Şimdi Ara

2014 ygs türkçe dil bilgisi soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
3
Favori
1.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar netten araştırdım 2014 ygs türkçe dil bilgisi sorularını bulamadım. Bulabilen varsa veya kendisinde linki falan olan varsa yazarsa çok iyi olur. ösym sadece 1 tane dil bilgisi sorusunu yayınlamış geçen sene.

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolaydı

• Bi bunlara bak doğruluğunu bilmiyorum ama elimde bunlar var..

• mustafa.1446 M kullanıcısına yanıt
    bazılarını hayal meyal hatırlıyorum ama hepsi geçen senenin değil. akıllı adam olması lazım bendede var derleme yapmışlar ama güzel yani bu sorularda
  • quote:

Orijinalden alıntı: PEDERR AMCA

bazılarını hayal meyal hatırlıyorum ama hepsi geçen senenin değil. akıllı adam olması lazım bendede var derleme yapmışlar ama güzel yani bu sorularda

Bu yayının diğer çıkmış soruları var mı yoksa sadece türkçe için mi basım yapmışlar? Ben bunu netten buldum o yüzden bilmiyorum fen sosyal basımını yapmışlar mı ?
  • mustafa.1446 M kullanıcısına yanıt
    http://www.akilliadam.com.tr/yayinlar/1/1/son-49-yil-cikmis-sorular.aspx şimdi baktım var gözüküyor ama türkçeside iyi seçkin sorular içeriyor tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Türkçe deneme önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PEDERR AMCA kullanıcısına yanıt
    tamam teşekkürler...
  • Bugün kitapçıda gördüm bu kitabı. Matematik soruları herkeste bulunan sorulardan farklıydı. Ama yine de bazı sorular aynıydı. Acaba adamlar bazı sorular yerine kendi sorularını mı koydular

• Arkadaşlar ÖSYM bildiğiniz gibi soruları açıklamadı, bu durumda yapılacak tek şey hocaların sınava girip soruları ezberleyerek bir kısmını yayınlanmasaydı keza bu Matematik ve Geometri için yapıldı. Ancak Türkçe için yapılması imkansız, nasıl bir insan Türkçe sorusu ezberleyip yayınlar.. O yüzden piyasadaki 2014 YGS Türkçe sorularına itibar etmemenizi öneririm ancak çözün zarar gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren1905tr

Arkadaşlar ÖSYM bildiğiniz gibi soruları açıklamadı, bu durumda yapılacak tek şey hocaların sınava girip soruları ezberleyerek bir kısmını yayınlanmasaydı keza bu Matematik ve Geometri için yapıldı. Ancak Türkçe için yapılması imkansız, nasıl bir insan Türkçe sorusu ezberleyip yayınlar.. O yüzden piyasadaki 2014 YGS Türkçe sorularına itibar etmemenizi öneririm ancak çözün zarar gelmez.

elbette paragraf sorularını akılda tutmak imkansız ama dil bilgisi soruları tutulabilir. Albümle gönderen arkadaşın kaynağı bana gerçekçi gelmedi o kadar paragrafı akılda tutmak şıklarla birlikte çok ama çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saymin123 -- 21 Şubat 2015; 16:25:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.