Şimdi Ara

2015 EU LCS Summer Season Playoffs ANA KONU (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
887
Cevap
10
Favori
18.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Polydos

quote:

Orijinalden alıntı: Tumble

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Fnatic fanboylar hala video atmaya devam ediyor.Ve sürekli TSM üzerinden.Sanki TSM hepsini ezer geçer diye bir cümle kurdum

tsm nanin en iyi 1 ya da 2. takımı su anda msiye katıldıklarında ise 1. lerdi uola ezildiklerinde de 1.lerdi neyse XD

NA izlediğine emin misin? Worlds de Febiven hariç hepsi fos çıkcak.Ayrıca avrupayıda görüyoruz Best olaf,best gp,best tristana Bunları bir de ZionSpartan,Quas,Doublelift de gör

ayy lmao sen macların hiçbirini izlememişsin sadece na lcs izlemişsin sanırım msi ve uol macını da arkanı dönüp izlemişsin. NAnin en iyi takımında 1 amerikan olması ve takkımı taşıyanın danimarkalı bjergsen olması XD

Son cümle ne alaka yahu

krdş neyse hll sadece na lcs macları izleyip etkisinde kalmışsın. fnc vs clg fnc vs tsm tsm vs uol maçlarını izlememişsin. xD NAdekiler bile kabul ediyorlar eudan kötü olduklarını XD

Tamam kabul ediyorum en iyisi fnatic ama senin de en kötü splite sahip bölgenin avrupaya ait olduğunu kabul etmen lazım

en kötü splite sahip derken? genel olarak fnc dısındaki takımlar nadakilerden daha kötü mü diyorsun? worldsde görücez onu, daha erken yorum yapmak için

Aynen öyle diyorum.Worlds de fnatic kendini biraz göstercek ama avrupadan giden diğer takımlar hiçbir şey yapamıcak.Amerikadan giden 2. ve 3. takımlarla Avrupadan giden 2.ve 3. takımlar arasında bariz fark var.Bunu zaten hiç çekişme olmadığından anlayabiliriz.

EU LCSde takımlar arasında çekişme olmaması onların NA LCSdeki takımlardan kötü olduğunu göstermiyor ki. Cok sacma bence söyledigin. Worldsde görücez :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Fnatic fanboylar hala video atmaya devam ediyor.Ve sürekli TSM üzerinden.Sanki TSM hepsini ezer geçer diye bir cümle kurdum

tsm nanin en iyi 1 ya da 2. takımı su anda msiye katıldıklarında ise 1. lerdi uola ezildiklerinde de 1.lerdi neyse XD

NA izlediğine emin misin? Worlds de Febiven hariç hepsi fos çıkcak.Ayrıca avrupayıda görüyoruz Best olaf,best gp,best tristana Bunları bir de ZionSpartan,Quas,Doublelift de gör

ayy lmao sen macların hiçbirini izlememişsin sadece na lcs izlemişsin sanırım msi ve uol macını da arkanı dönüp izlemişsin. NAnin en iyi takımında 1 amerikan olması ve takkımı taşıyanın danimarkalı bjergsen olması XD

Son cümle ne alaka yahu

krdş neyse hll sadece na lcs macları izleyip etkisinde kalmışsın. fnc vs clg fnc vs tsm tsm vs uol maçlarını izlememişsin. xD NAdekiler bile kabul ediyorlar eudan kötü olduklarını XD

Tamam kabul ediyorum en iyisi fnatic ama senin de en kötü splite sahip bölgenin avrupaya ait olduğunu kabul etmen lazım

en kötü splite sahip derken? genel olarak fnc dısındaki takımlar nadakilerden daha kötü mü diyorsun? worldsde görücez onu, daha erken yorum yapmak için

Aynen öyle diyorum.Worlds de fnatic kendini biraz göstercek ama avrupadan giden diğer takımlar hiçbir şey yapamıcak.Amerikadan giden 2. ve 3. takımlarla Avrupadan giden 2.ve 3. takımlar arasında bariz fark var.Bunu zaten hiç çekişme olmadığından anlayabiliriz.

EU LCSde takımlar arasında çekişme olmaması onların NA LCSdeki takımlardan kötü olduğunu göstermiyor ki. Cok sacma bence söyledigin. Worldsde görücez :D

Hocam yapma ama ya Şimdi origeni,uol'ı,roccatı TL,ClG'le bir filan mı tutuyorsun?Gördük hepsinin oyunlarını işte.

