Şimdi Ara

2015-2016 STSL Hasan Doğan Sezonu 27. Hafta Kasımpaşa- Beşiktaş 4 Nisan 2016 (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
0
Favori
9.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki takım böyle olduğu sürece biz bir takım maç yaptıktan sonra diğerini şampiyon ilan etmeye devam ederiz.
  • FENERE 4. YILDIZI TAKTIRMAYACAĞIZ
  • Kasımpaşa çirkeflikte sınır tanımadı sanki düşman ülkenin takımıyla oynuyor adamlar.Neyse ikinci yarıyı izledim sadece genel olarak takım iyi pas yapıyor iyi top çeviriyor ama bitiricilik yok.Gomez top ezdiriyor kontrolde zorlanıyor yine her zaman ki gibi aldığımız forvet lig bitmesine yaklaştıkça düşüyor formdan.Çok iyi bir fırsatı tepti umarım başka fırsatlar tepmeyiz.
  • Vitor Pereira bizi şampiyon yapamaz ama Bjk yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Schuey

Şimdi seviniyoruz falan ama başımızda vitor çapsızı olduğu aklıma gelince hüzne gark oluyorum, üzülmeyin gençler bu çingenenin sayesinde yine şampiyon olursunuz.

Bjk'de Şenol var
  • Fikret Orman'da, Ş.Güneş de şampiyonluğa inanmıyorlardı aslında daha doğrusu böyle bir hedef yoktu. Tek amaç stadı biran önce bitirmekti. Stad bitti ama şampiyonluk da başka baharlara kaldı. Yönetimin devre arasında yaptığı transfer hataları Beşiktaş'ın sonunu hazırladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuteKavun

Bu kadar korkmayın bizden ya, kıyamıyorum sonra size benn uyuyuyuyuyu yerim seniiii.

sizdenmi hani şu bragadan hani şu köy takımından 4 yiyip sonra ama hakom yakto ıngaaaaaaaaaaaaaaaaaa ıngaaaaaaaaaaaaaaa diye ağlayanlardanmı korkacak kartal

• Bu mesaja eklenen görseller:

2015-2016 STSL Hasan Doğan Sezonu 27. Hafta Kasımpaşa- Beşiktaş 4 Nisan 2016

• kazanmamız şarttı bu maçı kazanamadık çok büyük darbeydi ikili averajda önde fener ama yine puan kayıpları olacaktır. kötü olan fener moral kazandı
  • MuahahahahhajajahahahahjsjsjsjsjajahajajajhahshahshahajshsjjsjdkdjsjsjshahahhahahahahahsjjdjdjdjsjdjsjOopoopoeıdj€^{+£.€.+u72828:8)6&-'m₺/₺/'aiş@krkennaşalans bahansjahhajajanajajajjHahahha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ADAMSIN RIZA....

HAFTAYA AYKUT'UNDA ADAMLIĞINI GÖRÜCEZ HEP BERABER...
  • quote:

Orijinalden alıntı: abivos

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

Orijinalden alıntı: abivos

Konya fenere yatar gs de küme takımı gibi oynuyor zaten onlarda yenemez avantajı tamamiyle verdik fenerbahçeye

anlamadigim fb nin zor bir gs maci var, derbiler her zaman farkli olur. 3 puani aldik desek 63 63, averajla yine ondesiniz

2 li avareja bakılıyor canım benim puan puanada

tesekkur ederim canim benim bilgilendirdigin icin :)

@mu5tafa sizede tesekkurler hocam
  • rider30 kullanıcısına yanıt
    Abicim Ersan kendi gitmek istedi. Eğer takımda kalsa ne kadar verimli olurdu? Burak Yılmaz'da kendi gitmek istedi. He dersen ki bula bula Marceloyuy mu buldun o konuda haklısın.
  • yalnız şu gomeze iyice ayar olmaya başladım kaç haftadır oynamıyor adam gibi takım şampiyon olacak mıy mıy bir haller senin nazını mı çekecek lan bu takım. bizim poldi de böyle. kesin euro 2016'yı düşünüyorlar ondan böyle emenikolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umix353

quote:

Şimdi seviniyoruz falan ama başımızda vitor çapsızı olduğu aklıma gelince hüzne gark oluyorum, üzülmeyin gençler bu çingenenin sayesinde yine şampiyon olursunuz.

Bjk'de Şenol var

Şenol vitor'u 5'e katlar, kariyeri katar süper ligi olan adamdan bu kadar olur işte.

• quote:

Yok hacı siz şampiyon olursunuz gibi bu sene. Bizim takımın kısmeti bağlanmış, mısır firavun büyüsü falan yapmışlar, ne bileyim yuvarlak masa rahipleri lanetlemişler bir şeyler var takımın üstünde resmen.
  • eee ne demişler gülme komşuna gelir başına

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

Kasımpaşa çirkeflikte sınır tanımadı sanki düşman ülkenin takımıyla oynuyor adamlar.Neyse ikinci yarıyı izledim sadece genel olarak takım iyi pas yapıyor iyi top çeviriyor ama bitiricilik yok.Gomez top ezdiriyor kontrolde zorlanıyor yine her zaman ki gibi aldığımız forvet lig bitmesine yaklaştıkça düşüyor formdan.Çok iyi bir fırsatı tepti umarım başka fırsatlar tepmeyiz.

Böyle bir defansla sence şampiyon olunur mu. Ersanı sattın şampiyonlığu sattın bu iş bitmiştir. Hadi diyorum bu maç puan kaybettik önümüzdeki zorlu maçlara bakıyorum bu defansla mümkün değil. Bunu herzaman söylüyorum biz eğer maç kazanacaksak minimum 2 gol atmalıyız yoksa ya yeniliriz ya berabere kalırız. Bu takım böyle.
  • Bu dramdır

2015-2016 STSL Hasan Doğan Sezonu 27. Hafta Kasımpaşa- Beşiktaş 4 Nisan 2016

• quote:

Orijinalden alıntı: UnluckyPsycho

Fenerbahce "bjk şampiyon ol"
    Beşiktaş "kalsın canım sen ol"

2 takımdanda bu futbolla cacık olmaz karambole birisi şampiyon olucak işte...
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.