Şimdi Ara

2015 EK TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI.(2017 de güncellenecek konu) (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5.218
Cevap
111
Favori
224.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tam burslu işletme tercih et derim sonuçta yönelimi çok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet onceligim yalniz :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

quote:

Orijinalden alıntı: LahmacuN38

Beslenme Diyetetik, Fizyoterapi ve Reh., Eczacılık yazmayı düşünen arkadaşlar vazgeçsin. Bu meslekler bitti. Bu 3 meslek grubu da doyuma ulaştı. Yakında asgari ücrete çalışacağız. Diyetisyenler şimdiden asgari ücrete çalışıyor.

Hemşirelik yazın. Ataması çok puanı düşük. Maaşı bizden çok daha iyi.
    Diyetisyen devlet maaş: 2500
    Hemşire devlet maaş:3800-3900

Hocam nereye yönelmeliyiz peki?MF-3 ve MF-4 Sıralamam 28bin ne yapacağım hakkında bir fikrim yok resmen

İstanbul çevresinde misin? Bilgisayar mühendisliği düşünüyorsan GTÜ yü öneririm.

• ankara univrsitesi radyo televizyon ve sinema bölümü hakkında ve genel olark bu bölüm hakkında bilgisi , tecrübesi olanlar bilgi verebilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: barancilo

hali hazırda bir devlet üniversitesinde okuyorum, özel hukuk için tekrar sınava girdim.
    tm3 400k sıralama yaptım özel hukukları yazmayı düşünüyorum, 150k sınırlaması kafamı kurcalıyor. kıbrıs'ı falan yazabilir miyim ?

Yazamazsın. Yazdın diyelim okusan da Türkiye'de o diplomayı kullanamazsın.
  • arkadaşlar mf4 58bindeyim çevre müh. ya da gıda müh. istiyorum. bi bilginiz var mı bu bölümlerle ilgili?
  • Arkadaşlar hukuk istiyodum ama çalışmadım tm3 te 65000 tm2 de 80000 deyim kamu yönetimide okumak istediğim bölümler arasında ama önceliğim hukuktu.Şimdi bir sene yeniden hazırlanıp hukuk için mi çalışayım yoksa dokuz eylül kamu yönetimine gidip çift anadal şansı varsa ondan faydalanıp hukukla çift anada yapmak isterim hazırlanırsam çok daha iyi bir yere gideceğimi umuyorum kitap filan bitirmeden girdim sınava şimdi ben ne yapıym.Dokz eylül kamu yönetimine gidip çift ana dal imkanı varsa onu mu yoksa 1 sene daha hazırlanıp direk hukuğa mı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem_sinel

Arkadaşlar bişey soracağım. Benim TM-1 puanım 315 sıralamam 117 bin küsür. Marmara Üniversitesi iktisat ikinci öğretim 310 puan ve 129 bin sıralama olarak yazıyor listede. Bu bölüme girebilir miyim ?

İşe yaramaz okul sakın yazma. Ben bir hata ettim kimse düşsün istemem o hataya. Vay be ben zamanında 29k sıralamayla girmiştim o bölüme
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.pera

istanbul dişte bir arkadaşım okuyor hiç memnun değil, marmara yaz

Tamam hocam teşekkürler önerin için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11099. oldum. antep tip ve tum disler geliyo ne onerirsiniz

• döküntü D kullanıcısına yanıt
    Anlamadım, Kıbrıs'taki üniversitelerin diplomalarını mı Türkiye'de kullanamıyoruz? Eğer kastettiğiniz buysa, yanlış anlamadıysam hayır öyle bir şey yok. Denklik olan üniversitelerde okuduğu sürece Türkiye'de Kıbrıs diplomasıyla rahat rahat mesleğini icra edebilir.
    Neyi kastediyorsunuz tam olarak?
    Çünkü benim tm3 sıralamam 31 bin ve ben Kıbrıs'taki birkaç iyi üniversitenin tam burslusunu yazacağım.
  • Tm3 siralamam 10 782 İstanbul hukuk 1. öğretim zorlayacak gibi görünüyor ama 2. öğretimde şansım var.fakat hukuk tm3 e geçtiği için ve kontejyanlar düşürüldüğü için siralamalar degisecekmis.Bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi İstanbul hukuk 2. öğretimin gelme durumu hakkinda?

• Arkadaşlar hukuk istiyodum ama çalışmadım tm3 te 65000 tm2 de 80000 deyim kamu yönetimide okumak istediğim bölümler arasında ama önceliğim hukuktu.Şimdi bir sene yeniden hazırlanıp hukuk için mi çalışayım yoksa dokuz eylül kamu yönetimine gidip çift anadal şansı varsa ondan faydalanıp hukukla çift anada yapmak isterim hazırlanırsam çok daha iyi bir yere gideceğimi umuyorum kitap filan bitirmeden girdim sınava şimdi ben ne yapıym.Dokz eylül kamu yönetimine gidip çift ana dal imkanı varsa onu mu yoksa 1 sene daha hazırlanıp direk hukuğa mı ??
  • arkadaşlar bir yardımcı olun aldığım puan aşağıda aklımda hiçbir şey yok sadece öğretmen olmak istemiyorum ne önerirsiniz bu puanlarla

2015 EK TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI.(2017 de güncellenecek konu)

bu arada sol taraftaki tabloyu mu dikkate alıcaz sağ taraftaki mi galiba başında ''y'' harfi olanlar okul puanı eklenmıs nihai sıralamalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a339573 -- 1 Temmuz 2015; 17:25:20 >
  • Arkadaşlar 23bine hangi hukuklar gelir ?
  • beyler sizce Beykent makine mühendisliği yazılır mı yoksa devlette çevre mühendisliğine veya onun puan seviyesindeki bölümlere gidicem yani buraya para vermeye değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jillvalentin

ibretlik kırık obp puanı

Aynen kardesm yalnız değilsin ben de ne yapcağımı şaşırdım tutan bölümler de gitti mezuna kaldık bu yıl ama geçen senenin aynı sıralama oldu obp yüzünden 50 bin kişi ne demek yaw 20 - 30 bin en fazla geçer dediydim yuh herkesin mi obp si yüksek 1 yıl daha evde bekleyemem %50 li bursluya giderim hem okul hem işte çalışır parayı çıkarmaya çalışacam yoksa evde kalırsam kafayı yerim sen ne yapacan kardesm bu puanla hedefin tutuyor mu ?

• Arkadaşlar LYS 5 girdim sadece, Dil-1 puanım 406, sıralamam 7368. Atılım %100 İDE bölümünün sıralaması 8000'lerde ama kontenjanı 5 kişilik. Bir hafta sonraki güncel sıralama da buna yakın bir şey olursa buraya girebilme şansım nedir?
  • Beyler tm3 41k nereler yazilir psikoloji icin

• anodynum A kullanıcısına yanıt
    eğer tıp İSTİYORSAN nerde olduğu önemli değil tıp yaz kesinlikle
  • 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.