Bildirim
2014 YGS Sonuçları açıklandı. Sonuçlar SS lütfen :) (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
154 k allah kahretsin 15 k ya çekebilir miyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDroid -- 22 Temmuz 2014; 16:49:28 > -
-
-
-
Ygs 5 356 67 k
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
-
Benim hedef Bilkent EE şansım nasıl beyler?
-
Beklediğimden çok daha iyi geldi sonucum. Türkçe 2-3 yanlış, sosyal 10'dan fazla yanlış, matematikten 3-4 yanlış ve fenden 10 yanlış hesaplıyordum. YGS-3 puanım 442, sıralamam 3284. Boğaziçi İktisat bırakan biri olarak hedefim ODTÜ İngilizce Öğretmenliği, belki Boğaziçi'nde de aynı bölümü yazabilirim. Ama kazanamama ihtimalim yüksek okul puanım düşük olduğu için.
-
baya baya ilk 10 bini doldurmuşuz, ben de dersanede baktım ygs-1 4147. oldum fakat şimdi açılmıyor açılırsa atayım -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Mysterious
quote:
Orijinalden alıntı: GoblinSatack
quote:
Orijinalden alıntı: harunyasr
Allah'ıma şükürler olsun beklediğimden iyi geldi.
Helal olsun abi nasil bukadar iyi yapiosun kac saat calisiyodun gunde
Senin puan yarıya inmiyor mu? Geçen sene kazanmıştın diye hatırlıyorum.
Kaldım :) Yerleştirilemedik :D
-
Helal olsun lan size. Guru duydum çevremde millet barjla boğuşuyor Dh zehir gibi maşallah. Akıllı akıllı çalışmaya devam bozmayın -
ULAN SEVİNÇTEN HAVAYA UÇUYORUM İLK 100'DEYİM RESMEN !!!!!!!!!!ALKSHDKJAHSDKHAJSDKJASD
TÜRKÇEDEN CİDDİ ŞEKİLDE 5Y FALAN BEKLİYODUM. FENDEN DE 5-6Y ÇIKAR DİYODUM. MATEMATİĞİ FULLEMEK İMKANSIZ DEĞİLDİ FAKAT İLLA Kİ DİKKATSİZLİKTEN 1-2 SORU GİTMİŞTİR DİYODUM. FAKAT İŞTE SONUÇ BURDA, ŞU AN KENDİMDE DEĞİLİM BEYLER TUTMAYIN BENİ
-
quote:
Orijinalden alıntı: Blackwater
ULAN SEVİNÇTEN HAVAYA UÇUYORUM İLK 100'DEYİM RESMEN !!!!!!!!!!ALKSHDKJAHSDKHAJSDKJASD
TÜRKÇEDEN CİDDİ ŞEKİLDE 5Y FALAN BEKLİYODUM. FENDEN DE 5-6Y ÇIKAR DİYODUM. MATEMATİĞİ FULLEMEK İMKANSIZ DEĞİLDİ FAKAT İLLA Kİ DİKKATSİZLİKTEN 1-2 SORU GİTMİŞTİR DİYODUM. FAKAT İŞTE SONUÇ BURDA, ŞU AN KENDİMDE DEĞİLİM BEYLER TUTMAYIN BENİ
aferin evlat,tebrikler
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X