Şimdi Ara

2015 EK TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI.(2017 de güncellenecek konu) (245. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.218
Cevap
111
Favori
224.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hep puanından geride hem de 25 kişi kontenjan artırmış, kesin gibi gözüküyor :)
  • Merhaba istedigim bölüm 258 puanla 263 binde almış ben 260 puanla 268 bindeyim girebilme şansım nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi gordum kusura bakma. Tembel bi sayısalcıydım ben son seneye kadar

• Merhaba istedigim bölüm tm1 den 258 puanla 263 binde almış ben 260 puanla 268 bindeyim girebilme şansım nedir?

• Agü mü İstanbul üni mi?
    Agü 450 iü 400 puandan alıyor

• arkadaşlar dil 1 de ek puanlı 195. sıradayım.477 puan var.İngilizce öğretmenliği istiyorum bana üniversite önerebilir misiniz sıralamama uygun
  • Arkadaşlar Tm3 yerleştirme sırası 13.900 Marmara hukuk gelir mi?
  • gençler beni yanlış anlamayın ancak sıralamanızın, okuduğunuz ilin ilçenin üniversitenin önemi düşüktür. Önemsiz diyemem çünkü önemli olduğunu biliyorsunuz. Ancak asıl önemli olan şey gerçekten okuduğunuz bölümle olan bağlantınız. Eğer o bölümü sevmiyorsanız çaba göstermez boşuna ömrünüzün en güzel yıllarını harcamış olursunuz. Baskı altında kalıp istemediğiniz bölümleri yazmayın. İstediğiniz, gerçekten olmak istediğiniz kişi olun. Benim çok arkadaşım istemediği bölümleri puanı tutuyor diye yazıp heba oldu. siz aynı hatayı yapmayın.
  • üniversiteler bu sene için yeni puanlarını açıklıyacaklar mı ? yoksa internete yazıdıgmız zaman çıkan puanlar bu sene için geçer limi ?
  • ıstanbul 1. ogretım ımkansıza yakın .Marmara 1. ogretım tutma olasılıgı yuksek.marmara ve ıstanbulun cıddı kontenjanı dustu bana kalırsa her ıkısının de sıralaması cıddı oranda yukselecek, tm3e gecmesı sıralamayı pek etkılemez bana kalırsa.
  • Vakıf okullarında misal rts okuyup işletmeye kurum içi geçiş yapabilme olanağı var mı ?
  • Gençler hukuk için ne yapacağız kılavuzda bir şey yazdığı yok?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cod55 kullanıcısına yanıt
    Marmara 1.ogretım cok zor.(kontenjanı cıddı oranda dustu500 den 400 e)marmara 2. ogretım gelır dıye tahmın edıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomysawyer

quote:

Orijinalden alıntı: Dixon_

arkadaşlar benim mf 3 ve mf 4 sıralamam 50 bin hangi bolumleri hangi üniversiteleri tercih edebilirim?kafayı yiyeceğim mezuna kalmayı bile düşünüyorum

googleye hangi bölüm istiyorsan

örneğin
    bilgisayar mühendisliği taban puanları yaz 2014 (2015 le kontejan farkı olabilir ve bir kaç puan) bak sonra ösym nin sitesinde tercih klavuzu var
    50 binsin ve mezunamı kalmayı düşünüyorsun

hocam düşünüyorum açıkçası bilmiyorum kafam çok karışık

• Bu da benim sonuç sdasdasdasdasda
     2015 EK TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI.(2017 de güncellenecek konu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: imam24

üniversiteler bu sene için yeni puanlarını açıklıyacaklar mı ? yoksa internete yazıdıgmız zaman çıkan puanlar bu sene için geçer limi ?

Geçerli değil yeni puanlar açıklanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rzgrklc

quote:

üniversiteler bu sene için yeni puanlarını açıklıyacaklar mı ? yoksa internete yazıdıgmız zaman çıkan puanlar bu sene için geçer limi ?

ösym tercih klavuzunda yazmıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomysawyer

quote:

Orijinalden alıntı: Rzgrklc

quote:

ösym tercih klavuzunda yazmıyor mu

Klavuzda var hukukta birşey yazmıyor ama nasıl olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: döküntü

quote:

Orijinalden alıntı: barancilo

hali hazırda bir devlet üniversitesinde okuyorum, özel hukuk için tekrar sınava girdim.
    tm3 400k sıralama yaptım özel hukukları yazmayı düşünüyorum, 150k sınırlaması kafamı kurcalıyor. kıbrıs'ı falan yazabilir miyim ?

Yazamazsın. Yazdın diyelim okusan da Türkiye'de o diplomayı kullanamazsın.

bu konudaki bilgiler çok muğlak neye dayanarak türkiye'de o diplomayı kullanamam biraz açar mısınız ? teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.