Şimdi Ara

2014 LYS PUANLARI TAHMİNEN NE OLUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bence puanlar bu yıl yükselicek çünkü geçen seneki sınav çok zordu bu yıl okadar da olmasa zor olur ama puanlar geçen seneye göre 10-15 puan yükselir sizin firkirleriniz nedir bu benim düşüncem

• Sinavi gormeden yorum yapamayiz
    Ayrica ygs puanlari dustu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peçetem -- 11 Haziran 2014; 17:32:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar yükseleceğini sanmıyorum. Kontenjan arttıran okullar falan olur daha. Düşer mi bilmiyorum ama hemen hemen aynı kalır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KASMAYIN BEYLER SENEYE ARTIK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nükleus

KASMAYIN BEYLER SENEYE ARTIK

Seneye artık
  • 10-15 puan yükselir mi
  • Açılan bir çok okul var. Üstüne bu YGS'de kolay sayılmazdı ve bütün hocaların vs. kanaati olarak söylüyorum geçen seneki seviye bu senekinden iyiydi. Yani demem o ki Bu sene yükselmez hatta düşebilir bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ortalama bir lys ile 7 8 bin düşüş bekliyorum ama 2013 gibi mat olursa 15 20 bin oynar
  • cistaka65 C kullanıcısına yanıt
    Düşüş olur tabi.sıralamaları görmüyormusunuz.son 5 yılda en çok bu sene farketti.tabi lys nin zorluğuna bağlı

Not: cistaka65. Hocam pardon yanlışlıkla seni alıntılamışım.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skip6o. -- 11 Haziran 2014; 19:46:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tm için konuşuyorum dediğin gibi tabanların 15 puan yükselmesi için matematiğin çok kolay gelmesi lazım. Ygsde sıralamalar çok düştü mat ortalama gelirse eğer geçen yılla aynı kalır zor gelirse daha da düşer.
  • 8-9 puan oynar gibime geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.