Şimdi Ara

2015-2016 Mini Countryman S all 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba , ailemizin en kucuk uyesine ( kız kardesim) Mini Countryman S all4 almayı dusnuyoruz Mini hayalleri cok eskilere dayanmakta. 2015-2016 dusuk km li max.40.000 tercihen 20.000 civari jungle green denen renk bakıyoruz. Kullanıcı arkadaslar tavsiye eder mi? 190 bg 4x4 diyor ama ben bu aracların 4x4 lerine pek itibar etmiyorum acıkcası. 2017 modelleri 136 beygire dusmus onden cekis yapmıslar. Her ne kadar ben subaru XV almak istesemde Mini'nin teknik verileri de Xv nin cok usutunde. Siz ne dersiniz.? butce cok temiz olması kosuluyla maksimum 130bin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 130 bine 14-15 model bulmak imkansız bir de düşük km. Bütçeyi arttırın. 136 hp olan model SUV araca göre çok yetersiz. Almışken en dolusunu almak daha iyidir. Sürüş keyfiniz de buna göre yüksek olur.

Rengi çok hoş benim de gönlüm kırmızıdan yana JohnCooper versiyonunu kullandım. Jantları iç döşemesi şeritleri her şeyiyle çok farklı ve tarz bir araç.

Yerinizde olsam bütçeyi arttırır en güzelini alırdım. X6 M50D xDrive kullanıyorum asıl SUV ve 4 çekişin gücü turbo ile birleşince her şey çok daha güzel oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zx6r kullanıcısına yanıt
    Cevabınız icin tesekkurler JC versiyonu 240 hp civarı sanırım o tam bir canavar. Oldukca sert oldugunu soyluyorlar bu Countrymanlerin siz asırı bir sertlik hissetmismiydiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaker_

Cevabınız icin tesekkurler JC versiyonu 240 hp civarı sanırım o tam bir canavar. Oldukca sert oldugunu soyluyorlar bu Countrymanlerin siz asırı bir sertlik hissetmismiydiniz?

SUV a duyarlı birisi olarak aşırı sertlik hissetmedim. Tabi kullanım şekline göre değişir. Borusan da test sürüşüne çıkın. Öyle karar verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DS 7 SUV 2017
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.