Şimdi Ara

2014 Yılında COVID salgını için mont üretmişler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Okuduğum bölüm gereği salgın konusunda yaptığım bir araştırma esnasında aşağıdaki ürünü buldum. 2014 yılında sanırım bir ingiiz şirket pandemide kullanılmak üzere mont üretmiş. Panddemi başladığından bugüne devamlı yapılan uyarılardan ağız kapatma, ellerin hijyenine dikkat etme, sağa sola dokunmama vs vs gibi herşey düşünülmüş. Sizce böyle ürünler kullanılmalı mı ? Yararı oluır mu ?  

https://www.dailymail.co.uk/femail/article-2563129/Never-catch-cold-Subway-New-antibacterial-clothing-line-protects-wearers-germs-daily-commute.html

• değmez korona havada kalıyor gözü giriyor hem kulağı giriyor, bu montlar mizofobi olanlar için iyi.

Orijinalden alıntı: Bakaaaa

değmez korona havada kalıyor gözü giriyor hem kulağı giriyor, bu montlar mizofobi olanlar için iyi.

Bu döviz kuru vs ile giderse zaten gelse de birçok kişi satın alamaz. Ama günlük kullanılan kartları vs her seferinde cepten cıkartmamak için koluna şeffaf yerler vs yapmıslar. Mantıklı düşünmüşler bence. Ben de katılıyorum sana biraz abartı olduğu konusunda  

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.