Şimdi Ara

2014 Renault Megane Coupe Cabriolet duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  2014 Renault Megane Coupe Cabriolet duyuruldu

2014 Renault Megane Coupe Cabriolet, Megane ailesinin ikinci makyaj operasyonundan nasibini aldı.

Geçtiğimiz Eylül ayında Frankfurt Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkan 2014 Megane modellerinin hatchback, coupe ve station wagon versiyonları ile tanışmıştık. Ailenin son üyesi Megane Coupe Cabriolet (CC) ise henüz ortaya çıktı.

2014 Renault Megane CC, en büyük değişimi tıpkı ailenin diğer üyelerinde olduğu gibi ön uç tasarımda yaşamış ve daha şık bir görünüme kavuşmuş. Daha büyük logo ve modern ön farlarıyla markanın diğer modelleri ile benzer ön tasarıma sahip olan yeni otomobil, iç mekanda direksiyonda bulunan joystick ile kontrol edilebilen 7 inçlik R-Link multimedya sistemiyle çağı yakalamış.

Scenic, Grand Scenic ve Scenic Xmod ile birlikte Renault’nun Douai, Fransa’da bulunan fabrikasında üretilen 2014 Megane CC’nin satışına Mart ayı itibariyle başlanması bekleniyor.

• Ben yine pek beğenmedim
  • Bence bir araç safkan cabrio coupe falan olmalı.ayni modelin hb sedan sw coupe cabriosu falan olunca büyüsü kalmiyo gibi geliyo bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzdurs

Bence bir araç safkan cabrio coupe falan olmalı.ayni modelin hb sedan sw coupe cabriosu falan olunca büyüsü kalmiyo gibi geliyo bana.

Megane 4x4 bekliyoruz...

• Resimlerden bakınca kararsız kalıyor insan ama yakından görünce eminim güzel görünecektir. Türkiyeye gelirmi bilmem sonuçta 2 kapılı ve üstü açık bir araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Muhtemelen Türkiye satış fiyatına, ikinci el temiz E93 alınır. O yüzden hiç gerek yok.

Şu anki 2013 Megane Cabriolet'in fiyatı 85.800 TL. Renault için aşırı fazla bir fiyat...
  • Bunlara cabriolet den ziyada convertible diyorlar.. Aradaki fark ne bilmiyorum ama! Daha çok 4 kişilik cabriolet denilebilir sanırım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ RENAULT GRAND KOLEOS
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Megane yazmasa fluence cabrio sanılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Muhtemelen Türkiye satış fiyatına, ikinci el temiz E93 alınır. O yüzden hiç gerek yok.

Şu anki 2013 Megane Cabriolet'in fiyatı 85.800 TL. Renault için aşırı fazla bir fiyat...

Artı o aracın değer kaybını düşün :D

• A sütunu ve ön camın üstü de siyah olsa daha hoş olurdu. Türkiye'de yine tutmaz bu araç önceki modelleri gibi.
  • Gittikçe Fluence'a benzemeye başlıyor.
  • Bunun 65'e satsalar belki satılırda o kADARA alıcı bulması zo zaten ikinci eldede kaç adet olduğu belli
  • Bmw 3 serisindeki orta konsola gittikçe daha da benziyor.

• Renault ön ızgaradaki amblemi küçültmedikçe hiç bir aracını beğenemeyeceğim maalesef.
  • Onü bi inceden magane 1 i hatrlatiyor bana:)

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Renault ön ızgaradaki amblemi küçültmedikçe hiç bir aracını beğenemeyeceğim maalesef.

O logo olayına bende takıldım. Her yeni modelde gittikçe büyüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Renault ön ızgaradaki amblemi küçültmedikçe hiç bir aracını beğenemeyeceğim maalesef.

O logo olayına bende takıldım. Her yeni modelde gittikçe büyüyor.

Logo olayı can sıkıcı makyajsız hali daha hoş duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuzdurs

Bence bir araç safkan cabrio coupe falan olmalı.ayni modelin hb sedan sw coupe cabriosu falan olunca büyüsü kalmiyo gibi geliyo bana.

kesinlikle
  • cillop gibi araba olmuş valla. renonun tek hatası bu araca megane cabriolet diye satması. vw nasıl golf cabriolet EOS adını verdi sende başka bir isim bulacaksın.
  • Renonun bugune kadar yaptığı en iyi tasarım megane 2 :) bu arada resimler ne ya nası girmiş buraya
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.