Şimdi Ara

'2014 YGS-LYS' Hakkında Her Şey *Ana Konu* //YENİLENDİ// (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.056
Cevap
83
Favori
117.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tercihler lys'den sonra mı yapılacak? açıköğretim için de mi o zaman yapılacak?
  • 11. Sınıf düz lisedeyim. Eşit ağırlık bölümündeyim. Matematik,geometri,Türkçe diş bilgisi çoğu dersden alt yapım yok. Planlarıma göre 11,i çalışarak geçirecektim ama tembelliğimi yenemedim. Artık şimdiden çalışsamda seneye kadar hangi dersi halledebilirimki. Moralim bozuk beyler. Ailem ilgisiz benle. Dershane,özel ders imkanımda yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende üniversiteyi dondurup tekrar 2014 ygs lys hazırlanma ihtimalim var 2013 ygs 70 80 net arası bişey geldi 2014te 110 120lere çıkabilcezmi bakalım
    yazın 3 ay ygs+lys gitmeyi planlıyorum geometrim tam anlamıyla sıfır
  • geçen sene bu zamanlarda fem mat 1 konu özetliyi bitirmiştim, 12.sınıfta yüzüne bakmadım bu kitap sayesinde

mat 1'i şimdiden halledin siz de.. seneye çok zaman alıyor yoksa..

ygs mat 38/2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 3 Nisan 2013; 15:27:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkan85

Arkadaşlar malesef mezuna kaldım. 2014 ygs için hazırlanıyorum. Şimdi ben size kafamdaki planı anlatayım sizde eksik olduğum yönleri söyleyin.ben günde 10 saat çalışan bir adamım.hedef ankara hukuk.şimdi derslerdeki genel durumu izah edeyim size, türkçede hız dışında sıkıntı yok.mat-1 de iyiyim 29 d 1y vardı.geometri 0,tarih ve felsefe iyi,coğrafyada ise insan içine çıkabiliyorum,fen ise 0 , bu arada tmciyim.mat-2 de trigonometri türev integral hariç sıkıntı yok.
    Şimdi planım şu yaz aylarında 3 ay boyunca güvenderin ygs soru bankalarının hepsini bitirmek yani fen ve geometriyi düzene koymak doğerlerindede pratik yapma,ekimin başındada ygs bireyin soru bankalarını alıp (birey b mat hariç çünkü bu sene çözdüm) aralığın başında bitirmek.sonra bir ay boyunca güvender,fem yaprak testleri ve yine fem,güvender,birey bölüm denemeleri. Sonra ocak ayı boyunca final mat-türkçe,fdd mat,tekinay fizik,doğu ateş coğrafya gibi soru bankalarını bitirmek.şubat ayında ise final ve fdd bölüm denemeleri ve denemeler,martta ise çıkmış sorular ve deneme. Benim ygs adına planım bu lys hakkında ise tavsiyelerinizi istiyorum.

Sizce günde 10 saat çalışmayla(haftada 1 gün izin günü olacak)
    Türkçe:35+
    Fen 35+
    sosyal:35+
    Matematik:35+ gelirmi ......lütfen yardımcı olun
    Bu arada körfez tv geo.etri nasıl

Yardım edecek yokmu....

• Bende yerimi alayım Hedef ODTÜ uzay ve havacılık
  • Yer alalım
    İTÜ - Elektrik (ing.)
  • arkadaşlar ygs için fizik ve kimya soru bankası önerebilir misiniz?
    sınava uygun,kaliteli yayınlar?
  • 2014 Bilkent Üniversitesi Mütercim-Tercümanlık (tam burslu) yazacak sonuçlarda inşallah.
  • Arkadaşlar malesef mezuna kaldım. 2014 ygs için hazırlanıyorum. Şimdi ben size kafamdaki planı anlatayım sizde eksik olduğum yönleri söyleyin.ben günde 10 saat çalışan bir adamım.hedef ankara hukuk.şimdi derslerdeki genel durumu izah edeyim size, türkçede hız dışında sıkıntı yok.mat-1 de iyiyim 29 d 1y vardı.geometri 0,tarih ve felsefe iyi,coğrafyada ise insan içine çıkabiliyorum,fen ise 0 , bu arada tmciyim.mat-2 de trigonometri türev integral hariç sıkıntı yok.
    Şimdi planım şu yaz aylarında 3 ay boyunca güvenderin ygs soru bankalarının hepsini bitirmek yani fen ve geometriyi düzene koymak doğerlerindede pratik yapma,ekimin başındada ygs bireyin soru bankalarını alıp (birey b mat hariç çünkü bu sene çözdüm) aralığın başında bitirmek.sonra bir ay boyunca güvender,fem yaprak testleri ve yine fem,güvender,birey bölüm denemeleri. Sonra ocak ayı boyunca final mat-türkçe,fdd mat,tekinay fizik,doğu ateş coğrafya gibi soru bankalarını bitirmek.şubat ayında ise final ve fdd bölüm denemeleri ve denemeler,martta ise çıkmış sorular ve deneme. Benim ygs adına planım bu lys hakkında ise tavsiyelerinizi istiyorum.

Fen 35+

• Benide yazın.suan lise 3.googleda 2014 ygsnin ne zaman oldugunu araştırırken konuyu gördüm.kasimda falan diyorlar ama bilmiyorum.

Kaynak konusunda sorularınızı bana sorabilirsiniz.hangi kaynak nedir ne değildir hangi derste hangisi iyidir 3 yıldır içli dışlı ola ola çok iyi biliyorum.

