Bildirim
2014 TBF TT LongB Ödül Töreni Konuşması
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tiplere bak türk siyasetçilerin tiplerine huylanırdım hep şimdi de şunlara bakar mısın -
Ben buraya kalmamıştım çok güzel demiş. "Eğlenmek için oynamayacaksanız oynamayın" tamamen katılıyorum. -
Güzel konusmus . Birde narunun konusması varsa onu atın bakalım neler demiş -
quote:
Orijinalden alıntı: Loucetius
Tiplere bak türk siyasetçilerin tiplerine huylanırdım hep şimdi de şunlara bakar mısın
Tipi adamın kendi seçimi mi kardeş?
Niye böyle düşünmeden yorumlar yapıyorsunuz? -
güzel konuşmuş bencede -
Kızlar neden süslenme gereği duyuyorlar tipli ya da tipsiz yaratılmış oluyorlarsa ?
İnsan kendine bakar öyle bir turnuvaya gidiyor şu iğrençliğe bak ya saçını başını toplasaymış ha toplamadı mı konuşma yapmasın yav.
Güzellik çocukluktan gelen bir yargıdır.
Anadan doğma gelen bir şey değil. -
TT'yi sevme sebebimiz DP'ye ego'yu doldurmuşlar. Nefret ediyorum.
-
Bu yüzden TT. Ay tipe bak ya şpşaL şey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En sevdiğim iki Türk oyuncudan biri LongB güzel konuşmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamın tipi öyle napıcak adam kız gibi süslenip püslenicekmi orda stres var , baskı var . Bu arada şu yürüyen egonun şeysini bi atın . -
Eline ağzına sağlık kurt iyi konuşmuşsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Kızlar neden süslenme gereği duyuyorlar tipli ya da tipsiz yaratılmış oluyorlarsa ?
İnsan kendine bakar öyle bir turnuvaya gidiyor şu iğrençliğe bak ya saçını başını toplasaymış ha toplamadı mı konuşma yapmasın yav.
Anadan doğma gelen bir şey değil.
Sen bu düşüncedesin de ben sabah gelirkende LongB yi gördüm. Gayet güzel giyinmiş. Üstü başı ütülü. Saçı başı toplu o heyecanda o streste saç baş mı kalır. Terlemek ve saç bozulması çok doğal bir şey. Açık konuşmak gerekirse tipe laf edip şimdide toplamaya çalışıyorsun.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KhaZiggs
quote:
Sen bu düşüncedesin de ben sabah gelirkende LongB yi gördüm. Gayet güzel giyinmiş. Üstü başı ütülü. Saçı başı toplu o heyecanda o streste saç baş mı kalır. Terlemek ve saç bozulması çok doğal bir şey. Açık konuşmak gerekirse tipe laf edip şimdide toplamaya çalışıyorsun.
Evet dostum türk her zaman çirkinin,ezilenin yanında bulunmuş ve bunu kültür edinmiş buyrun sizde bunlara uyun.
Neden düzgün onca insan varken bunlar oraya çıkmış ?
(Görünüm,estetik anlamında konuşuyor karakterlerine bir şey diyemem)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
narunun yok mu -
Tebrik ediyorum güzel konuşmuş gerçekten. -
quote:
Hocam ben psikloji ile çok ilgileniyorum.
Günde yüzlerce sayfa okuyorum. ( Abartısız )
Araştırmalarım çok var. Niyetim egoistlik de değil ama ben bu konuları çok iyi bilirim.
İnsanların düşüncelerini belki anlayabilirsin ama hislerini anlayamazsın.
Seni bir avm ye götürsem, ve sana lsd türevi bir hap versem kendini Amerika da bir sokakta hissedebilirsin ama gözlerin bir avm de olduğunu gösterir.
Ama ne fayda? başka bir yerde hissettikten sonra onları görmenin bir anlamı kalmaz senin için anladın mı?
Şimdi diyeceksin ne alaka? bu alakayı sen anlamazsın ama aslında çok alakası var.
Uzmanı olurum bir gün inşallah bu işin. Herkes o gözle bakıyor bana.
Yani ben oradaki çocukları çok iyi anlıyorum dostum. Neden öyle olduklarını da biliyorum.
Hayat futbola benzer derler ya, işte o şekil düşün. Takımı ona destek verip ona süslenmeyi püslenmeyi öğretene kadar huyundan vazgeçmez.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KhaZiggs
quote:
Evet dostum türk her zaman çirkinin,ezilenin yanında bulunmuş ve bunu kültür edinmiş buyrun sizde bunlara uyun.
Neden düzgün onca insan varken bunlar oraya çıkmış ?
(Görünüm,estetik anlamında konuşuyor karakterlerine bir şey diyemem)
-
Haklı olduğun şeyler olabilir peki benim yok mu ?
Şunun obez haline bakmaksızın yazma o halde oynadığı oyundan taşan egolarıyla bakmıyor mu kameraya ?
Şimdi diyeceksin ki amerikada da obezler çok fazla amerikada nufüs çok fazla gym salonları full spor ve gym kültürü var o bizde yok ben buraya getirmeye çalışırken pskolojiden epey karıştı durum.
Naru skinny fat bir hal longB zaten ortada yapamamışlar mı spor ?
Sürekli yemiş ve yememiş orta yolu bulamayıp max 2-3 yıl daha sürecek oyun ile egolarıyla o çağlarında karakterlerinin oturduğu çağda böyle şişirilip bedenlerinden ödün vermeleri yanlış değil mi ? (Yine vursun forumda eli göbeğinde,Facebook sayfalarında 'Göbeğimle Sev Beni' paylaşan insanlarımız)
Yine pskolojiyle çatıştım sanırım ama beni anlamak içinde benim tarafımdan görmen gerek.
-
quote:
Haklı olduğun şeyler olabilir peki benim yok mu ?
Şunun obez haline bakmaksızın yazma o halde oynadığı oyundan taşan egolarıyla bakmıyor mu kameraya ?
Şimdi diyeceksin ki amerikada da obezler çok fazla amerikada nufüs çok fazla gym salonları full spor ve gym kültürü var o bizde yok ben buraya getirmeye çalışırken pskolojiden epey karıştı durum.
Naru skinny fat bir hal longB zaten ortada yapamamışlar mı spor ?
Sürekli yemiş ve yememiş orta yolu bulamayıp max 2-3 yıl daha sürecek oyun ile egolarıyla o çağlarında karakterlerinin oturduğu çağda böyle şişirilip bedenlerinden ödün vermeleri yanlış değil mi ? (Yine vursun forumda eli göbeğinde,Facebook sayfalarında 'Göbeğimle Sev Beni' paylaşan insanlarımız)
Yine pskolojiyle çatıştım sanırım ama beni anlamak içinde benim tarafımdan görmen gerek.
Seni anlıyorum.
Sadece içlerinde başka yerlere yönelecek enerji yok maalesef.
Yada o enerjiyi toplayacak istek.
Benzer içerikler
- yonca yeşili malphite
- pre ne demek
- oyun çift isimleri
- troll isimler
- e postamı bilen biri ne yapabilir
- ping düşürme
- afk nedir
- lol kaç gb
- riot mmo
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X