Şimdi Ara

2015-2016 KYK Yurt Sonuçları [AÇIKLANDI] (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.647
Cevap
21
Favori
53.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın okul açılıyor kalacak yerim yok abi lanet olası binaya okulun öğrenci sayısı kadar yatak yapsa bu devlet batacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bttercold

Yarın okul açılıyor kalacak yerim yok abi lanet olası binaya okulun öğrenci sayısı kadar yatak yapsa bu devlet batacak mı?

Misafir olarak kalmayi denediniz mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SinirBozan

quote:

Yarın okul açılıyor kalacak yerim yok abi lanet olası binaya okulun öğrenci sayısı kadar yatak yapsa bu devlet batacak mı?

Hocam onun hakkında bilgim yok idare baya yoğun. Kusura bakma cevap verdim sanıyordum unutmuşum

• quote:

Orijinalden alıntı: srenkenstein

quote:

quote:

Hocam onun hakkında bilgim yok idare baya yoğun. Kusura bakma cevap verdim sanıyordum unutmuşum

Yarin misafir ogrenci olarak zorlayacagim.. Ildeki herhangi bi kykya gitsem olur mu sizce

• Kyk çok güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarın açıklanmazsa başımı keserim otelde kalmak istemiyorum.
  • quote:

quote:

Kardeşim ben de öle deneyeceğim şimdi dersim 10:50 de başlayacak ondan önce kyk müdürü ile konuşmaya gideceğiz babamla olmazsa ilk 1 hafta otobüsle gideceğim yol parası 30 tl 1,5 saat yol(şehir içi hariç) ki Çarşamba sabah 9 da dersim var ona hayatta yetişemem bakalım nasıl olacak şu bir aydır stresten 1 yaş atmışımdır.

• quote:

quote:

quote:

Kardeşim ben de öle deneyeceğim şimdi dersim 10:50 de başlayacak ondan önce kyk müdürü ile konuşmaya gideceğiz babamla olmazsa ilk 1 hafta otobüsle gideceğim yol parası 30 tl 1,5 saat yol(şehir içi hariç) ki Çarşamba sabah 9 da dersim var ona hayatta yetişemem bakalım nasıl olacak şu bir aydır stresten 1 yaş atmışımdır.

Ayni durum bende var kardesim mudurle konusmaya gitcem simdi. Baya acindircam. Gercekten de o haldeyim kalacak yerim yok...

• Abi site açılmıyor şimdi de ya. Bıktım bu devletin bürokrasilerinden. Belli bi sayıya kadar al herkesi işte. Kiminin sıralamasını 2 3 kişi oynatıp kimini aynı sırada bırakıp ne halt etmeye çalışıyor bu adamlar.
  • sayfa yenilenmiyo

• 9. Yedekteydim bugun aciklanir diye beklim dedim site acilmiyor beyler.yurda da gitmedim zaten 3 saatlik yol.aricam simdi bakalim ne diyorlar.

• E devletten baktığımda yurt çıkmış gözüküyor nasıl kayıt olcam kyk ziraat sitesinde bişey çıkmıyor ücretle ilgili
  • batuhan815 B kullanıcısına yanıt
    1.sınıf mısın? Yoksa yatay geçiş falan mı

• 1.sınıf bu sene yeni başlıcam yatay geçişte farklımı oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan815 -- 28 Eylül 2015; 10:56:14 >
  • batuhan815 B kullanıcısına yanıt
    Evet farklı oluyor

• E devletten bakabiliyoruz sanirim yurtlara.hala yedek yaziyor.

• açıklandı 74 > 59 kardeşimin sırası
  • Açıklandı. Yahu 68.yedektim istanbulda, 69 olmuşum. Nasıl bi kafa bu allaşkına :D

• 9.yedektim 5 olmuşum ya.bu aksama kadar düsermi ?

• Yurda kaydolmayacagim ama gecen hafta 88. yedekteydim simdi 91 olmusum ahahaha saka gibi (İstanbul)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 28 Eylül 2015; 12:01:24 >
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.