Şimdi Ara

2014'te Sınava Gireceklere Tavsiyem (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
68
Favori
31.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler sayısal için sosyal ve türkçe önerileriniz nelerdir ?
  • Ank , bir pm de ben rica etsem :D
  • Bir porsiyon pm alabilir miyim?
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vince Gilligan

pmden ne yap et türkçe-sosyali hallet demiştin hocam:
    çoğu sayısalcının tersine benim sözelim çok iyidir. yani türkçede şuana kadar hiç oturup konu çalışmadım 37 falan yapıyorum, tarihim genelde 1 y yada full, felsefe de bakarsam 2-3 y civarında geliyor. tek eksiğim coğrafya. onu da halledicem.

ben zorlama sayısal bi adam olduğum için önemli olan bana verebileceğin sayısal tavsiyeleri. bu yaz ygs feni bitiricem ama nasıl çalışayım? seviyem konusunda şu iyi bi fikir verir sana: fizik ygs 0 kitabı kullanıyorum

bi an tam bir sene önceki halimi gördüm sanki

hocam bu sene içinde o kadar ders çalışacaksın ki o bakmadığın tarihten gümrü antlaşmasını bile unutacaksın benim gibi.

sosyal netlerinizi en baştan sıkı tutun. türkçeden de paragraf soruları çözmek bi işe yaramıyor bol kitap okumanız lazım. dilbilgisi tekrarı yapın soru kaçırmayın dilbilgisinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Albért Einstein

quote:

Orijinalden alıntı: Vince Gilligan

pmden ne yap et türkçe-sosyali hallet demiştin hocam:
    çoğu sayısalcının tersine benim sözelim çok iyidir. yani türkçede şuana kadar hiç oturup konu çalışmadım 37 falan yapıyorum, tarihim genelde 1 y yada full, felsefe de bakarsam 2-3 y civarında geliyor. tek eksiğim coğrafya. onu da halledicem.

ben zorlama sayısal bi adam olduğum için önemli olan bana verebileceğin sayısal tavsiyeleri. bu yaz ygs feni bitiricem ama nasıl çalışayım? seviyem konusunda şu iyi bi fikir verir sana: fizik ygs 0 kitabı kullanıyorum

bi an tam bir sene önceki halimi gördüm sanki

hocam bu sene içinde o kadar ders çalışacaksın ki o bakmadığın tarihten gümrü antlaşmasını bile unutacaksın benim gibi.

sosyal netlerinizi en baştan sıkı tutun. türkçeden de paragraf soruları çözmek bi işe yaramıyor bol kitap okumanız lazım. dilbilgisi tekrarı yapın soru kaçırmayın dilbilgisinden.

beyler sosyal k.a s.b öneri yaparmısınız ?

• Bu pm neymiş alanlar banada gönderebilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reserved

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi not-ever -- 23 Aralık 2017; 16:37:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: not-ever

Her dersten kesin çözün dediğin kitaplar hangileri peki? :D
    Hiç Esen yok nasıldır sence?

12. Sinif kimyasini aldim onu da begenmedim. Esenin ara sınıflarda matematigini begenmistim ama

• Hocam tıp mı yazacaksın mühendislik mi?
  • matfen dersanesi nasıldı kardeş matfen mi fem mi yada bildiğin başka varmı yardm et acil?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkalen Fosfataz

quote:

12. Sinif kimyasini aldim onu da begenmedim. Esenin ara sınıflarda matematigini begenmistim ama

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi not-ever -- 23 Aralık 2017; 16:37:24 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Esen lys fizik çözüyorum fena değil bence ve daha yeni lys kimya sb almıştım Bakalım bi de ben denemiş olurum artık Beğenmeme nedenin neydi? Belki fem çözerim onun yerine, palmeyi sona saklıyorum

Kimya SB güzeldir belki hocalarım önermişti ama almamıştım. 12. sınıf kimyada çok yanlış bilgi var ve çok karışık geldi bana.

• hocam bu kadar konu anlatımlı kitap almanızın sebebi nedir? biyoloji için tek kaynaktan çalışmak yetmez de diğer dersler içinde mi bu geçerli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanak_96

hocam bu kadar konu anlatımlı kitap almanızın sebebi nedir? biyoloji için tek kaynaktan çalışmak yetmez de diğer dersler içinde mi bu geçerli?

Her kitapta farklı şeyler yazıyor. Aynı şeyi 3 kez okuyacağına, 3 kitaptan farklı şeyleri öğrenmek daha mantıklı.
  • quote:

Teşekkürler.

@Vince Gilligan: PM attım.

bunların hepsi full çözüldü mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr faruk

quote:

Teşekkürler.

@Vince Gilligan: PM attım.

bunların hepsi full çözüldü mü

Çoğu.
  • her yerde karşıma çıkıyosun diyeceksin ama bi kaç şey sormam gerek :D bu kitapları (çözdüğün kadarıyla yani) ne kadar sürede bitirdin son yıl çalışması değil sanırım bu, ayrıca sosyalde temel mi vardı sonradan mı hallettin ? hızlı okuma veya soru çözme adına ne yaptın acaba onu da söylebilirsen sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminç

her yerde karşıma çıkıyosun diyeceksin ama bi kaç şey sormam gerek :D bu kitapları (çözdüğün kadarıyla yani) ne kadar sürede bitirdin son yıl çalışması değil sanırım bu, ayrıca sosyalde temel mi vardı sonradan mı hallettin ? hızlı okuma veya soru çözme adına ne yaptın acaba onu da söylebilirsen sevinirim

Geçen hazirandan başlamıştım 1yıl
    Tarih zaten iyiydi coğrafyada da az çok biliyordum. Yazın hallettim onları. Felsefeye de sınavdan önceki hafta 3-4 gün baktım yeterli oldu.
    Liseye geçtiğim yaz 1 aylık hızlı okuma kursuna gitmiştim evet ama onun yararı olmuş mudur bilmiyorum. Onun dışında yaptığım bir şey yok.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypervenom -- 17 Şubat 2019; 15:21:19 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.