Şimdi Ara

2014'te Sınava Gireceklere Tavsiyem (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
237
Cevap
68
Favori
31.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Palme yayinlari nasil sence konu anlatim ve soru bankalari var elimde tum derslerin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mercedes-

Palme yayinlari nasil sence konu anlatim ve soru bankalari var elimde tum derslerin.

Kimya YGS ve LYS'si kolay ama organiği güzel. Fizik güzel. Biyolojisi de gereksiz zorlukta soruları var ama güzel o da. Türkçesi kasıntı soruları var dilbilgisinde. Diğerlerini bilemiyorum.

PM atanlara yavaş yavaş yazıyorum sakin lütfen 20 kişi mesaj atmış
  • Senin odan mı

• ank yer hocam Fizik için Fem ve Palme soru bankaları yeterlimidir sence ? tabi buna dershane kaynaklarını da eklersek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkck

Senin odan mı

evet.

quote:

Orijinalden alıntı: FrkN67

ank yer hocam Fizik için Fem ve Palme soru bankaları yeterlimidir sence ? tabi buna dershane kaynaklarını da eklersek.

yeterli olur.
  • Eyvallah bide şey diyecektim.

Mat 1 çalışmaya başladım Fem simetri+ fem konu özetliden soruları çözüyorum konuyu bitiriyorum ama o konuyu hallettiğimi düşünmüyorum mesela 12 tane temel kavramlar testini çözdüm tamamiyle ama kendimi hala eksik hissediyorum acaba daha fazla mı test çözsem yoksa gereksiz yere mi böyle düşünüyorum sence?
  • Tebrik ediyorum öncelikle.

Bu sene YGS de gayret göstermeden 9k daydım VE LYS'yi de aynı şekilde yaparım diye düşündüm ama batırdım.Mezuna kalmayı düşünüyorum.

Hedef yüksek(ÇAPA veya Marmara) , yazın hangi dersleri halletmeliyim ?
    Dersaneye soru sormak dışında çok gerek var mı, özel ders daha mı faydalı olur ?

Bir de bu resimdekiler tüm kitapların mı yoksa daha var mı, çünkü kitap tavsiyesi isteyecektim ama resimden hallederim diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azfasamin -- 23 Haziran 2013; 16:56:14 >
  • Forumun bilirkişisiiii burdaymış beyler :D
    Benim birkaç konuda sorum var yardımcı olurmusun??
  • bende tavsiye alabilir miyim ? pm :D
  • Hocam banada pm atarmisiniz

• Bende tavsiye pm'si alabilir miyim

• herkese atılan PM leri buraya yazsanızda pm ile uğraşıp durmasak ?

• sen direk her ders için tavsiyelerini yazsan
  • Aha bunlarda benimkiler
     2014'te Sınava Gireceklere Tavsiyem 2014'te Sınava Gireceklere Tavsiyem

• quote:

Orijinalden alıntı: BeklenenAdam

Aha bunlarda benimkiler
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/4 72905/cdebef4c-dcfa-42d4-a62d-c97901180b6c.jpg[/simage][simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/47 2905/d89b947e-5c49-4f1a-8532-11317a8c24b3.jpg[/simage]

haksız rekabet var. Ara sınıf kitaplarını koymadım ben ama oraya
  • quote:

Eyvallah bide şey diyecektim.

Mat 1 çalışmaya başladım Fem simetri+ fem konu özetliden soruları çözüyorum konuyu bitiriyorum ama o konuyu hallettiğimi düşünmüyorum mesela 12 tane temel kavramlar testini çözdüm tamamiyle ama kendimi hala eksik hissediyorum acaba daha fazla mı test çözsem yoksa gereksiz yere mi böyle düşünüyorum sence?

Yeterli hatta fazla bile bence.

Arkadaşlar bir tane pm hazırladım onu atıyorum diye bir olay yok. gelen sorulara cevap veriyorum pm atar mısın ne demek ne yazayım da atayım

Gelen bütün pmler cevaplandı sonunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Arkadaşlar bir tane pm hazırladım onu atıyorum diye bir olay yok. gelen sorulara cevap veriyorum pm atar mısın ne demek ne yazayım da atayım

Bana cevap gelmedi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mah2352

quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Bana cevap gelmedi ?

Yine baktım göremedim mesajı?

• fizik ve matematik için kaynak önerin var mı???
    bir de her ders için önerinlerin varsa topluca yazar mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldupekitsk

fizik ve matematik için kaynak önerin var mı???
    bir de her ders için önerinlerin varsa topluca yazar mısın

Fizik: Palme SB
    Mat için simetriler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.