Şimdi Ara

2015 LYS EDEBİYAT SORULARI ZORLUK TAHMİNİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta olduğu üzere. Beyler açıkçası ben en çok edebiyatın zor olacağı düşüncesimdeyim ösym artık yeni gelen nesilleri okumaya ve anlamaya yöneltiyor bence bol bol kitap özetlerindende okumalıyız.
    sizin düşünceleriniz?

• Hukuk tm3 e geçti aga bu sene mat kolay olur edebiyat işi belirler. Ama edebiyat bu sene en az 10 soru bune lan denilecek soru soracaklar diye tahmin etmekteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olan yine sözellere oldu. Hukuku ayıracaklar diye edebiyatı kol gibi yapacaklar

• banada öyle geliyor
  • İnşallah tarihin en zor sınavı olur sadece çalışan yapar.
  • _AGAMEMNON_ kullanıcısına yanıt
    Oğlum ygs'de çalışan bile yapamadı bu ne biçim dua. Güzel bir sınav olsun hakeden kazansın

• Kardeş şöyle düşün zor olursa herkese zor kolay olursa herkese kolay. Herkese kolay olsunda az çalışanla çok çalışan arasında fark kalmasınmı ? Zor olması daha iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ygs 2014 Türkçe eser sorusu
    11 yıl önce açıldı
    ayt matematik ilk sorular
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AGAMEMNON_

Kardeş şöyle düşün zor olursa herkese zor kolay olursa herkese kolay. Herkese kolay olsunda az çalışanla çok çalışan arasında fark kalmasınmı ? Zor olması daha iyi.

barajı aşma aşamasında olanlar napcak kardeş?
  • Çok çok zor olacağını düşünmüyorum. 2013te kolaydı , geçen sene zordu. Bu sene ikisinin ortası olur bence. 4-5 tane çok zor ve çok az kişinin yapacağı sorular olacaktır.

• deadall21 D kullanıcısına yanıt
    Mesajımı istediğinz kadar eksileyin. Ösym her sınavda barajı geçecek kadar kek soruları koyuyor sınava. eğer onlarıda yapamıyorsanız okumayın daha iyi.Bana sınav anında heyecanlandım yok geç kaldım yok şu oldu bu oldu diye gelmeyin. Öyle şeyler herkese olabilir eğer oluyorsa vardır ondada bir hayır.Bir sınavı kazanmak istiyorsanız çalışmak zorundasınız çalışan karşılığını alır kardeş.Yok öyle armut piş ağzıma düş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AGAMEMNON_ -- 2 Nisan 2015; 18:11:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AGAMEMNON_

İnşallah tarihin en zor sınavı olur sadece çalışan yapar.

KOL GIBI GIRCEK

• Sayısallar için çok kolaydıı yea hahaha siz tmler yok mu aptalsınız aahhahaa sözelleri zaten insandan saymayan bazı beyin yoksunları tabiki olucak

eşit ağırlıkçılar için abi aslında matematikden sonra iyiydi ya matematikde sürem yetmedi yoksa edebiyat iyiydi

Sözeller olum bizi ygs bitirdi ygs yoksa basitti ya.
  • Kolay olsun da fenleri batırırsak matematik+edebiyatla hukuğa kapak atarız xdxdxdxdxdxd
  • _AGAMEMNON_ kullanıcısına yanıt
    ben çalışmadan barajı aşarım diye bi şey demedim ki kardeş günde 3-4 saat edebiyat çalışıyorum ama sınavda ne olcağı ne gelceği belli olmuyor.
  • Hukuk tan dolayi zor olucak tahminim

• Böyle boş konular umarım bu forumun klasiği haline gelmez.. Herkes burada kolay veya zor diye tahminini söyleyince ne olacak gidip ders çalışmak daha mantıklı yani..
  • edebiyatın tm3e etkisi malum.hukuk yüzünden tm3e yığılma olacak.sayısallara da kolay kolay edebiyat yaptırmamak adına,hukuka gecislerini zorlastirmak adına. tarihin en zor edebiyat sınavı olacak.

• uniquee_x3 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, Da Vinci Edebiyat olarak 2015 yılı LYS-3 EDEBİYAT sınavında soru olarak karşımıza çıkabilecek yazarları bir video olarak hazırlardık. Videomuzu izlediğinizde soru tahminlerimizin çok güzel olduğunu göreceksiniz. Netlerinizi arttırmak için hemen izleyin. Sınava çok az bir süre kaldı.https://www.youtube.com/watch?v=LHXaJ3Rc5Mk DAVİNCİ EDEBİYAT 2015 LYS-3 EDEBİYAT SINAVI SORU TAHMİNLERİ

DAVİNCİ EDEBİYAT 2015 LYS-3 EDEBİYAT SINAVI SORU TAHMİNLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DAVİNCİEDEBİYAT -- 14 Haziran 2015; 16:15:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.