Şimdi Ara

2015 makyajlı kasa jetta (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
1
Favori
46.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O degil de bu makyaji motorlari yenilemek icin yapiyorlardir mutlaka.Revizyonlu tsi lar ve tdi lar iyi gelir cettaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: HeteroSapien

Çalıştığım şirkette jetta 1.6 tdi ve Ford Focus 1.6 dizel var. 2si de aynı model yılında. Ben kendime Jetta Tdi aldım. Aynı segmentte araçlar olabilir ancak sürüş keyfi açısından focusun daha çok yol alması gerekir. Ayrıca jettanın iç mekan kalitesini kötüleyip ford focusu öven adama da gülerim sadece :)

Ben de sana çok güldüm inan ki samimi söylüyorum ama kişisel olarak algılama lütfen

öncelikle ford kalitesiz bir ürün değil

2013 senesinde dünyada en çok tercih edilen araç oldu . satış rakamı çok önemli değil zaten daha önce de dediğim gibi ödediğine ne karşılık alıyorsun bu önemli

ayrıca sürüş keyfi ve yol tutuş konusunda ford focus açık ara jetta dan üstündür

istersen başka konu aç

forumda bilgsine güvendiğin insanlar var ise onlara da sorabilirsin

• Vw iyi güzel marka da şu fanboylar tiksindirdi resmen arkadaş mk5 jetta iyidi ama bu değil makyajda olsa olmuyor işte
    Sürüş dinamizmini anlatmaya gerek focus'un bunun yanında jettaya göre iç mekan kalitesi çok çok daha iyi. Vosvoscu arkadaşlar şu an vw üretilen en iyi araç golf7 kim ne derse desin

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Çalıştığım şirkette jetta 1.6 tdi ve Ford Focus 1.6 dizel var. 2si de aynı model yılında. Ben kendime Jetta Tdi aldım. Aynı segmentte araçlar olabilir ancak sürüş keyfi açısından focusun daha çok yol alması gerekir. Ayrıca jettanın iç mekan kalitesini kötüleyip ford focusu öven adama da gülerim sadece :)

Ben de sana çok güldüm inan ki samimi söylüyorum ama kişisel olarak algılama lütfen

2013 senesinde dünyada en çok tercih edilen araç oldu . satış rakamı çok önemli değil zaten daha önce de dediğim gibi ödediğine ne karşılık alıyorsun bu önemli

ayrıca sürüş keyfi ve yol tutuş konusunda ford focus açık ara jetta dan üstündür

istersen başka konu aç

Yok arkadaşım forumdan kimseyi tanımıyorum ayrıca kişisel zevk sözkonusu olduğunda başka birinin referansını benimsemiyorum ki size de aynını tavsiye ederim. 2 aracı da ortalama 30 bin km kullandım ve içerisinde en rahat hissettiğim ve sürmekten zevk aldığım aracın jetta olduğuna eminim. Jettadan önce fluence ve focus ikilisi vardı o zaman tercihimi focustan yana kullanıyordum. Jettaya binmeseydim focus alırdım. Yarın volvoya binsem muhtemelen yeni tercihim volvo olur. Sürüş tecrübelerimden edindiğim subjektif bir beğeni meselesi bu size uyar ya da uymaz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yine malzeme kalitesi olarak,dizayn olarak,kendi grubunda ki yeni hafif MQB platformlu,güncel motorlara sahip kardeşi Octavia'dan daha vasat bir araç Jetta.

İşte bu marka algısı yok mu?Bir anda Jetta'yı kendi sınıfının en çok satan araçlardan biri haline getiriyor.Halbu ki o koltukta olması gereken araç kendi grupdaşı Octavia olmalı.

Bir de cahilce Jetta'nın çok tercih edilen araç olmasını,Ford focus,Opel Astra,Toyota Corolla v.s gibi rakiplerine göre çok daha iyi araç olmasıyla karıştıranlar var.

Böyle düşünen arkadaşa basit bir örnekle hatırlatmak da fayda var,C sınıfında dünya genelinde en çok satan model Ford Focus oldu.O zaman yine focus kendi sınıfının en iyi aracımı olmuş oluyor.Ya da arkadaşın iddia ettiği gibi Türkiye'de çok tercih edilen Jetta her yönüyle iyi rakipsiz bir araçmı olmuş oluyor.

