Şimdi Ara

2014 yazında hangi model akıllı telefonlar çıkacak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu yaz telefon alacağım.hangi model telefonların çıkacağını söyleyen olursa sevinirim.

• Galaxy S5
    HTC One 2
    Xperia Z2 (Z3 Yaza çıkabilir)
    Lumia x30, x35
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Bey*

bu yaz telefon alacağım.hangi model telefonların çıkacağını söyleyen olursa sevinirim.

Htc one 2 lg g2 mini ve g3 xperia z2. Bunlari gozden kacirmamani oneririm butcene gore tabiki zira g2mini haric diğerleri2000 civarinda olur tahminimce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

bu yaz telefon alacağım.hangi model telefonların çıkacağını söyleyen olursa sevinirim.

Htc one 2 lg g2 mini ve g3 xperia z2. Bunlari gozden kacirmamani oneririm butcene gore tabiki zira g2mini haric diğerleri2000 civarinda olur tahminimce

alooooooooooo ne oldu benle dalga geciyodun z1 c fiyatı atar yapıyordum hani ne oldu ARKADŞLAR STEVEJONES NİCKLİ ARKADASIN YORUMLARINI DİKKATE ALMAYIN BİRŞEY BİLMİYOR.NE OLDUUUUU Z1C FİYATI 1999 TL HANİ BAŞKASINI YANLIŞ YÖNLENDİRİYORDUM NE OLDU CEVAP VER BAKALIM.MİLLETE AKIL VERİYORDUN VERDİN LİNK FOSSSS.DEDİKLERİMLE DALGA GECTİNİZ.SANADA KAPAK OLSUN.HANİ BAŞKASINI YANLIŞ YÖNLENDİRİYORDUM.NE OLDU ASIL SEN BOŞ KONUŞMUSUN BİRSEY BİLMİYORSUN.GİT ÖGREN SANA ÖDEV YARIN GİT MUHASEBECİ BUL TÜRKİYEYE GİREN MALLARIN VERGİ YÜKÜNÜ ÖGREN ONDAN SONRA KONUŞ.ARKADAŞLAR DH FORMUNDA İYİ BİLİNÇLİ DÜRÜST MANTIKLI YORUM YAPAN ARKADAŞLARDA VARIN ONLARDAN AKIL ALIN..E2 NİCKLİ,ENES FURKAN NİCKLİ,STEVEJONES NİCKLİ ARKADAŞLARIN YORUMLARINI DİKKATE ALMAYINNNNNN.SAYGILAR

• quote:

Orijinalden alıntı: cankal

quote:

quote:

alooooooooooo ne oldu benle dalga geciyodun z1 c fiyatı atar yapıyordum hani ne oldu ARKADŞLAR STEVEJONES NİCKLİ ARKADASIN YORUMLARINI DİKKATE ALMAYIN BİRŞEY BİLMİYOR.NE OLDUUUUU Z1C FİYATI 1999 TL HANİ BAŞKASINI YANLIŞ YÖNLENDİRİYORDUM NE OLDU CEVAP VER BAKALIM.MİLLETE AKIL VERİYORDUN VERDİN LİNK FOSSSS.DEDİKLERİMLE DALGA GECTİNİZ.SANADA KAPAK OLSUN.HANİ BAŞKASINI YANLIŞ YÖNLENDİRİYORDUM.NE OLDU ASIL SEN BOŞ KONUŞMUSUN BİRSEY BİLMİYORSUN.GİT ÖGREN SANA ÖDEV YARIN GİT MUHASEBECİ BUL TÜRKİYEYE GİREN MALLARIN VERGİ YÜKÜNÜ ÖGREN ONDAN SONRA KONUŞ.ARKADAŞLAR DH FORMUNDA İYİ BİLİNÇLİ DÜRÜST MANTIKLI YORUM YAPAN ARKADAŞLARDA VARIN ONLARDAN AKIL ALIN..E2 NİCKLİ,ENES FURKAN NİCKLİ,STEVEJONES NİCKLİ ARKADAŞLARIN YORUMLARINI DİKKATE ALMAYINNNNNN.SAYGILAR

bız sony nın kendı verdıgı fıyata gore konustuk fıyatı degıstırmıslerse yapabılecegım bırsey yok,merak etme senın bıldıgın kadar benım unutmuslugum var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cankal

quote:

quote:

bız sony nın kendı verdıgı fıyata gore konustuk fıyatı degıstırmıslerse yapabılecegım bırsey yok,merak etme senın bıldıgın kadar benım unutmuslugum var

ya güldürme beniiiiiii üste cıkmaya çalışma.büyük firma bir fiyat verdiği zaman kurdu vergiydi cart curt üstüne koyar fiyatı belirler.birdaha dönmez sen bahsettin zaman sonyden fiyat konusunda net acıklama gelmemişti.10 gün içinde dh haberde izlediğim videoda kimin dedimi cıkaramadım ya erdi yada mestu çevik dedi sony e fiyatla ilgili sorduk bişey söylemediler diye net birşey yok diye.oldu sana 1 kapak daha.sen anca boşa konuşursun...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.