Şimdi Ara

2014 Önlisans KPSS İçin En İyi Kaynak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2014 kpss önlisans için tavsiye edeceğiniz en iyi kaynak ya da yayın hangisidir ? Soru bankası ve konu anlatımlı kitaplardan hangisini ve hangi yayınları almalıyım ? Yardımcı olursanız sevinirim.

• güncel...
  • lisans gy-gk kitaplarından bir farkı yok ki hacı önlisans'ın varsa da ben göremedim konular aynı sonuçda
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightmare06

arkadaşlar 2014 kpss önlisans için tavsiye edeceğiniz en iyi kaynak ya da yayın hangisidir ? Soru bankası ve konu anlatımlı kitaplardan hangisini ve hangi yayınları almalıyım ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Beyaz Kalem ve İhtiyaç yayınlarını öneririm. Şu an ben bu 2 kaynağı kullanıyorum ikiside gayet iyi. Temelin yoksa özellikle İhtiyaç yayınlarını öneririm. Soru bankası olarak da Yargı, Uzman Kariyer soru bankalarını alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3ss4s

lisans gy-gk kitaplarından bir farkı yok ki hacı önlisans'ın varsa da ben göremedim konular aynı sonuçda

valla ne biliyim hocam o kadar incelemedim farkını ama bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3D'ne BANDIM

quote:

arkadaşlar 2014 kpss önlisans için tavsiye edeceğiniz en iyi kaynak ya da yayın hangisidir ? Soru bankası ve konu anlatımlı kitaplardan hangisini ve hangi yayınları almalıyım ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Beyaz Kalem ve İhtiyaç yayınlarını öneririm. Şu an ben bu 2 kaynağı kullanıyorum ikiside gayet iyi. Temelin yoksa özellikle İhtiyaç yayınlarını öneririm. Soru bankası olarak da Yargı, Uzman Kariyer soru bankalarını alabilirsin.

çok teşekkürler hocam dediklerinize bakıcam :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 3D'ne BANDIM

quote:

çok teşekkürler hocam dediklerinize bakıcam :)

Rica ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.