Şimdi Ara

2015 EU LCS Summer Season Playoffs ANA KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
10
Favori
18.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu rekkles'e dünyanın en iyi adc oyuncularından biri olduğu söyleniyor. İnsan hayret ediyor valla bu oyunla nasıl en iyi adc oyuncularından
  • Shook uda kaybettik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shook çok gaza geliyor ota boka atlıyor.
  • BY FAR - FORGIVEN ADAMSIN KARDEŞİM
  • Kısa sürede dağılır bu takım(el)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus,Espiritus!

en önemli maç bu gün beyler,FORGIVEN mı REKKLES mı

bence REKKLES ezerek alıcak bu maçı,pasif oyunların sökmez REKKLES'a FORGIVEN EFENDİ, KARŞINDA 28 maçta 27 kere ölmüş adam var,sen giderken o gelmiş.

HADİ KOÇUM REKKLES GÖREYİM SENİ.

Forgiven ne müthiş bir adcdir öyle.Avrupanın en iyi adcsi olarak gösterilen adama farmda nerdeyse 100 fark attı ve ultileriyle müthiş işler başardı.Kelim benim

• quote:

Orijinalden alıntı: ICreativee

bu rekkles'e dünyanın en iyi adc oyuncularından biri olduğu söyleniyor. İnsan hayret ediyor valla bu oyunla nasıl en iyi adc oyuncularından

onu sırtlayan yellowstardı, nyph çöp
  • Baron buff oyunu koparıyor. Fenaa.

• abi valla balon bu rekkles yaaa. 4 0 3 mid game graves nasıl oyuna etki etmez 100 cs fark yedı üstüne . forgiven haklıymış beyler.
  • quote:

bu rekkles'e dünyanın en iyi adc oyuncularından biri olduğu söyleniyor. İnsan hayret ediyor valla bu oyunla nasıl en iyi adc oyuncularından

bende sevmiyorum adc olarak ama adam iyi farm yapıyor ve tf'larda iyi yer tutuyor. ama kda bozmamak için çok sıkıcı oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus,Espiritus!

en önemli maç bu gün beyler,FORGIVEN mı REKKLES mı

bence REKKLES ezerek alıcak bu maçı,pasif oyunların sökmez REKKLES'a FORGIVEN EFENDİ, KARŞINDA 28 maçta 27 kere ölmüş adam var,sen giderken o gelmiş.

HADİ KOÇUM REKKLES GÖREYİM SENİ.

Forgiven ne müthiş bir adcdir öyle.Avrupanın en iyi adcsi olarak gösterilen adama farmda nerdeyse 100 fark attı ve ultileriyle müthiş işler başardı.Kelim benim

adam itici

• SK naptı öyle yav

• quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

quote:

bende sevmiyorum adc olarak ama adam iyi farm yapıyor ve tf'larda iyi yer tutuyor. ama kda bozmamak için çok sıkıcı oynuyor.

1,2 tane aa yapıp çıkıyor geçen sene daha iyiydi takımdan dolayı böyle sanırım ama yine de mükemmel olduğu söylenemez. NA'nın çoğu adc'si iyi oynuyor bundan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

quote:

1,2 tane aa yapıp çıkıyor geçen sene daha iyiydi takımdan dolayı böyle sanırım ama yine de mükemmel olduğu söylenemez. NA'nın çoğu adc'si iyi oynuyor bundan

katılıyorum bende sevmiyorum hiç oyun tarzını.

• By Far.
  • Bu by far olayı nedir beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: panacotta35

Bu by far olayı nedir beyler

http://youtu.be/_wOvUWx9URQ

Edit: Rekklesin oyun tarzini ben de sevmesem de Forgiven sonra eudaki en iyi Adc olduğu da açik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teddybear01 -- 7 Şubat 2015; 7:49:33 >
  • Lcs den uzagim tsm neden katilmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: VOLLKRASSHER

Lcs den uzagim tsm neden katilmadi

EU LCS di bu qnq NA LCS bugün

• quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

quote:

Orijinalden alıntı: panacotta35

Bu by far olayı nedir beyler

http://youtu.be/_wOvUWx9URQ

Edit: Rekklesin oyun tarzini ben de sevmesem de Forgiven sonra eudaki en iyi Adc olduğu da açik.

Steelback ve her ne kadar takımı geri götürdüğünü düşünsem de Woolite'ın da gerisinde bu sezonki bu performansla.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.