golfe Focusa geçme konuları yaygındı olması gerektiği gibi, en azından aynı modelin yenisi veya sınıf yukarı çıkmak için araç değişirdi..
Şimdi otomobili yenilemek için bütçe otomobillerine geçiyor, motordan taviz veriyor veya daha alt sınıflara düşüyor insanlar.. arka arkaya defalarca zamanında aldığı daha iyi otomobilden, model yenileme amaçlı daha basit otomobile geçiş konuları.
Çaresizlikten bu şekilde model yükseltilebiliyor ancak.. bende sattım aracımı dövize geçtim ama ne alabileceğimi hiç bilemiyorum.
Nasıl alım gücümüzün özellikle otomobilde eriyip gittiğinin göstergesi oldu otomobil genel..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVeloceJota -- 24 Mart 2023; 0:59:8 > -
Hocam baktığımız araçlar dolu paketti zaten, geniş ekran dijital kadran vs. HB'lere baktık ancak manuel vites üst paket 2019 üstü bulamadık sahibindende
-
Çok mu kötü çekişi, chip tuning vs ile kurtarılamaz mı ? 1.6 multijetler bütçesinin üstünde kalıyor maalesef.
-
Aynen öyle hocam, ülkemizin acı gerçekleri. 2016'da 270 bine sıfır km c7,5 2.0 tdi almıştık. Şimdi sıfır almaya kalksam ya alt seriye geçecem ya da almayacam başka şekilde mümkün değil bu ekonomide.
-
göze çarpan eksik olarak el freni, cam tavan neysede aradaki motor-performans farkı daha önemli hocam. 110'luk 1.5dci motordan sonra 1.4 atmosferik Egea çok hantal gelir size. atmosferik motora chip tuning-yazılım vs. de olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 24 Mart 2023; 2:21:48 >
Sırf yeni diye daha az kaliteli bir araç almak mantıklı değil bana göre.daha iyisi alınıyorsa geçilir yenide olsa daha az kaliteli araç almak için değil ortalik egea çöplüğüne döndü zaten kimsenin yüzüne bakmadığı araçlar kıymete bindi saçma şekilde…
Yeni yenidir.Kolay kolay sürpriz cikarmaz tercihim her zaman yeni arabadan olmustur.Nerde yasadigimizin farkina varalim.Arac tamir parca vs. Fiyatlari ucmus durumda.
Motor performansı çok çok fark eder 1.5 dci 1.4 atmosferik yanında uçak gibi kalır ama uçan kaçan araç istemiyorum yakıtı az olsun modeli yeni olsun diyorsa güzel tercih
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Megana binmeye devam etsin. Para biriktirsin kredi çeksin yeni megane alsın.
Megane'ın km si düşük olsa geçilmez derdim ama araç yenileme söz konusu, bütçe ortada. Bence geçilir, egea crossların piyasası da fena değil. Motor dışında memnun kalmayacağı bişey yok. Olur da memnun kalmazsa değiştirmesi kolay olur. Turuncu urbanlar güzel duruyor
Hocam bu şekil yenileme olmaz. 2015 meganda az para değil. Satsa alıp yerine aynı arabayı koyamaz. Bence acele etmeden bekleyip yeni megane alması daha uygun olur.
Ben 2022 a4 ü sattım yatırım yaptım, arta kalana gittim 2011 c5 aldım. Yani dişe değmesi lazım satınca. A4 ile yaptığım yatırım şimdiden c5 in bütün parçalarını sıfırlayacak kadar kazandırdı bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 24 Mart 2023; 10:9:55 >
Bu enflasyonda para biriktirmeyle araba alınmaz. Olur da o pozisyona gelirse egea crossu 200bin kmdeki meganedan daha kolay satar
Hocam crossların fiyatı şişik, normal hb alın. Herkes cross isteyince hb lerin fiyatı bi tık geri kaldı 1.6 multijet ayarlarsınız 2019 civarı tahminimce.
Hani şu ayarlarda birşeyler de almak mantıklı, 1.4 fire ben de kullanıyorum kasım ayında 0 km olarak aldım ama 500 bin tl üstüne çıkıldığında 1.4 fire alınmaz kullanıcısı olarak söylüyorum.
https://secure.sahibinden.com/cs/tloading?returnUrl=https%3A%2F%2Fwww.sahibinden.com%2Filan%2Fvasita-otomobil-fiat-temiz-2020-egea-1.6-multijet-mirror-otomatik-47binde-1086490455%2Fdetay
https://secure.sahibinden.com/cs/tloading?returnUrl=https%3A%2F%2Fwww.sahibinden.com%2Filan%2Fvasita-otomobil-fiat-ilk-elden-2020-model-39.900-km-dizel-otomatik-320-tork-120-hp-1070496868%2Fdetay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O fiyatlara 2020 model üzeri Focus-Megane-Astra bulunuyor. Hem de otomatik dizel. 700bin civarına çıkılırsa orta donanımları bile bulunabilir.
-
Teşekkür ederim hocam yorumlar için, otomatik masrafından dolayı istemiyor manuellere baktık o yüzden. Genel kanı olarak 1.4 motorun çok hantal olduğu yazılmış, temiz 1.6 manuel ya da farklı araçlara yönelme fikri oluştu arkadaşımda.
Otomatik düşünmüyor hocam, astra k benim bayağı hoşuma giden araç, arkadaşıma iletecem onu da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

1.5 dci'dan 1.4 fire'a geçince arkadaş gaz pedalı yokmuş gibi hissedecektir muhtemelen.
|
10 sene önce Focustan C serisine, Passata, Polo'dan Golfe Focusa geçme konuları yaygındı olması gerektiği gibi, en azından aynı modelin yenisi veya sınıf yukarı çıkmak için araç değişirdi.. Şimdi otomobili yenilemek için bütçe otomobillerine geçiyor, motordan taviz veriyor veya daha alt sınıflara düşüyor insanlar.. arka arkaya defalarca zamanında aldığı daha iyi otomobilden, model yenileme amaçlı daha basit otomobile geçiş konuları. Çaresizlikten bu şekilde model yükseltilebiliyor ancak.. bende sattım aracımı dövize geçtim ama ne alabileceğimi hiç bilemiyorum. Nasıl alım gücümüzün özellikle otomobilde eriyip gittiğinin göstergesi oldu otomobil genel.. |
Benzer içerikler
- fiat egea mirror yorumları
- etkileyici ilan başlıkları
- dizel motor su ile yıkanır mı
- vites değiştirirken gelen tak sesi
- 308 gti
- nio türkiye"ye gelecek mi
- byd dolphin yorumlar
- bmw m4 csl
- ssangyong actyon 2025
- volvo ex30
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X