Şimdi Ara

2014 YGS ciyim yol haritam doğru mu yoksa hata mı yapıyorum yardım LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar 12. Sınıfa geçtim seneye sınava gireceğim ve size programımı anlatmak-yardım ve tavsiye almak istiyorum.
    Kabataslak netlerimi yaziyim.Sayısalcıyım
    Türkçe 35+
    Mat 35+
    Sos 28-35
    Fen 20-25(zamanında hiç dinlemedik böyle oldu)
    Suan günlük 1-2 saat kitap okuyorum ayrıca YGS fizik ve YGS-LYS biyoloji çalışıyorum. Günlük 5-6 saat oluyor genelde çalışmalarım.Bu program ile fizik-biyolojiyi halledeyim diyorum sonrasında ise kimyaya bakıcam.12. Sınıfa hiç başlamadım.
    Sizce bu program doğru mu ? Yanlışını,hatalı yönlerini söylerseniz memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• NUDERA N kullanıcısına yanıt
    kimyada eksiğin varsa hemen başla çünkü çook konu var.
  • doğru işte kendin keşfediyorsun zaten zaman geçtikçe senin için en iyi olanı
  • Ygs kimyada mi lys kimyada mi ? Ayrıca onerebileceginiz kaynaklar nelerdir kimya için ?

• NUDERA N kullanıcısına yanıt
    seviyene göre hocalarından tavsiye al, YGS LYSnin temeli gibi bir şey sırayla git işte konulardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NUDERA

Ygs kimyada mi lys kimyada mi ? Ayrıca onerebileceginiz kaynaklar nelerdir kimya için ?

ygs kimya için palme ygs kimyayı çözmen yeterli yanlarını okuyarak, sırf ondan çalışıp fulleyebilirsin. ama lys için daha yoğun bir çalışma gerek
  • Ygs-lys kimyam çok zayıf hiçbir şey bilmiyorum palme ygs yi alırım lys için tavsiyen var mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ygs-lys kimyam çok zayıf hiçbir şey bilmiyorum palme ygs yi alırım lys için tavsiyen var mı ?

konu konu celal aydın fasiküllerini alıp çalışabilirsin konuyu güzel öğretirler ama çok kötüysen fem simetriden başla çıtayı sonra yükseltirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Bankamatik

doğru işte kendin keşfediyorsun zaten zaman geçtikçe senin için en iyi olanı

Ya bazı arkadaşlar yazın ygs sayısal çalışma sözelleri hallet diyorlar da o yüzden sordum

• quote:

quote:

Ya bazı arkadaşlar yazın ygs sayısal çalışma sözelleri hallet diyorlar da o yüzden sordum

pek bi önemi yok verimli çalışamıyosun zaten sene içinde hallediyosun çoğu şeyi. sosyal çalışma bence sınavdan önce 3-4 gün baktım 3 yanlış yaptım, yorum falan soruyoalr yapılıyo her türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Bankamatik -- 19 Temmuz 2013; 22:22:48 >
  • quote:

quote:

quote:

pek bi önemi yok verimli çalışamıyosun zaten sene içinde hallediyosun çoğu şeyi. sosyal çalışma bence sınavdan önce 3-4 gün baktım 3 yanlış yaptım, yorum falan soruyoalr yapılıyo her türlü

Açıkçası benim de sosyalim iyi ve fazla çalismayi dusunmuyorum sosyale,ancak fenler sikintida onlari halletmem lazim artik yapicaz bir sekilde

• Sayısalcı olarak Sosyal e vakit kaybetmeden nasıl çalışabiliriz 15-20 net civarı için ? Coğrafya da biraz tarihten pek birşey bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Sayısalcı olarak Sosyal e vakit kaybetmeden nasıl çalışabiliriz 15-20 net civarı için ? Coğrafya da biraz tarihten pek birşey bilmiyorum.

Tarih neredeyse tamamı yorum zaten ona çalışmaya gerek yok yaparsın rahatça,felsefe-din de 1-2 bilgi sorusu çıkıyor gerisi yorum.
    Cografya hakkinda konusamam cunku benim de cografya netlerim vasat

• Bende seneye giricem. Sayısal öğrencisiyim

Günde 4-5 saat çalışıyorum. Okullar açılana kadar YGS sayısal derslerini bitirmek.
    Edebiyatım,tarihim hep iyiydi sadece test çözerek hazırlanıcam.
    Türkçe bi kaç eksiğim var onları gidericem.

Eğer Ygs okullar açıldığında bitirirsem. O tarihten lysye kadar lys derslerini çalışıcam

Ben bu mantıkla hareket edicem. Ygsye x kadar zaman ayırıcam Lysye 2x zaman ayrıcam.

konuyu görünce bende yazıyım dedim

• quote:

Merhabalar arkadaşlar 12. Sınıfa geçtim seneye sınava gireceğim ve size programımı anlatmak-yardım ve tavsiye almak istiyorum.
    Türkçe 35+
    Mat 35+
    Sos 28-35
    Suan günlük 1-2 saat kitap okuyorum ayrıca YGS fizik ve YGS-LYS biyoloji çalışıyorum. Günlük 5-6 saat oluyor genelde çalışmalarım.Bu program ile fizik-biyolojiyi halledeyim diyorum sonrasında ise kimyaya bakıcam.12. Sınıfa hiç başlamadım.
    Sizce bu program doğru mu ? Yanlışını,hatalı yönlerini söylerseniz memnun olurum.

Sana tek tavsiyem LYS kas. YGS yi fazla ipleme. Bu sene de gördük ki LYS müthiş belirleyici. Ygs den eksik tamamla ve deneme çöz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

quote:

Merhabalar arkadaşlar 12. Sınıfa geçtim seneye sınava gireceğim ve size programımı anlatmak-yardım ve tavsiye almak istiyorum.
    Türkçe 35+
    Mat 35+
    Sos 28-35

Sana tek tavsiyem LYS kas. YGS yi fazla ipleme. Bu sene de gördük ki LYS müthiş belirleyici. Ygs den eksik tamamla ve deneme çöz.

Herkesten aynı tavsiyeyi duyuyorum ygs konularımı halledip lys ye gececegim. Gecenlerde lys denemesi yaptilar bize 12 lerle aynı deneme yani org kimya vsvs. Vardı
    30 mat-15 geo-6fiz-6kim-14 bio yaptim
    Simdilik ygsfizik ygs kimya ygs biyo halledicem sonra lys lerine gecicem bunlarin. Sizce nasıl yapmaliyim ?

@Alphascramble
    Neredeyse aynı durumdayiz ben de bu sekilde devam edip okul acilinca lyslere baslarim diyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.