Şu kim nereyi istiyor tablo şeklinde iyi olabilir aslında.benim tek hedefim var.bilkent elektrik elektronik başka bir yer yazmayacağım tercih kağıdına.oranında tam burslusu çok zor ilk 550 alıyor.o yüzden yarı burslusunu hedefliyorum.ilk 7800 alıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: AvisEverhard

arkadaşlar ygs için fizik ve kimya soru bankası önerebilir misiniz?

Palme ygs-Lys kimya ve fizik soru bankası iyidir ayrıca ekip yayınlarını bir araştır derim bütün soruların çözümlerinin olduğunu söylüyor arkadaslar

• 2014 icin bende ilerleyen zamanlarda calismalara baslayacagim yani sira dershane arayisi icerisindeyim. Hedef isletme ( ingilizce ) Marmara univ bakalim artik muhim olan belirli bir puan statusunu ulasmak sonrasinda karar veririz daha detayli :)

Su yaz tatiline kadar hem okula giderken hemde evde sozelimi gelistirebilecegim
    Turkce - edebiyat - cografya - Tarih konularina calisabilecegim kitap onerilerinizi bekliyorum. Su bos zamanlarimi iyi degerlendirmem lazim temeli saglam olusturabilecek turden olabilirse cok daha iyi olur ek olarak matematikde onerilede bulunursaniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosMos. -- 3 Nisan 2013; 21:45:21 >
  • quote:

Arkadaşlar malesef mezuna kaldım. 2014 ygs için hazırlanıyorum. Şimdi ben size kafamdaki planı anlatayım sizde eksik olduğum yönleri söyleyin.ben günde 10 saat çalışan bir adamım.hedef ankara hukuk.şimdi derslerdeki genel durumu izah edeyim size, türkçede hız dışında sıkıntı yok.mat-1 de iyiyim 29 d 1y vardı.geometri 0,tarih ve felsefe iyi,coğrafyada ise insan içine çıkabiliyorum,fen ise 0 , bu arada tmciyim.mat-2 de trigonometri türev integral hariç sıkıntı yok.

Fen 35+

Günlük 10 saat çalışacaksan sayısala geç ilk 1000e girersin

• quote:

Orijinalden alıntı: AudreyTautou

geçen sene bu zamanlarda fem mat 1 konu özetliyi bitirmiştim, 12.sınıfta yüzüne bakmadım bu kitap sayesinde

ygs mat 38/2

Konu özetliden 10 konu bitti hocam yavaş yavaş gidiyorum 11.sınıfım . Hep tek başıma çözdüm. Sizce devam edeyimmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Xean

quote:

Orijinalden alıntı: AvisEverhard

arkadaşlar ygs için fizik ve kimya soru bankası önerebilir misiniz?

Palme ygs-Lys kimya ve fizik soru bankası iyidir ayrıca ekip yayınlarını bir araştır derim bütün soruların çözümlerinin olduğunu söylüyor arkadaslar

ygs-lys kitapları ayrı mı palme yayınlarının?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

quote:

Orijinalden alıntı: AudreyTautou

geçen sene bu zamanlarda fem mat 1 konu özetliyi bitirmiştim, 12.sınıfta yüzüne bakmadım bu kitap sayesinde

ygs mat 38/2

Konu özetliden 10 konu bitti hocam yavaş yavaş gidiyorum 11.sınıfım . Hep tek başıma çözdüm. Sizce devam edeyimmi?

ben de tek başıma çözdüm, yapamadıklarımı bu sene içinde yaptım.. yine yapamadıklarım kaldı ama cok zor olan cıkmıycak sorulardı zaten
  • Dogru yere mi actim bilemem ama istanbulda oturan ve surekli kitap alicak imkani olmayan arkadaslara minik bi katkim olsun istedim.
    Elimde 8-10 kitap var asagida sayicam ne durumda olduklarini. Elden alabilecek ya da kargo parasini kendi karsilama kosuluyla kargoyla alabilecek arkadaslara bu kitaplari bedava dagitmak isterim.
    Hedef yayinlari- tarih ygs lys konu anlatimli (1 minik test cozulu)
    Fem Simetri- tarih ygs lys konu anlatimli (2 kitap ucte biri cozulmus)
    FDD yayinlari- ygs fizik konu anlatimli (tertemiz vallahi)
    Fem simetri- ygs kimya (ilk 2 konuyu beceriksizce cozmusum)
    EDAM kimya ygs/lys konu anlatimli kitap(cik)
    FEM 5 hamlede ygs (ilk hamleden 3 test cozmusum)
    FINAL 2012'nin dergi eki olan ygs fen soru bankasi (tertemiz)
    Ugur dil ve anlatim konu anlatimli (temiz)
    Ugur felsefe ygs konu anlatimli (temiz)
    FEM KAPSUL ygs fen deneme kitabi (temiz)
    Final ygs turkce deneme kitabi (30 denemeden 3 deneme cözulmus)
    BIREY ygs sosyal deneme kitabi (25 denemeden 2si cozulmus)

Kitaplarin hepsi 2012-2013 basim.
    Ilginizi ceker mi bilmiyorum. Kadikoy'de oturuyorum isteyen pm atip kitaplara talip olabilir. Yalniz dedigim gibi iyi niyetle yaptigim bu seyde sizden de bunu suistimal etmemenizi bekliyorum. Umarim minik bi katkim olur.
    Iyi calismalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xean

quote:

Fen 35+

Günlük 10 saat çalışacaksan sayısala geç ilk 1000e girersin

Çok rahat hocam ben 1 senedir bu tempodayım.hocam ben çocukluktan beri hakim olmak isterim o yüzden tm kasıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Banada yer açın hedef ilk 100
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.