• Tumble T kullanıcısına yanıt
    öyle değil çekik gözlü asyalı olunca sinir oluyorum biraz ırkçılık var bnde galiba
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Son cümle ne alaka yahu

Hocam yapma ama ya Şimdi origeni,uol'ı,roccatı TL,ClG'le bir filan mı tutuyorsun?Gördük hepsinin oyunlarını işte.

İyi de NAdeki takım NAdeki takım ile karşılaşıyor, EUdaki EUdakiyle burdan sonuca varamazsın ki. Ne olacağı belli olmaz. Origen TLyi alabilir.

• bu soaz salak ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRIDGIT MENDLER

bu soaz salak ya
    fnatic>na>origen
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRIDGIT MENDLER

bu soaz salak ya
    REKKLES oynuyor yaww

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 23 Ağustos 2015; 20:49:39 >
  • quote:

REKKLES oynuyor yaww

Alıntıları Göster
    rekkles penta
  • Rekkles farkı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ionia köylüsü

rekkles penta

Alıntıları Göster
    Tristana balanced B O Y Z

░░░░▄▀▀▀▀▀█▀▄▄▄▄░░░░
    ░░▄▀▒▓▒▓▓▒▓▒▒▓▒▓▀▄░░
    ▄▀▒▒▓▒▓▒▒▓▒▓▒▓▓▒▒▓█░
    █▓▒▓▒▓▒▓▓▓░░░░░░▓▓█░
    █▓▓▓▓▓▒▓▒░░░░░░░░▓█░
    ▓▓▓▓▓▒░░░░░░░░░░░░█░
    ▓▓▓▓░░░░▄▄▄▄░░░▄█▄▀░
    ░▀▄▓░░▒▀▓▓▒▒░░█▓▒▒░░
    ▀▄░░░░░░░░░░░░▀▄▒▒█░
    ░▀░▀░░░░░▒▒▀▄▄▒▀▒▒█░
    ░░▀░░░░░░▒▄▄▒▄▄▄▒▒█░
    ░░░▀▄▄▒▒░░░░▀▀▒▒▄▀░░
    ░░░░░▀█▄▒▒░░░░▒▄▀░░░
    ░░░░░░░░▀▀█▄▄▄▄▀░░░░
    ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

• quote:

REKKLES oynuyor yaww

Alıntıları Göster
    rekkles penta attı
  • quote:

REKKLES oynuyor yaww

Alıntıları Göster
    rekkles muazzam bi penta attı ya oyuna başlayıp adc oynama sebebim olan adc idi kendisi baya mutlu oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HandCuff93

rekkles muazzam bi penta attı ya oyuna başlayıp adc oynama sebebim olan adc idi kendisi baya mutlu oldum

Alıntıları Göster
    Güzel penta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

rekkles penta attı

Alıntıları Göster
    Güzel bir pentakill
  • balanced ztn XD kappa koyunca şaqa oluodu snrm umarm saqadır
  • Bu seriyi unutmayın birazdan tsm clg finaliyle farkı görürsünüz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HandCuff93

Alıntıları Göster
    Rekkles yatsın kalksın Soaz'a dua etsin. Soaz safı "abi ben nasıl olsa öldüm bari üstlerine gideyim de benle oyalansınlar, siz kaçın" diye düşündü ama 1 saniye sonra Thresh'ten lantern geldi. Üstlerine yürümese, lantern e tıklasa Rekkles reset alamayacaktı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkb

Bu seriyi unutmayın birazdan tsm clg finaliyle farkı görürsünüz.
    Tsm de Bjerg ve Dyrus olmasa izlemem bile .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkb

Bu seriyi unutmayın birazdan tsm clg finaliyle farkı görürsünüz.
    xPeke kendi kendine etti.
    Takımda herkesin gitmesini istediği iki kişi vardı, s0az ve cynadie.
    xPeke bunları yanına alarak yeni takım kurdu ardından cynadie yerine bir başka beğenilmeyen amazingi aldı.
    Şimdi de ikisi içine ediyor serinin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penta Kill

Rekkles yatsın kalksın Soaz'a dua etsin. Soaz safı "abi ben nasıl olsa öldüm bari üstlerine gideyim de benle oyalansınlar, siz kaçın" diye düşündü ama 1 saniye sonra Thresh'ten lantern geldi. Üstlerine yürümese, lantern e tıklasa Rekkles reset alamayacaktı...

Alıntıları Göster
    Soaz akıyor demiş miydim
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.