Bildirim
2014 Yeni polo Videosu Çıktı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
35.000 TL fiyatla Çıkarsa Alınır Belki 1.0 Tsi veya 1.2 Tsi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wafwaf -- 28 Ocak 2014; 23:59:47 > -
golfün tam bi boy küçüğü olmuş şimdi -
polo alan kaç kişi led far alacakki, dış tasarımda makyajdan pek eser göremeyeceğiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -FoundeR- -- 29 Ocak 2014; 0:02:40 > -
o kapı illa bi kapanacak -
GTI nasıl olacak acaba. Zaten güzel bir tasarımı vardı. Ufak tefek makyajlarla biraz daha oturmuş. Muhtemelen MQB platformundan da nasibini almıştır. Mevcut kasaya göre çok daha hafif olacağını düşünüyorum. Bu da performansının her türlü artması demek. Eğer Golf'ün baz modelindeki ekran standart gelirse çok iyi olur.
Eğer trendline gibi saçma bir donanım paketi olmaz, 1.2TSI 105'lik motor sunulur ve ESP her donanımda standart hale gelirse bu araç çok satar. -
O U led lere kaç para isteyecekler merak ediyorum
İç mekan güzel ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
35 bin olmaz clionun 38 bin tl olduğu devirde polo 35 bin olurmu fiestayla aynı olur 40 binden başlar baz fiyatı -
güççük golf..
sevimli.. -
Highline yine getirmeyecekler anca bu reklamdakine bakmakla yetinicez. -
Araç çok güzel olmuş,özellikle iç kısmı.
Ancak şu zamlar Doğuşun opsiyon politikasıyla birleşince,videodaki gibi bir polonun çıkabileceği fiyatı düşünmek istemiyorum... -
Videodaki arac 35000TL civarindan cikarsa alinir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
DAS Ne Yapacak Bakalım -
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
Videodaki arac 35000TL civarindan cikarsa alinir.
şu an 1.4 DSG polo'yu 45.500'den satıyorlar. 35000'e tok kapı sesi verirler sadece.. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X