Şimdi Ara

2014 NEW LG 50PB690V - LG60PB690V 3D Smart Full HD Plazma (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.161
Cevap
33
Favori
122.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine güncelleme verdiler son versiyon 04.04.12
  • İyide ise yarar bi guncelleme yokki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlamamki

İyide ise yarar bi guncelleme yokki?

Gözle görülür hiç bir fark olmuyor ama sürekli güncelleme çıkarıyorlar,Bende anlamıyorum ne işe yarıyor acaba? görüntüye sese zaten bir etkisi olmuyor zaten bunun için çıkaracaklarını sanmıyorum... zaten piyasada ki bir çok led tv den uzak ara önde olan bir tv dir kendisi... geriye kalıyor smart uygulamaları ancak onda da bir değişiklik görmüyorum uydu frekansları ile alakası yoktur heralde... bilemiyorum bir anlamda veremiyorum ama boşuna güncelleme olacağınıda pek sanmıyorum keşke güncellemeden sonra bilgi ekranı olsa şunlar şunlar eklendi düzeltildi diye
  • Screen mirroring özelliği tv de açılmıyor
    Daha önceleri sık kullanırdım ama uzun zamandır çalışmıyor ve işime yarayan bir özellik nasıl bu sorunu çözebilirim ?
    Bağlan diyorum tv de yazı çıkıyor sonra bağlantı koptu vs hata veriyor
    Pin ile bağlanıyorum onda da aynı şey

• arkadaşlar bu tv ile masaüstü bilgisayarımı nasıl tvye bağlayabilirim?
    hdmi yok bir aparat mı almam gerekiyor acaba?
    bilen biri varsa bilgi verebilir mi? uygun bişeyse yurt dısından getirebilm ya :)
    film izlemek için çok gerekli laptop yok bende.
  • dejavu177 D kullanıcısına yanıt
    http://www.hepsiburada.com/dark-1-8m-24-1-dvi-hdmi-cift-yonlu-goruntu-baglanti-kablosu-dk-cb-dvixhdmil180-p-BS300122

Bu kabloyu kullanıyorum başka bir monitörü tv yapmak için, kablonun kalınlığından belli zaten kalitesi. Kesinlikle tavsiye ederim, dvi çıkışı varsa ekran kartında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejavu177

arkadaşlar bu tv ile masaüstü bilgisayarımı nasıl tvye bağlayabilirim?
    hdmi yok bir aparat mı almam gerekiyor acaba?
    bilen biri varsa bilgi verebilir mi? uygun bişeyse yurt dısından getirebilm ya :)
    film izlemek için çok gerekli laptop yok bende.

kardeş masaüstü bilgisayarında hdm çıkış yoksa hdm çıkış olan bir ekran kartı almalısınız.tabi bunun için güç kaynağı yeterlimi buda önemli.aynı dert bende de vardı oyun için pc tv ye bağlamak istedim pc de hdm yok hdm olan ekran kartı yüz tl den başlıyor benim güç kaynağı 300wat buda değişmesi gerek oyun için para harcamaya değmez dedim vazgeçtim

• dejavu177 D kullanıcısına yanıt
    kablosuz wifi üzerinden bilgisayar ekranını tv'ye yansıtabilirsin ya da hdmi ile kablolu bağlarsın.
  • mkvod kullanan varsa iptv çalışıyor mu arkadaşlar.bir türlü açamadım yüklediğim kanalları.
  • Artık bulamayacakmıyız bu plazmadan ?

Bunu geçtim herhangi bir plazma bulamayacakmıyız. CRT bozulmuşken doğrudan plazmaya geçelim diyordum. Ancak olmayacak galiba. Bir zaman 999 TL ye inmişti 106 ekran bir panasonic vardı. Alalım dedim ama olmamıştı sanırım o son fırsatmış. Yok o led yok bu led yok ouhg yumuşak g led. ledleri kakalıyorlar piyasaya. Plazma daha zor bir teknoloji pahalıya mal oluyor çünkü. Reklamları basıp o led bu led diye plazmayı piyasadan siliyorlar. Olan bizim gibi gerçek daha doğal yumuşak ve gerçek kontrastat isteyenlere oluyor. İnadına gidip CRT mi alsam yaa. Yok yok şöyle geniş ekran az kullanılmış gideri olan bi crt iyidir en fazla 250 TL ye oldukça geniş ekran bir televizyonum olur.
  • kardeş alanyada var almak isterseniz yardımcı olalım

• quote:

Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

Screen mirroring özelliği tv de açılmıyor
    Daha önceleri sık kullanırdım ama uzun zamandır çalışmıyor ve işime yarayan bir özellik nasıl bu sorunu çözebilirim ?
    Bağlan diyorum tv de yazı çıkıyor sonra bağlantı koptu vs hata veriyor
    Pin ile bağlanıyorum onda da aynı şey

Screen mirroring özelliğini nasıl deneyebilirim?
    TV de bir ayar yapmak gerekiyor mu?
    Veya bir özelliği aktive etmek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mselim -- 28 Nisan 2016; 14:21:24 >
  • mselim M kullanıcısına yanıt
    Tv den screen mirroring özelliğini açıp sonra telefondan açıp aratın
    Benim telefondan bir sorun var sanırım yazılımsal aynı telefon ve yazılıma sahip olan kişiler screen mirroring özelliğini kullanamıyor

• ßyİsMaİLCaN ß kullanıcısına yanıt
    Hocam Tv de nerden açılıyor screen mirror özelliği?
    Menülerde baya dolaştım bulamadım.
    Dolayısıyla Telefonda aratınca Tv yi göremedim bi cihaz çıkmadı.
  • mselim M kullanıcısına yanıt
    internet ayarlarında miracast gibi birşey yazması lazım.
  • Tv çıkalı iki seneyi geçti benim tv otomatik güncelleme de yine güncelleme geldi ama hiç bir şey değişmiyor ama bu kaçıncı güncelleme ne işe yarıyor neden güncelleme oluyor bu kadar anlamış değilim hani güncellemeden sonra ufakta olsa bir bilgi verse o da yok ilginç değilmi sizcede
  • Arkadaşlar Samsung uyumlu 3D gözlük almak isteyenler Teknosadan 37 TL 'ye alabilirler.
    internet sayfasında fırsat ürünü olarak görünen ürün teşhir vs. değildir. Almak isteyenlerin bilgisine
  • Arkadaşlar tv uydu ayarların kısmında reset atıyor basına gelen varmı uydu ayarında trt vs. kanallar çıkmıyor söyle tüm kanalları çıkarabileceğim bir ayar verirmisniz? veya sizin ayarları usb ye kaydetip paylaşırsanız ordan yükleriz..arama da 250 kanal anca çıkıyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axn6 -- 24 Mayıs 2016; 10:49:13 >
  • güncellemeyi yapan var mı?
  • güncelleme sonrası her menüye girişimde onay istiyor önceden böyle bişey yoktu başka karşılaşan varmı bu durumla.
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.