Şimdi Ara

2015 Cla 200 Lpg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Cla 200 2015 Model makyajlı araca lpg taktırmayı düşündüm, fakat sahibinden de baktığımda hiç lpg li cla göremedim. Bilgisayar ekranında 12-13 litrenn altında seyredemiyorum klima açık normal seyir halindeyken. Uzun yolda da 8 litrenin altına indiremedim. Daha önce taktıran var mı ? Önerileriniz nedir acaba ?

• Sat o zaman arabayı lpg taktırmak da neymiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıp doğan 1.6 ie alın.CLA ve LPG
  • Adam “taktırayım mı?” diye sormamış. Mercedeslerin 1,6 turbo motorları lpg ye uygun değil pek karma sistemler var %20 benzib %80 lpg gibi. Sıvı sistem uygulamasına denk gelmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lpg li olarak satılık yoksa takılmıyor demektir. Uysa illa ki biri taktırırdı, ilanlar arasında da olurdu. Turbo motorlara genelde Lpg uymuyor.

Derken bir tane ilan gördüm. Km de 25 kuruş yakıyor, 9 bin liraya taktırdım Lpg yi diyor. Buyurunhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-amg-pert-kayitli-tertemiz-aile-araci-memurdan-ilk-gelen-alir-599397666/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToggT12x -- 27 Ağustos 2018; 2:7:1 >
  • Tfsi lpg li araç sahibiyim. Her araca lpg takılır. Bahsettiğiniz araca sıvı veya karma sistem takılır. Benimkinde karma sistem takılı. Beyindeki enjeksiyon sürelerine bakılırsa %12.5 surekli benzin tüketimi var. Pratikte uzun yolda 1000 km de 30 TL lik falan benzin tüketiyor. (2 hafta önce Edirneden Konyaya geldim) Bunun yanında 9lt /100 km de lpg tüketiyor. Şehir içinde pek ölçüm yapılamıyor. Eğer kısa mesafe gidiyorsanız çoğunlukla benzin yakarsınız. Uzadıkça şehir dışına yaklaşır. Şehir içinde özellikle kısa mesafede benim araç 10-11 lt yakıyor. Isınmadan lpg ye geçmediğinden bunu çoğunlukla benzin olarak hesap etmekte fayda var.

• taktırsanız da başınıza bela. sizin araç 1.5 turbo benzinli 156 Hp bir makina. bir kere bunun kitleri bile diğer kitlere nazaran 3-4 kat daha pahalı. bir de tasarruf oranı diğer atmosferik lpg li araçlara göre daha düşük, benzin de kullandığınız için.

ben olsam hazır sıfır veya 2. el lpg takılmış turbo benzinli bir araç alırdım. ama kendim takmazdım. çünkü amorti ettirmesi sıkıntılı olacak. o yüzden ya mersedesimi bu şekilde kullanırdım veya mersesimi çok seviyorum ama bu benzin fiyatları canıma tak etti, ocağıma incir ağacı dikti der, fabrika lpg çıkışlı yeni kasa honda civic alırdım.

karar sizin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.