Şimdi Ara

2014 TBF TT LongB Ödül Töreni Konuşması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GuncelWEBTV kullanıcısına yanıt
    gg easy
  • gerçek oyuncu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loucetius

Haklı olduğun şeyler olabilir peki benim yok mu ?
    Şunun obez haline bakmaksızın yazma o halde oynadığı oyundan taşan egolarıyla bakmıyor mu kameraya ?
    Şimdi diyeceksin ki amerikada da obezler çok fazla amerikada nufüs çok fazla gym salonları full spor ve gym kültürü var o bizde yok ben buraya getirmeye çalışırken pskolojiden epey karıştı durum.
    Naru skinny fat bir hal longB zaten ortada yapamamışlar mı spor ?
    Sürekli yemiş ve yememiş orta yolu bulamayıp max 2-3 yıl daha sürecek oyun ile egolarıyla o çağlarında karakterlerinin oturduğu çağda böyle şişirilip bedenlerinden ödün vermeleri yanlış değil mi ? (Yine vursun forumda eli göbeğinde,Facebook sayfalarında 'Göbeğimle Sev Beni' paylaşan insanlarımız )
    Yine pskolojiyle çatıştım sanırım ama beni anlamak içinde benim tarafımdan görmen gerek.

tipe,boya,kiloya göre adam değerlendirenler gelmiş. hey allahım ya sanane kardeşim sanane o adam öyle mutlu ki öyle duruyor.o adamın çevresi senin gibi tipe bakmıyor onun kişiliğine terbiyesine bakıyor demek ki.

• Tipe boya kiloya bakıyorum şişman pislik halinde ne kadar çevresi var ne biliyorsun ?
  • quote:

Tipe boya kiloya bakıyorum şişman pislik halinde ne kadar çevresi var ne biliyorsun ?

ya şişman pislik ne iğrenç bir tabir ya sen kendini ne sanıyorsun herkes zayıf olacak diye birşey yok hem o adam orda tipiyle değil kişiliği ve oyunculuğuyla ön plana çıkıyor tipi kimin umrunda ?
  • Gamescom'da başarılar diliyorum derken küfreder gibi o ne lan öyle.
  • Arashigimo kullanıcısına yanıt
    Sevmek zorunda mıyım ? Benim görüşüm bu ve sevmiyorum.
  • quote:

Sevmek zorunda mıyım ? Benim görüşüm bu ve sevmiyorum.

Mumkunse o kafani kes at bos bos konusmussun millet justin felan sanacak bunu cocukca fikirler soylemissin o secmedi tipini senin ona tipsiz deme hakki falan yok az düsün yazarken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın tipine sallayanların tipinin
     2014 TBF  TT LongB Ödül Töreni  Konuşması
  • Ağlama bebeğim derdim orda olsaydım :D
  • senanla123 kullanıcısına yanıt
    Tipsiz diyorum ona sizin nasıl bana kafanı kes demeye hak buluyorsanız bende bunu diyebilirim
  • quote:

Tipsiz diyorum ona sizin nasıl bana kafanı kes demeye hak buluyorsanız bende bunu diyebilirim

Seviye farki senin onlara tipsiz demenle benim sana mumkunse kafani kes demem arasindaki farki anlayamayacak kadr gerilemis

• bu oyun başlamadan önce karşı takıma şans diliyorum ihtiyaçları olucak diyordu
  • Konu ile ilgili yorum yapmak zor , bir arkadaş var konu da ki konuyu katletmiş . Yazık valla bir şey diyemiyorum , sen önce adam ol başkalarını boşver
  • senanla123 kullanıcısına yanıt
    Evet evet vet senanla123 nickli 1996 dogumlu arkadaş bana seviye anlatıyor.
    Tipsiz çirkin aptal bir görünümü var kim ne derse desin vız
  • quote:

Tipe boya kiloya bakıyorum şişman pislik halinde ne kadar çevresi var ne biliyorsun ?

blok.senin gibiler yüzünden gelişmiyor bu ülke.beyni 10g etmez ama herkesin dış görünüşüne laf yapar.
    bide adamın nicki ve doğum tarihine laf atmış. şaka mısın sen ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whocares. -- 31 Temmuz 2014; 19:17:18 >
  • quote:

Evet evet vet senanla123 nickli 1996 dogumlu arkadaş bana seviye anlatıyor.
    Tipsiz çirkin aptal bir görünümü var kim ne derse desin vız

18 yasindayim seviyenin düşük oldugu yorumlardan gozukuyor.o laflari olgun birisinin söyleyemeyecegi cok acik ki cocuk oldugundan süpelenmemek elde degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: nyph

quote:

blok.senin gibiler yüzünden gelişmiyor bu ülke.beyni 10g etmez ama herkesin dış görünüşüne laf yapar.
    bide adamın nicki ve doğum tarihine laf atmış. şaka mısın sen ya.

Birak birak o 30 yasinda olsa ne yazar beyin yasi artmadikca.

• Gayet düzgün bi şekilde konuşmaya çalışmış ama yorumlar op olmuş tip kilo yaş üzerine.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.