Chevrolet Yeni Aveo Sedan 1.3 Lt Dizel Saten Gri 2012,5 Model
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

istersen başka konu aç

Yok arkadaşım forumdan kimseyi tanımıyorum ayrıca kişisel zevk sözkonusu olduğunda başka birinin referansını benimsemiyorum ki size de aynını tavsiye ederim. 2 aracı da ortalama 30 bin km kullandım ve içerisinde en rahat hissettiğim ve sürmekten zevk aldığım aracın jetta olduğuna eminim. Jettadan önce fluence ve focus ikilisi vardı o zaman tercihimi focustan yana kullanıyordum. Jettaya binmeseydim focus alırdım. Yarın volvoya binsem muhtemelen yeni tercihim volvo olur. Sürüş tecrübelerimden edindiğim subjektif bir beğeni meselesi bu size uyar ya da uymaz...

Yok arkadaşım tabiki senin hislerine saygım var kişisel algılama dedim zaten.

ancak araçları pistte pro sürücüler inceleyip değerlendirmelerde bulunuyorlar

hb sınıf öncen çekiş araçlarda focus yol tutuş ve sürüş zevkinde referanstır .

ben de gidip birçok tipini kullandım .

vosvos jetta nın esamesi bile okunmuyor bu konuda.

bana güvenmeyeceğini düşündüğüm için güvendiğin insanlardan da bilgi alabilirsin bu konuda demek istedim

ford un zaten belki de en başarılı olduğu konu budur.

iyi akşamlar

• Martin Winterkorn: Noldu Jetta'nın makyaj işi?

Walter de Silva: Ön ızgaraya bir parça ekledim tamponu dümdüz yaptım önü Passat oldu, arka fardan bir parça çıkardım bagaj kapağını düzleştirdim arkası A5 oldu. Nasılsa piano black için baya sipariş vermiştik Golf için dayadım içine de piano black bi de golf direksiyonu tamam.

Martin Winterkorn: Wunderbar !! Yine makyajı ucuza getirdik. Maaşa zam işini bir ara konuşalım gel de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeonarT

Vw'in yüz karası
    1. Polo
    2. Jetta

polo yıne ufak sınıf oldugu ıcın kabul ama jetta artık baydı...

Orijinalden alıntı: tarsuslu.33

Haberim var focusu incelemediğimi nerden biliyorsun ben jettayı üreten veya satıp kar eden bir firma değilim arkadaş zaten bende makyajı eleştirdim fakat Milletimiz makyaj kötü olmuş demez demek istedim sen yanlış anlayıp uzattın, focusun makyajı çok daha başarılı bana göre de, ama gel gör ki marka imajı farklı onu anlatmaya çalıştım ama anlamadın hadi iyi günler sana...
     2015 makyajlı kasa jetta 2015 makyajlı kasa jetta 2015 makyajlı kasa jetta 2015 makyajlı kasa jetta

hocam bende senin gibi dusunuyorum totalde alman japon farki gibi karakterisrik bir fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EFAE9B29C -- 16 Nisan 2014; 12:17:57 >

• bana göre makyajın ağır olması için ya satışının düşük olması,ya da üreticinin yaptığı tasarımdan memnun olmaması-fazla eleştiri alması gerekir...

satışlar iyiyse neden aracın çehresi değiştirilsin ki?

sadece 1 tane far tasarımı değiştiğinde bile kaput-ön ızgara-tampon vs bir dünya parça etkileniyor ve tüm kalıplar revizyona uğruyor...

hepsi maliyet-arge-problem...
  • Arabaya benziyen bi vw kaldı
    Diğerleri yenilik yapacağız diye arabaları uzaylı yaratığa çevirdiler..

Hastasına... Ortamlara çok takılmayan, 1981 model, boyası veya değişeni olmayan, bakımsız, 25 beygirlik performansıyla şehir içinde çok yakmayan, keyfe keder kişiyim.
  • _____________________________
  • Kas yapmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    -erdemli adamın yolu,bencillerin insafsızlıkları ve kötü insanların zulmüyle sarmalanmıştır ancak merhamet ve iyi niyet adına karanlıklar vadinde zayıf olana rehberlik eden kişi kutsanmıştır çünkü kardeşinin gerçek hamisi ve kayıp çocukların kurtarıcısıdır o ,kardeşlerimi zehirlemeye ve yok etmeye çalışanlardan intikamımı mutlaka alacak ve onları büyük bir öfke ve güçle vuracağım ,senden intikam almaya geldiğimde adımın tanrı olduğunu anlayacaksın.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.